![]() |
|
TARİHTE YER ETMİŞ SÖZLER |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
TOLGA ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1093 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Ağustos 2008 Saat 14:07 |
|
bu bölüme dünya tarihinde yerini almış meşhur, özlü, felsefi sözleri kimin söylediğiyle birlikte paylaşalım, romada 2. adam olacağıma köyümde 1.adam olmayı tercih ederim,
jül sezar
![]() |
||
![]() |
||
Jonnie ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2008 Konum: Moskova Durum: Aktif Değil Mesajlar: 163 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Bu memleket tarihte Türk'tü, bugün de Türk'tür ve ebediyen Türk olarak yaşayacaktır. Mustafa Kemal ATATURK |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
* Dünya Devleti Ebedi Değildir. Fani Cihanda Hiç Kimse de Ölümsüz Değildir. İnsanların Dünyada Nefesleri Sayılıdır ve Ölümsüzlük Kapısı Kapalıdır.
* Hayatım Boyunca ALLAH'ın Emirlerinden Dışarı Çıkmadım. ALLAH'ın Rızasını Kazanmak İçin Uğraştım. Tek Gayem Bu İdi. fatıh sultan mehmet |
||
![]() |
||
|
BUNU YAZINDA AKLIMA RAHMETLI OZALIN AVRUPA BIRLIGI MI TURK BIRLIGIMI TARTISMALARI SIRASINDAKI SOZU GELDI INEGIN KICI OLACAGIMIZA TAVUGUN BASI OLALIM DIYE ZATEN BIR HAFTA SONRADA RAHMETLI OLDU ![]() |
||
![]() |
||
TOLGA ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1093 |
|
ilim, ilim ilmektir, ilim kendini bilmektir, sen kendini bilmezsen, bu nice okumaktır,
YUNUS EMRE
|
||
![]() |
||
|
öyle bir şey dediğini ben hatırlamıyorum,
gerçi o zamanlar pekte alakam yoktu ama, yaş itibari ile,
ama hoş bir laf etmemiş
![]() |
||
![]() |
||
Adil ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
|
"INEGIN KICI OLACAGIMIZA TAVUGUN BASI OLALIM"
![]() ![]() ![]() doğru söz... |
||
![]() |
||
|
Kadın Dediğin İstanbul Gibi Olmalıdır,
Fethi Zor, Sahibi Tek,
|
||
KADIN DEDİĞİN,
İSTANBUL GİBİ OLMALI, FETHİ ZOR, SAHİBİ TEK... |
||
![]() |
||
|
''Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.''
(Mevlana Celaleddin-i Rumi) ''Oturma ehli bidat ile yeme sancı,paslanırsın, paklayamaz sonra seni her kalaycı.''
(Mahmut Ustaosmanoğlu - Fatih/Çarşamba)
''Gezdim halep ile şamı / Eyledim ilmi talep.Meğer ilim bir hiç imiş / İlla edep illa edep.''
(Yunus Emre)
"Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur."
(Üstad Necip Fazıl Kısakürek)
''BİZİM DÜŞÜNDÜKLERİMİZİ ONLAR HAYAL BİLE EDEMEZLER.''
(Fatih Sultan Mehmed Han)
''Güzel gören güzel düşünür.Güzel düşünen, hayatından lezzet alır.''
(Bediüzzaman Said Nursi ) ''“Senden daha iyi hizmet edecek olan varsa, makamını ona ver. İşte vatanperverlik budur.”
(Süleyman Hilmi Tunahan) ''Mert olalım, dürüst olalım! Bize iyilik yapana kötülük etmeyelim, kan kusturmayalım! Borcumuz varsa, sahibine ödeyelim, rahat etsin o da... İyiliği için de teşekkür edelim!''
(Mahmud Esad Çoşan) ''Hizmet Nimettir.''
(Seyda Hz. - Adıyaman/Menzil)
|
||
![]() |
||
aoc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Eylül 2008 Konum: 06 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
|
"Söylesem tesiri yok; Sussam, gönül razı değil..."
Üstad Fuzuli'nin tarihe damga vuran sözü... "Vatan toprağı kutsaldır, kaderine terk edilemez..." Gazi'nin güzel sözlerinden... "Boğaz 40 boğumdan oluşur. 40 kere düşün 1 kere konuş." "Hayatta 3 şey geri dönmez. Söylenen söz, atılan ok, geçen zaman..." Mevlana Celaleddin-i Veli 'den.. |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
|
"Kanını taşıyandan başkasına inanma" "Ne mutlu Türk'üm diyene"
M.Kemal.Atatürk
|
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
tolgasena ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2008 Konum: Öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tolgasena
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
alma mazlumun ahını...
bağlarlar arabanı S'te... ![]() |
||
![]() |
||
EmrAhh ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2008 Konum: 34 /şeytanbeyli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 66 |
|
temelin kızı fadime açılmadan iade.
mezarcı
||
BİZE FİRENE BASMAK KÜFÜR GİBİ GELİYOR
|
||
![]() |
||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
Hem yanlarım.. Hem giderim..
haşim Ayaz
|
||
![]() |
||
cagri ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2008 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
Türk töresinin bir diğer şartı da haddini bilmektir. Haddim bilmek... Ne kendinizi dev aynasında göreceksiniz. Herkese yukarıdan bakacaksınız, ne de kendinizi aşağıdan göreceksiniz, aşağıdan bakacaksınız.
Alparslan TÜRKEŞ |
||
![]() |
||
|
Altın ateşle,
kadın altınla,
erkek de kadınla erir
PISAGOR Düzenleyen ADRENALİN - 04 Kasım 2008 Saat 16:38 |
||
KADIN DEDİĞİN,
İSTANBUL GİBİ OLMALI, FETHİ ZOR, SAHİBİ TEK... |
||
![]() |
||
|
Hiçbir zaman; "Ben ne yapabilirim!?“ deme!
Söylemen gereken; “Allah´ın gücüdür. Allah´ ın gücü beni ne zaman desteklerse, o zaman yapabilirim” Allah seni desteklerse, sınırız olarak güç alırsın. Güç deryası; yalnız bir derya değil, sınırsız. O yalnız birdir. Sonsuz deryalar O´na aittir. Bilmelisin ki; sen hiç birşeysin. (Şeyh Nazım Kıbrısi Hazretleri)
|
||
![]() |
||
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
|
"Açılmamış Kanatların Büyüklüğü Bilinmez"
|
||
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |