|
jant almadan bir göz atın |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
maestro
2. Vites 28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 09 Haziran 2011 Saat 14:37 |
|
http://www.elektrony.cz/ marka model renk seçip aracınıza yakışacak jantı bulabileceğiniz güzel bir site.
|
||
Kem âlât ile kemâlât olmaz...
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
berk2309
3. Vites 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
cant alıcaksanız size önerim tomason tn1 veya tn4 modelı ben tn4 takıyorum aracıma almanyadan gelıyo yolda:)
|
||
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
arabayı basamıyor muyuz :D
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
var abi her şey var baksana süper bi yer burası
|
||
maestro
2. Vites 28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
jant çeşidi az deil sol tarafta oka tıklayınca kayıyo sola doğru
|
||
Kem âlât ile kemâlât olmaz...
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Ben bulamadım,bi tarif ediversene kardeş |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
yok abi yok ..heyecanladım arabanın rengini jantını değiştirince bide orda amortisör felan görünce :)) basamadım yani teminden beri upraşıorum bende yok... çok fena jantlar var
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Adamlar yapmış ya.
|
||
Saleeh
2. Vites 27 - Ağustos - 1987 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 427 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
çok hoş bir site. teşekkürler :)
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Salih Forumdan Bu Denli Uzaklaşma Kardeşim ...
Gözüm Üstünde Ona Göre |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
biri bizi gözetlior sanırım ben bir gün girmesem hemen cepten aranırım dimi yokluğum fena belli olur hatta aramayı bırak albayım gelir dükkana
|
||
murat deniz
1. Vites 24 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 311 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı murat deniz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
vala baktım şimdi güzelmiş jantlar. fiyatı nedir arkadaşım?
|
||
2004 PEUGEOT 206 x-linE 1.4 75 bg benzin / Ariane 15" jant + 185 55 15 goodyear efficientgrip 0 RH +
kara böcükk :) |
||
voodoo
2. Vites 04 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 21 Ağustos 2010 Konum: Antwerpen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 598 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ben 1 senedir inceliom arada bu siteyi cok guzel...fakat model degistirmiolar hep ayni jantlar ne yazikki
|
||
2001 206
2.0 GTI Antwerpen |
||
mdincer34
2. Vites Kayıt Tarihi: 22 Mart 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 425 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
çooook güzel paylaşım aracın rengi bile düşünülmüş çok güzel alamasam bile resimlerine baktım :) |
||
2005 407 2.0 comfort hdi otomatik / 136 hp
|
||
göktuğ
2. Vites Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 661 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
daha önce de paylaşmışlardı bu siteyi forumda ama sağol...
|
||
2004 PEUGEOT 307 xr 1.4 hdı
|
||
dinoco
1. Vites 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ben begenmedim hersey dusunulmuş ama sellektör yapamıyorsun oyuzden kullanışlı değil:))
şaka biyana tşkler paylaşım için
|
||
ose
2. Vites 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
paylaşım için teşekürler.
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ahh ahh bi de basabilsek on numara olacak ama gerçekten jantları hiç değiştirmiyorlar,daha önce de incelemiştim,genelde aynı jantlar.. insan koyar oraya bi RC jant :D bi de bastırır arabayı :D
|
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |