![]() |
|
307 Ön Arka Tampon Carbon Folyo |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Haziran 2011 Saat 00:20 |
Merhaba arkadaşlar. 307 aracımın 4 köşesinde bulunan (ismini tam olarak bilmiyorum) siyah plastikleri karbon folyoyla kaplamayı düşünüyorum. İlk sorum bu parçaları nasıl sökerim? İkinci sorum ise potluk yapmadan nasıl kaplayabilirim?
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kapılardakine çıta ön ve arakadakilerine genelde bıyık diyorlar. ben karbon folyo kaplamanı tavsiye etmem yinede sen bilirsin.
misal benimde siyah ben gövde rengi yapıcam seninde aynı şekilde yapmanı tavsiye ederim.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
eren8er ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2011 Konum: Bursa/Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 428 |
gövde rengine karşıyım ben..kişisel fikrim karbon yada matsiyah..şuan benim aracın tampon çıtaları ve kapı çıtaları mat siyah boyalı..karbon kaplatmak istiyorum..evimin altında reklamcı var ve bu işi çok iyi yapıyor..ısrarla istememe rağmen tutmazz diye kaplamıyor çıtaları..
|
|
![]() |
|
Beyaz, kırmızı, gri vs. olsa gövde rengi yapınca güzel oluyor gerçekten de. Benim aracın rengi koyu (roland garros yeşil) olduğu için siyahla güzel uyum sağlıyor bence. Hem sağ arka bıyıkta hafif sürtme de var onu da kapatmış olmak için düşünüyorum. Ayrıca da gövde rengi boya işine girilirse yan çıtalar, kapı kolları, aynaları da yaptırmak gerekir.
|
|
![]() |
|
yap ve resimleri paylaş bakalım merak ettim nasıl olucak
saygılar |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
şimdi daha çok kazanç getiren işleri varsa o yapmak vaktini ona ayırmak istemez berkayda tanıdıkmış samimi olduğuna göre belki paraza kazanmayacak sallamış durmuştur (:
Berkay arabayı komple giydiriyorlar tampon dahil senelerce bişey olmuyor ;)
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
O sıkıntı bendede var aracım gri govde rengıne boyatmak istiyorum cok cırkın duruyor ama bı yerdede dusunuyorum gecenlerde arkadan duramıyan salagınan bırı tıkladı benı o korudu boyatsam boyle bır durumda boya atacak sınek kucuk mıde bulandırıcı tekrar zımpara rtus boya ıstıyecek cok kararsız kaldım ulkede ehlıyet veren bakkllarımı kapatsak yoksa arabamızın arakasına demır kotumalıkmı yapsak ....
|
|
![]() |
|
karbonu yeni kasada denedim olmadı. tavsiye etmem. ama eski kasadaki kuşaklara mukemmel olur araç açık renk ise.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |