![]() |
|
amotisor tavsıyesı lutfen |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
shadow_okan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 30 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı shadow_okan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Haziran 2011 Saat 16:04 |
arkadaslar aracımda eibach yaylar var.aracımın ıkıncı sahıbıyım.fakat kasıslerde cukurlarda cok vurma yapıyor.gecenlerde sanayıye goturdum.arka amotıorlerın patladıgını soyledıler.
sızce hangı markayı tavsıye edersenız.servıste orjınal 307 xsl amortısorlerı cok pahalı. birka kısı monroe tavsıye ettı reflex modelı. sanayıdede kore ya da cın yapımı amortısorler varmıs.ama guvenılır olup olmadıgından supheliyim. VAR MI TAVSIYESI OLAN SAYGILARIMLA
|
|
307 2.00 138 hp
WHiTE HoRSe! |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
şahin peugeota sordun mu orjinal arka amortisörünü?
monroe reflex tavsiye ederim,
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
sarikulce ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Kasım - 1983 Kayıt Tarihi: 17 Mayıs 2011 Konum: İST - Gültepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sarikulce
![]() ![]() ![]() ![]() |
çiin mali işe sakın girme ben o hatayı birkez yaptım sonuç hüsran oldu:( Metin arkadaşımızın dediği gibi şahin peugeot a bi danış
|
|
306 XR lpg 34 E 6204
532 402 28 47 __Coşkun SARIKÜLÇE__ |
|
![]() |
|
shadow_okan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 30 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı shadow_okan
![]() ![]() ![]() ![]() |
monroe reflex nereden temın edebılırım ... eıbach yaylar var uyum saglar mı pek bir bılgım yok.
son olarak sahın peugeot esdeger parca mı yoksa orjınal parcamı satıyor?
|
|
307 2.00 138 hp
WHiTE HoRSe! |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
benim aracım 306 gazlı amartisör var orjinal..yan sanayi değil.. bildiğiniz üzerer eıbach 3,5 mm yay taktırdım çok memnunum.. ama senin araç 307 fark varmı bilmem...
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
sadece peuıgeot orjinal parça satıyor ama istersen yan sanayisinide temin ediyor.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |