![]() |
|
307 Araç Muayenede ağır kusurlu çıktı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mortal_Abas ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Mortal_Abas
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Haziran 2011 Saat 12:52 |
Merhabalar dün aracı önce yol üstünde bi egzos emisyon testine soktuk ve ek-1 belgesi 4 lira 25 lirada servis ücreti ödeyerek 29 liraya emisyon ölçümü yaptırdık ardında tüv türk araç muayene istasyonuna gittik ve sonuç olarak ağır kusur 814b çıktı yani egzozun içi dökülmüş(arka susturucu) yazıyor.
araç en son tam 4 ay önce servise gitmişti ve 880 lira gibi bi servis ücreti alınmıştı. 1) bu sorun bi anda çıkan bi sorun mu eğer bu sorun vardıysa neden şubatta gittiiğinde servis göremedi ? 2) aracı serviste yaptırırsam 170 lira egzoz ücreti alıyor servis için gelin konuşalım dediler sanayide yaptırırsam herşey dahil 120 lira para istediler ve kaliteli bi egzoz takılacağını 2 yıl garantisi old. söylediler. 3)sizce nerede yaptırmalıyım 4)ayrıca bu söylenen kusurun araca ne gibi zararları vardır ? not:arac 2004 model pejo 307 68.bin kilometrede şubat ayında servise gittiğinde 62.bin kilometrede idi Düzenleyen AlbayDemircan - 02 Haziran 2011 Saat 15:03 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
git servise 170 tl için bi pazarlık yap.. en güzeli... telde 170 derler oraya gidince 130-150 ye anlaş kafan rahat olsun...benim şahsi düşüncem...
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
aynen.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Mortal_Abas ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Mortal_Abas
![]() ![]() ![]() ![]() |
iyi madem öyle yapayım. yalnız 4 soru sormuştum diğerlerini hiç okumadınız heralde neyse teşekkürler elinde sonunda yaptıracam zaten sorularında önemi yok :)
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
1-) Eksozu ölçtürdüğünde bişey çıkmıyor ama muayenede çıkıyorsa görevli alttan bakmıştır çürümeye başlamıştır o yüzden ağır kusur demiştir.
2-) Serviste yaptır hem garantili olur hemde alan kişide servis listesinde araçda ne gibi işlemler yapıldığını görür. (ben trigeri değişmediği için dışarda değiştirmiştim sonra baktım serviste zaten değişmiş.)
3-)nerde yaptırman konusunda fikir veremem çünki profilinde nereden katıldığın yazmıyor ona göre o bölgedeki arkadaşarın yardımcı olabilmesi için "profilinizde kişisel bilgilerinizi ve imza bölümünüzde aracınızın modeli donanımı ve kullandığı yakıtı belirtmeniz" durumunda böyle sıkıntılar yaşanmaz
4-) o kusurun araca zararı ses çok çıkar belki yakıt artar ayrıca havayı kitletir.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
katılıyorum
![]() |
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
![]() ![]() ![]() ![]() |
o fiyat kapsamlı fiyattır servise gidince biraz daha düşer ve daha sağlıklı olmasını istiyorsan serviste değiştir servis garantisinde olsun
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |