![]() |
|
peugeot 306 sag sol far motorlu orjinal valeo |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
zex ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Haziran 2011 Saat 21:45 |
||
2000 Model 306 XR aracıma Angel far takımı aldığımdan dolayı boştaki farlarımı satıyorum. Farların durumu çok temizdir. Kararma solma çatlak patlak kesinlikle yoktur. Orjinal valeo seri numaralıdır. Far ayar motoru sorunsuz çalışmaktadır. Ayrıca üzerindeki ampulleriyle beraber vericem. Lütfen yan sanayi farlar ile kıyaslamayın. Ürün fabrika çıkışı VALEO marka orjinal üründür. Adet fiyatı 120 TL dir. Tekli olarak satmayı düşünmüyorum takım olarak satıyorum. Türkiyenin heryerine kargolarım.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-peugeot-306-sag-sol-far-motorlu-orjinal-valeo-51338821/detay/ Düzenleyen AlbaYDemircaN - 26 Temmuz 2011 Saat 18:22 |
|||
2000 306 XR 1.6 130 HP !!
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Bende de 106 farları vardı orijinal. Çiftini o fiyattan sattım mecburen. 1 kuruş fazlasına 3 ay bekledi.
|
|||
![]() |
|||
zex ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
||
Motorsuz ise olabilir. 306 farı pek bulunmuyor |
|||
![]() |
|||
||
eğer resimdekideki o farsa çok temizmişşş...
|
|||
![]() |
|||
voodoo ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 21 Ağustos 2010 Konum: Antwerpen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 598 |
||
ii satislar..
|
|||
2001 206
2.0 GTI Antwerpen |
|||
![]() |
|||
ErcaNKarşI ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Şubat - 1987 Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2008 Konum: Ankara-A.Paşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 548 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErcaNKarşI
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
hayırlı satışlar
|
|||
06 BK 6032 1999 Model 306XS 1.6- Manuel - Gri
Tel : 05334194902 Msn : techno_erc@hotmail.com Desibel Çılgınlığı |
|||
![]() |
|||
||
Motorluydu yine aynı temizlikte. Bilgin olsun diye söylüyorum yani bekliyor, satılmıyor. Anca fiyatı epey kırınca satabildim.
|
|||
![]() |
|||
||
alıcısı olduktan sonra illaki ortayol bulunur. acelemiz yok bekleyelim :) |
|||
![]() |
|||
||
link ölmüş... linki yenilersen sevinirim ....
|
|||
![]() |
|||
||
Guzel kardesım sen ılanına temsılı resım koymussun... Bence farların gercek resımlerını onden arkadan detaylı cekıp koyarsan daha ıyı olur... Farların durumunu resımlerle ne kadar ıyı anlatabılırsen daha cabuk satılmasına ımkan tanır... |
|||
![]() |
|||
||
cecoli bu bizim 306 tıların normal far olarak bayağı bir çeşidi var abi ya... pugtinin farlarına hasta oldum ben... ama bulamadım .. bu arkadaşın sattığı farda güzel bişeye benziyor... içi yanıyor resmen..hoşuma gitti..
|
|||
![]() |
|||
||
Bır dakıka abıcım sanıyorum karıstırdın yıne bırseylerı
![]() Bızım aracta tek tıp far var. Bızım Phase 3 lerde yanı 2000 ve 2001 modellerde far tektır.
Phase 2 olanlarda da tek tıp vardır.
Ayrıca pugtı nın aracı 206... Onun farı orjınal olup ıcı sonradan karartılmıstır. Aynısını bızım farada yaptırabılırsın yapılmısıda var gayet guzelde duruyor... Ama bu karartma ıslemlerı sonradan yapılıyor. Orjınal farın ıcı kara olanını ben gormedım varsada orjınal olmayıp yan sanayı olabılır.
Bu ılandakı 2. resım farklı bır farın resmı olsa gerek. Fakat bu far bence orjınal degıl... Ama yınede ıddıa etmıyorum
|
|||
![]() |
|||
||
pugtının aracı 206 evet.. ama farın içi çok güzel... gelelim 306 lara.. o gri araçtaki far nası bişe öle çok hoşuma gitti.. sonradan yapılma dimi o ?? orjinal değil ??? |
|||
![]() |
|||
||
Evet anlattıgım uzere orjınal degıl ıste :))
|
|||
![]() |
|||
emsalimsin0077 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emsalimsin0077
||
SANA ARKADASIN DEDİĞİ GİBİ KAÖÇ TANE İSTİYORSUN SEN SIFIR FİYATINA SATIYORSUN 150 DERSEN ALALIM
|
|||
emsalsiz
|
|||
![]() |
|||
forewer_fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
||
|
|||
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
|||
![]() |
|||
Riverside ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Riverside
||
1999 model 306 XNlere uyarmı? Bırde seffaf farlar sanırım? Fiyata gelince sıfırını alsam daha ucuza geliyor Aksaray'dan. Fiyatı 130 lıraya düşürürsen talibim. Hayırlı satışlar. (2si 130 lira)
|
|||
Mustafa Kemal ATATÜRK
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |