![]() |
|
Müjde :)Ankara'da gaz indirimi :) 1.95litre fiyatı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Haziran 2011 Saat 23:25 |
||
Evet arkadaşlar bugun lpg de indirim oldu ankarada rekabet başladı.
1,95 oldu gaz :) Güvenal gaz arkadaşlar,istanbul yolu ostime dönüş kavgşagında hemen sağda :) ben aracıma lpg takdırdım taktıralı hep ordan alıyorum... 2 gün öncede indirime girmişler daha yeni gördüm bugun bende.
Düzenleyen facemelowe - 19 Haziran 2011 Saat 00:23 |
|||
![]() |
|||
motoberk ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Mart 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 86 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ben ostim demirörenden alıyorum geçen gün aldım 1.97 idi yanlış hatırlamıyorsam.
|
|||
Peugeot 206 1.4 XR Presense OV
Atiker Safefast lpg sistemi |
|||
![]() |
|||
||
işte digerleri ile rekabete girişmişler indirime gitmişler...
bugun sabah aldım 1.95 idi yarın bir gün ne olur orasını bilemem valla :) ben 2liraykende güvenal gazdan alıyodum yani :)
|
|||
![]() |
|||
||
Nasıl yanı ben anlamadım bu ısı :)) Istanbulda 2.3 ıken orada nasıl 2.0 lıra ya :))
|
|||
![]() |
|||
||
Vallaha Cecoli oda Ankara farkı diyelim. Biz normal günlerde bile Full akaryakıttan 2.06 ya alıyoruz. Yarında pazar indirimi sayesinde en fazla 2.02 ye alırız artık.
![]() Düzenleyen erhanomer - 19 Haziran 2011 Saat 00:22 |
|||
![]() |
|||
||
yooo ben aracıma tüp taktıralı 3 ay oldu 3aydan beri ostim güvenalgazdan alıyorum gazı en pahalı 2.0'a aldım yani...
genellikle hep 1.97 den alırdım son 1 haftadır 2.0dan aldım.. bugun ise 1.95 den aldım...
|
|||
![]() |
|||
||
ben 1.97 den alıyorum hep 2.0 bile degil..bugun indirim geldi 1.95 şaka gibi :)
|
|||
![]() |
|||
||
Genel bır ındırım mı olduda haberım yok dıyecektım yanı :)
|
|||
![]() |
|||
||
yooo ustam genel bi indirim gibi zaten her zaman 1.97den alıyordum.. bugun ise 1.95e düşmüş :) rekabetden kaynaklanıyomuş bana öyle dedi pompacı... valla gazcıya girerken kapıda kocaman 1.97 rakamını görümce yüzümdeki gülümse anlatılamaz yaşanır cinsten :)
|
|||
![]() |
|||
||
Fıyat panosunda 2 kr ındırım gorunce 2000 tl kazanmıs gıbı sevınır olmusuzz :))
Yurdumun ınsanının dusugu hale bakarmısın
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Eeeee abi işte hayat insanı böyle yapıyo valla :) asllında komik bi durum ama ne yaparsın 2 kuruş 2kuruştur diyerek içimizde ufakta olsa bi sevinç oluyo.
|
|||
![]() |
|||
||
dizelede indirim istiyoruzz
![]() |
|||
![]() |
|||
||
ankarada bazı yerlerde dizel 3.0'dan satılıyo :)yok mu sizin oralarda byle ucuz satan yerler.
|
|||
![]() |
|||
||
Bazen yakıtın ucuzuna kacınca edılen tasarrufun fazlası cepten toplu cıkabılıyor. Aman dıkkat yanı...
![]() |
|||
![]() |
|||
||
abi doğru diyosun ama benim başıma lpg'de böyle bişey gelmedi... hatta geçen mecbur kaldım gazım bitti ankara-keçiören opetten katkılı lpg aldım snra tekrar keçiörenden çayyoluna gidiyodum araba vallahi burnumdan getirdi basıyom basıyom resmen araba kendini geri atıyo gitmiyo yani.3bin devirde vites değiştirken opetten aldıgım gazla araba resmen 4bin devirlerde gezmeye başladı... bide litresinide 2.20den almıştım :)
|
|||
![]() |
|||
||
dizelin ucuzu sakat oluyor ama heryerde aynı düşük fiyat olsa sorun yok ![]() |
|||
![]() |
|||
||
evet dizel işi biraz sakat :)
|
|||
![]() |
|||
g-demir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
||
yok abi opettin gazında iş yok. aylarca opetten "katkılı euro aygaz lpg" aldım, o gazın yüzünden kat iptali dahil antipollution fault belası çektim. bir daha mı? ASLA!!! |
|||
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
|||
![]() |
|||
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
||
ostimdeki ucuz istasyonlardan yol olmaz beyler benden söylemesi birde başka bir marka alıp mukayese edin kaç km gittiğiniz hakkında farkı kendi gözlerinizle görün ben 88 model aracımıza bile oralardan almıyorum nasıl kıyıyorsunuz son model araçlara aygaz ı da kullanmıyorum shell veya po yolum düşersede full ucuzlardan içinde en güvenli orası
|
|||
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
|||
![]() |
|||
||
burası ucuz gazcı öyle dandik biyer degil ki ustam :)
milangaz ve güvenalgaz yani bunlar kötü marka degiller :)
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |