![]() |
|
206 roland garros sol ayna otomaik katlanmıyor. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
baturcuk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2011 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Haziran 2011 Saat 11:11 |
arkadaşlar kusura bakmayın yanlışlıkla boş açmışım konuyu.Ben 2000 model 206 roland garros model bir araç aldım ve sorunla ilgili internette dolaşırken siteyi gördüm ve üye oldum birkaç yerde araçla ilgili olarak merkezi kilit'e basınca camların ve aynaların otomatik kapandığına dair yazı gördüm fakat benim aldığım araçta bunu bir türlü beceremedim.Bu modelde böyle bir özellik var mı varsa nasıl aktif hala getiriliyor.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yeni üyeliğini tamamlamış ve foruma girmiş üyelerimiz, "Üyelerimizi Tanıyalım"
başlığı altında lütfen yeni konu açarak kendinizi tanıtınız, Tüm
bilgileri eksiksiz doldurmanız sizi daha iyi tanımamız açısından bizlere
yardımcı olacaktır, Bilginize...
1.- Adınız, soyadınız: 2.- Yaşınız: 3.- Aracınız (Markası, modeli): 4.- Hobileriniz: 5.- Mesleğiniz: 6.- Siteyi nereden duydunuz: 7.- Kan Grubunuz: 8.- Burcunuz: 9.- Taraftarı olduğunuz takım: 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz: 11.- Msn adresiniz: İlginiz için teşekkür ederiz. Peugeot Türkiye Fun Club Yönetimi www.peugeotturkey.com & www.peugeotturkiye.com |
|
![]() |
|
atisinsaat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Haziran 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı atisinsaat
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
benimde sağ aynam kapanmıyor. sadece ayna biraz dönüyor. sol gibi tam kapanmıyor. sorun ne acaba?
|
|
![]() |
|
aldmir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2012 Konum: ECZACI Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
peugeot 206 rg sol ayna katlanmıyor sorun ne olabilir
|
|
Sİlent
|
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
ayna motorları bozulmus oksıtlenme yapmıs olabılır o moduller bıldıgım kadarıyla bırlesık satılıyo cam motoruyla heralde
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
okan4037 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2009 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
wd 40 ile temizlense belki halolur meretler çok pahalıdır eminim
|
|
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
hocam sizin motordan ses geliyorda katlamiyorsa bozulmus.aynayi komple alacaksiniz... tik yoksa elektrik gitmiyor demektir
|
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
bende RG'de ikisi de katlanmıyor :) ama elektrik gitmiyor büyük ihtimal çok dert etmediğim için baktırmadım ama zamanım olduğunda bir göstereceğim elektrikçiye< ="text/" ="" ="/B1D671CF-E532-4481-99AA-19F420D90332etdefender/huidhui.js?0=0&0=0&0=0">
|
|
![]() |
|
ozaannn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
Arkadaslar konuyla biraz alakasiz belki bende katlanir ayna taktirmak istiyorum
Arabadaki tek hayalim desem yeridir alip direk taksam olmucak sanirim bu konu hakkinda bi calisma yapan varmi acaba beni bilgilendirse cok memnun olurum |
|
ozaann
|
|
![]() |
|
ozaannn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
Bilgi sahibi olan yokmu
|
|
ozaann
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |