![]() |
|
Satılık ilanlarındaki plaka kapama amacı ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Japon ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2010 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Haziran 2011 Saat 20:11 |
arkadaslar arabayı degıstırmeyı dusunuyorum ama hep ılanlardakı fotolarda plakaların bır sekılde kapatılmıs gorunmesı engellenmıs oldugunu goruyorum burdakı amacı cok merak ettım yanı basıt bır mantık calıstırıyorum kaza yapmıs ve bunun bılınmesını ıstemıyor ama zaten plakayı kapattıgında bu bariz sırıtıyor kac araba eledım sadece plakası gorunmuyor diye yorumlarınızı beklıyorum..
|
|
![]() |
|
Japon ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2010 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Selim Engin EREN ![]() 2. Vites ![]() ![]() 19 - Aralık - 1971 Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2010 Konum: k.çekmece.ist. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 305 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Selim Engin EREN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
plakadan adres bulunabiliyor,suıstımal edilmemek için olabilir.
|
|
peugeot205gtı1.9 amarıcan met. mavi.benzin
|
|
![]() |
|
evet biraz daha araştırdımda guvenlık ıcınmıs plakaya ceza gelebılıyor dıyorlar sahte plaka ıle
Düzenleyen Japon - 05 Haziran 2011 Saat 22:35 |
|
![]() |
|
murat deniz ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 311 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı murat deniz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşım bende senin gibi düşünüyordum ama doğrusunu öğrendim sonunda. özellikle istanbulda bu tür olayşar çok oluyor veya şehirlerarsı yolculuk yapanlar basit bir sahte plakalyla tüm ogs'lerden geçiyorlar. ve doğal olarak da ceza senin araca yazılıyor..
|
|
2004 PEUGEOT 206 x-linE 1.4 75 bg benzin / Ariane 15" jant + 185 55 15 goodyear efficientgrip 0 RH +
kara böcükk :) |
|
![]() |
|
gokayy ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Haziran - 1994 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 759 |
genelde turkcellden aracın plakasını yazıp hasar veya borcu olup olmadıgı sorgulanabıldıgı ıcın kapatanlar var
|
|
![]() |
|
emrnl ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Ağustos - 1990 Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 151 |
bende güvenlik amacıyla kapatıyorum.
|
|
206 colorline 2001
|
|
![]() |
|
F-Eren ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2010 Konum: Tekirdağ - İst. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 377 |
art niyetli insanlardan korunma amaçlı kapatıyorlar ama bir çoğu da hasar kaydı için kapatıyor tabi ki...
ciddi olan gider aracın başına elinde telefon atar ayak üstü mesajını olur biter... ayrıca o tramer işine de o kadar güvenmeyin sigorta şirketleri ne haltlar çeviriyor bilseniz başka plakalara şase numaralarına hasarı yazıyolar vs.vs... bakın baktırın alın tramer falan gereksiz
|
|
Fatih Eren (1983)
Mühendis, İstanbul, Aslan Galatasaray 2003 206 XT 1,6 16V BVA Şeytan Kırmızı + Sunroof A Rh - |
|
![]() |
|
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
tanınan insanlar daolabiliyor. bana deng geliyor yakın cevremde arayıp at arabasıyla takas olurmu diyorlar :) oyuzden bende kapatıyorum. ama arayana samimi bulursam söylüyorum plakayı sorgulatabilmesi için |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Aracımı satmak için internette ilan verecek olsam plakamı gizlerim ve ilanıma şöyle yazarım "Güvenlik gerekçesiyle aracımın plakasını gizledim. Ciddi alıcılar aracın plaka sorgusunu aracın başında yapabilir. "
|
|
![]() |
|
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
Plaka istedi mi verirler sonuçta şaseyi istesen onu da verirler vermedi zaten uzak durmak lazım. Bazısıda uzun zaman satamayınca aynı arac olduğu belli olmaması için gizliyor Nedense açıklama kısmındaki yazıyı değişmiyor :D
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
benimde plakam kapalıdır bunun sebepleri
1- aynı marka aynı model araca sahte olarak senin plakanı takıp suç işliyorlar başın ağrıyor.
2- ilanda semt mahalle yazıyor adam gelip aracını çalabiliyor (bunu başkalarından duydum daha önce)
bu sebeplerden kapatıyorum yoksa okadar saklıcak olsam yolda giderkende kapardım (:
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
evet genelde soyledıgınız uzere guvenlık amaclı kapatılıyor. ayrıca tramer ısıne bende pek guvenmıyorum. aracı bır fıll gorup bakmak en ıyısı. tramer kayıtları on fıkır ıcın belkı faydalı olabılır
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
evet benim arka kapıda boya var ama tramerde okadar baktım gözükmüyor.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
birde basıma sole bırsey geldı tramer guvenmeyın dıyorsunuz satıcı adama soruyorum aracda kaza varmı yok dıyor antalyadan kalkıp ıstanbula gıttım aracı satın almaya komple boyalı cıktı don geri yaptık tramer bı yandan on tanı bence ama nette bıraz arastırdım ne dolaplar donuyor kapatmak lazım hırsızı ugursuzu var
|
|
![]() |
|
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
tramermi:) benim aracım arka camurluklardan biri ve bagaj paneli değişik hemen hemen bir cok yerinde cizikten ezikten komleeee boyalı tavan haric. tramerde maşşalah pırıl pırıl :)) |
|
![]() |
|
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |