|
306 torsiyon tamiri (çözüldü) resimler 3. sayfada |
Yanıt Yaz | Sayfa 123 5> |
Yazar | ||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 12 Haziran 2011 Saat 14:03 |
|
resimler 3. sayfada arkadaşlar sorunumuz çözülmüştür...
arkadaşlar dün edirneye gittim.geldim ..düz yolda bir şey yok.. fakat ufak tefek çukurlarda ..taş döşeli köy yollarında.. aracın arkasından catır cutur ses metal sesleri geliyor.. aracın altına girdim bir şey göremedim anlamadım gitti...hatta izmit buluşmasında sarı külçe arkadaş söylemişti bana ..ses geldi diye ama ben o zamandan bu zamana farkedemedim.. ama dün yolda delirdim resmen.. sizce ne olabilir... salı günü torksiyonları düşürtmeye gidicektim.. gitmişken onuda söylecem ustaya...umarın kötü bir şey yoktur... Düzenleyen by_ersin - 20 Ekim 2011 Saat 18:51 |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
evet... kimi torsiyondan ses geliyor dedi kimi burçlardan ...edirne dönüşünda o kadar dikkatli ve yavaş geldimki..korka korka o sesi duydukca sanki arkadan bişe kopacakmış gibi hissettim... şu an kullanamıyorum aracı daha çok iş çıkacak diye salıya kadar yatırcam kapıda... red tazz nazara geldi :( |
||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ah ersin abi Allah nazarlardan saklasın. inşallah kötü bişey yokdur. bazı sesler stepneden vs de gelebiliyor arkaya birini oturtup baksan daha iyi olur. tam olarak geldiği yeri anlarsın yoksa önde giderken gelen sesin yönü yanıltabiliyor.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bence torsiyon bozulmuş geçmiş olsun.
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
eğer öle bişe var ise yaptırmıcam.. ben yapacağımı biliom o zaman yetti gari salı günü bakalım nolcak .. |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
abi dün akşam denedik.. arkaya 3 kişi oturttuk ..ses kesinlikle arkadan geliyor.. arkada oturanlar her iki taraftanda geliyor dedi .. ve benim başımdan aşşağı kaynar sular döküldü... yarın torsiyon düşürmeye götürcek babam 80 tl ye anlaştık... yarın belli olur..inşallah torsiyonlarda sıkıntı yoktur.. yoksa bittiğim gündür..
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
geçmiş olsun dostum umarım büyük bi sorun çıkmaz
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ya sorma abi ..fena nazara geldik.. ne zaman ses sistemini arabaya koymaya niyetlensem pat bişi çıkıo.. bu seferde böyle bir durum var .. bakalım yarın ne diyecek usta...
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Ersın kardesım. Torsıyon bakım zamanın gelmıs olabılır. Sesın kaynagı bulunmalı. Torsıyon dısında ıse bılemem ama torsıyon arızası ıse ındırılmek ıcın sokulmusken 2 takım bılyaları ve kecelerıde degıserek tertemız yapılır. Uzun zaman problem cıkarmaz...
Tamır takımı alacak olur ısen orjınal dısında alma. benım torsıyonda esneme esnasında gıcırtı yapmıstı gecen sene. sonra bılyalar bozulmustur dıye satın aldım ve sokecektık kı yaglayınca duzeldı bende oyle gıdıyorum hala. tamır takımı duruyor kenarda...
|
||
forewer_fb
1. Vites 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
geçmiş olsun ersin umarım torsiyon değildir. örnek: 2004 senesinde 240 tl civarındaydı 1997 306 mda değişmişti
|
||
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
sıfırımı ? banada bir tanesi 300-400 dediler... düşünsene çifti 600-800 arası demek .. resmen intihar et diyolar bana yarın usta çözer bakalım ses sağ arkamı sol arkamı çözer.. ama dün akşamki testte her iki taraf dediler bana arkadaşlar ... çok canım sıkıldı yaaaaaaaaa... pufffffffffff..
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Ersınım tamır takımı orjınalı 100 tl korkma
Iscılıgı bır mıktar tutar. 150 lıra usta sokme takma ıcın alabılır. Ayrıca torna ıhtıyacı var ıse 150 lıraya kadar tornacıda alabılır... Anlayacagın uzere 400 gıbı tutabılır.
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
cem abi ağzından bal damlıyor bal... canım inanılmaz sıkkın.. durup dururken başıma gelen iş ya.... nazar diyelim napalım :(
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Bu uzun zamanda bır yapılması gereken bır bakım. Torsıyon sıstemının yapısı geregı zamanla bılyalar asınıyor. Bu zamana kadar ellenmemıs olabılır...
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
evet arkadaşlar şu babam arabayı ustaya götürdü... sonuç... sağ torsiyon bilyesi dağılmış.... ve ustanın dediği şu.... sağlı sollu 2 bilye 100 tl alıncak sonra tornacıya gidicek yapılkacak ve torsiyonlara gres yağ basılacak ömür boyu bozulma olmayacak.. toplam hepsinin maaliyeti 400 tl demiş... şimdilik bıraktık.. babama başka ustaya git dedim...du bakalım gün içinde telefon gelecek.. bilgilendircem sizleride...
|
||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
abi pahalı yada ucuz hayırlısı ne ise o olsun,
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
abi 400 çok iyi bir fiyat bu işe... sen ne diyosun ben cumartesinden beri uyku girmiyodu gözüme ..millet 800 tl den bahsediyordu şimdi güzel bir tornacı arıyoruzki ömüzlük güzel bişe yapsın... şükrolsun ya ... ama cecolinin dediği tuttu 400 demişti o ... adam ermiş mübarek dikkatli olmamız lazım
|
||
Saleeh
2. Vites 27 - Ağustos - 1987 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 427 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Cazibe'ye helal olsun 400 TL
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
cazibem benim nasarlara geldik en kısa zamanda boncuk takıcam ona
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Unutturmada sana bır boncuk hedıye edeyımm
Bu arada daha ermedım ama boyle gıderse erebılırım yanı bır dakka neye erecegım ben Düzenleyen CeCoLi - 14 Haziran 2011 Saat 12:42 |
||
Yanıt Yaz | Sayfa 123 5> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |