![]() |
|
motor yağı tavsiyeleri |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
muurrat ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 378 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Haziran 2011 Saat 11:59 |
değişm vakti geldi arkdaşlar motor yağı tavsiyelri olan varmı ne gbi artı eksileri var tam olarak
|
|
2010 hyundai era team 1,4.
murat karagöz |
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mobil yada castrol tecih et forumdaki bir çok üye mobil new life kullanıyo :)
|
|
![]() |
|
alisuat ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 30 Mart 2011 Konum: Ankara-Çankaya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
ben en son bakımda würth koydurdum 4litresi 80 tl idi yanlış hatırlamıyorsam, ama castrol ve mobil iyi diye biliyorum.
castrol mobile göre daha önce etkisini kaybedip eksiltiyormuş ama
|
|
![]() |
|
muurrat ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 378 |
büyük farkla varmı aralrda peki ya
|
|
murat karagöz |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Arkadaslar bıraz arastırma yapmadan hemen konu acmayalım lutfen. Ya dun yada oncekı gun yıne aynı konu konusuldu yanı
![]() |
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
bak CeCoLi'ye sorabılırsın onunda ımza yerınde yagı new lıfe kullanmıs memnun mu sor bakalım :)
|
|
![]() |
|
Alın sıze daha evvel baskasına verdıgım cevabı vermıs olayım... Lınkte gereklı bılgıler mevcut http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=14538&KW=motor+yag%FD&title=ya-hakkndaDüzenleyen CeCoLi - 08 Haziran 2011 Saat 12:10 |
|
![]() |
|
Al kardesım buda 2 gun evvel konustugumuz konu :)))))))
|
|
![]() |
|
Ben de 1 ay içinde yağ değiştireceğim. Linkteki 2 yağdan birini düşünüyorum. En uygun fiyatlar bunlar:
|
|
![]() |
|
formuda sürekli takip ederim ama nasıl kaçırmışım bu konuyu.yada özel sormak istedim ondandır abi
|
|
murat karagöz |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |