![]() |
|
306 kalkışlarda gelen ses fotolar 1 de( çözüldü ) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2011 Saat 10:12 |
||
evet arkadaşlar ..sorunumuz çözülmüştür.. daha önce şanzıman takozu sandığım olay.. meğerse sayın cecoli abimizin düzelttiği motor alt kulak takozumuş.. ben yanlış telafuz etmişim. bu gün sabahtan ustama gittim yeni takozu aldım ve değişim gerçekleşti... ve o sesten kurtuldum... işin ilginç yanı eski takoz başka yeni takoz başka .. zaten eski ile yeni arasındaki farkı anlarsınız.. usta başka bir aracınki olabilir dedi..
![]() eski takoz ![]() yeni takoz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bu işlemler yapılırken.. mc buluşmasında cecoli üst takozun neden kaydığını sormuştu ?? o gün bu günden beri aklımda idi bu gün onuda yaptırdım ve kurtuldum ![]() ![]() ![]() Düzenleyen by_ersin - 22 Haziran 2011 Saat 16:01 |
|||
![]() |
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Abıcım orası sanzuman takozu degıl
![]() Orası motor alt kulagı haberın olsun... Cunku bak hemen ustunde sag aks goruluyor. Ayrıca baglı oldugu yerde alt besıktır. Yanı traverse baglıdır...
Sanzuman kulagı dırekt olarak sanzumanın ustunde durur ve saseye baglanır. Tam akunun altında kalır.
Bu kulakta zamanla bosluk olustukca ses yapar dogal olarak...
Gecen senle duydugumuz ses burası olabılır... Düzenleyen CeCoLi - 20 Haziran 2011 Saat 10:20 |
|||
![]() |
|||
||
cem abi hani o yuvarlak silindir gibi bişe var ya onu usta dürtüyor ve o sağa sola kayıyor... şanzıman takozu dedi .... acaba resmi benmi yanlış çektimki :) |
|||
![]() |
|||
||
Resmı yanlısmı cektın bılememde resımde gorulen kulak motorun arka alt kısmında
Abı yanlıs anlamada senın ustan orayı sanzuman takozu mu sanıyor acaba :))
|
|||
![]() |
|||
||
aracı lifte kaldırdı ... bana dediki ersin şanzıman takozun değişcek dedi.. onu sölerkende o silindiri dürtüodu.. ve o silindir sağa sola oynuyordu... bende çektim resmi hemen... peki. şanzıman takozunun bu sesle bir ilişkisi olurmu... .resimdeki silindirin sağa sola oynaması normalmi..dün babamda aynen senin yaptığın yorumu yaptı...ne alaka dedi takoz... o ses aks sesi dedi.... yarın çıkar ortaya nasılsa.. anlamadım gitti bu olayı.. Düzenleyen by_ersin - 20 Haziran 2011 Saat 11:05 |
|||
![]() |
|||
||
Abıcım soyledım ya ıste :)) Eger ustan resımde gosterdıgın parcanın bozuk oldugunu soyledıyse orası motor alt kulagıdır. Ustanın ne dedıgıne bakma sen :))
Saga sola aynayabılır ama belırlı bır mıktar... Icınde kaucuk olur. O kaucuk zamanla sertlesır ve catlar. Boyle olunca ıcerıde bosluk olusur ve vurmalar baslar...
Aksla da alakası yok...
|
|||
![]() |
|||
forewer_fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
kardeşim nedir senin bu ksımetsizliğin. haftada bir illaki sıkıntı çıkıyor. önce ki sahibi nasıl kullanmış bu aracı anlayamadım. neyse halledilsinde yapcak bişey yok artık. |
|||
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
|||
![]() |
|||
||
Bu zamana kadar o takoz degısmemıs olabılır. Esasında yakında bızım aracımızdada cıkabılır. Kac yıllık araclara bınıyoruz sonucta
![]() |
|||
![]() |
|||
||
yarın ak koyun kara koyun belli olur
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
adam bakmamışki arabaya.. sadece benzin koyup binmiş..ne yazıkki böyle insanlar var.. |
|||
![]() |
|||
||
o zaman sen sapancadan sonra yaptır bu ısı :))
|
|||
![]() |
|||
||
ben ilk aldığımda bakıma sookmuştum .. orda bi tanesi değişti takozun .. am ahangisiydi hatırlamadım şimdi ![]() |
|||
![]() |
|||
||
yani bu 300-400 masraf çıkar ersinmi demek ![]() |
|||
![]() |
|||
forewer_fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
|||
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
|||
![]() |
|||
||
bide ben çok pirpirikliyim ya gelir hep beni bulur ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Yok hayır oyle bırsey degıl esasında ama oyle bır yorum cıkarmakta haklısın
![]() O takozun orjınalını al. ama o kadar buyuk bır para degıl. en baba 100 lıra tutar dıye dusunuyorum
|
|||
![]() |
|||
||
Ben daha hıc kulak degıstırmedım bakalım nereye kadar gıder...
Osman sen nıye degıstırdın??? Sıkayet neydı???
|
|||
![]() |
|||
||
geçmiş olsun kardeşim umarım bian önce hallolur. motor kulağı bu fazla bişey tutmaz gibime geliyor
saygılar |
|||
![]() |
|||
||
eyvallah dostum.. vallahi tutmasında ..bittim resmen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() artık yarın hayrlısı ile yapılırken güzel resimler çekip bilgilendireceğim herkesi... ![]() |
|||
![]() |
|||
||
fazla takılma bu kadar bende zamanında senin gibiydim ama salıver gitsin bazen doğal olarak kendiliğinden halloluyor
![]() |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |