![]() |
|
Arabadan Duman Çıkıyorr |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
anil307 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2011 Konum: öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Haziran 2011 Saat 02:40 |
|
Merhaba arkadaşlarr bugun aracımın bozuk sisfarını yaptırmak için sanayiye gitmiştimm usta sisleri yak dedi bende kontagı acıp aracı rölantide çalıştırıp yaktım kaput açıktıı ardından baktıgımda kaputta alttakı lınkte gonderdıgın sag usttt kısım (kırmızı yuvarlaga aldım tamm belırgın olmadı dıkkatlı bakarsanızz) ordan duman gelıyorduu bunun sebebı nedırr bılen var mı cıddı bır durum mu neden gelırr bılgısı olan arkadaslar yazarsa sevınırım
![]() |
||
307 XSİ 2.0 hatchback 3 (coupe) kapı BEYAZ 2002 lpg/benzin (SATILDI)
|
||
![]() |
||
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
kırmızıya aldığın yeri göremedim kardeşim :) ayrıca sanırım antfrizini çok doldurmuşsun yada yeni felan mı değişti
|
||
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
||
![]() |
||
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
|
çok dikkatli baktım ama göremedim :))
|
||
![]() |
||
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
|
tarif edeyim ben gördüm :D fren hidroliğinin bulunduğu yerin tam altı oraya yoğunlaş görüceksin akü ve motorun arası
|
||
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
||
![]() |
||
anil307 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2011 Konum: öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
|
aynen arkadaş görmüşşş ne olabılırrr fıkrınızz nedır mühim bişey midir ?
|
||
|
||
![]() |
||
only_younus ![]() 2. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2010 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 191 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı only_younus
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
göz sağlığına maaşallah :) |
||
![]() |
||
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
|
![]() |
||
![]() |
||
|
Uploaded with ImageShack.us Maksat gözleriniz bozulmasın:))) |
||
![]() |
||
|
ılgınızeee tesekkurlerr var mıdır bır bılgınızzz?
|
||
|
||
![]() |
||
|
Demekki orda bi yerlerde şase yapmış Ama hangi ne kaplosu bilemiyeceğim. Maalesef bilen çıkar elbet. |
||
![]() |
||
|
umarım çıkArrr
|
||
|
||
![]() |
||
Kemanyak ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Aralık - 1978 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 254 |
|
O bölgede yağ kaçağı filan olmuşsa sıcaklıktan dolayı duman çıkabilir. Vestinghause bağlantılarında motordan gelen hava var o kaçak yapıyor olabilir. Eğer kaçak büyürse fren sıkıntısı yaşayabilirsin. Dumanın kokusu yağlı ise bunlardan yapar o bölgede :-)))
|
||
Kemanyak Kisses You
207 SW OUTDOOR 1.6HDİ 2008 |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |