![]() |
|
Depo hortumum patladı ( SORUN GİDERİLDİ ) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
insomnia ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: B.paşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 404 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Haziran 2011 Saat 20:45 |
||
Değerli dostlar bugün işten dönerken evde aracımdan benzin damladığını gördüm hemen depocuya gittim depom doluydu hortumla bidona boşalttık sorun pompa dolum borusundan depoya dönüşte kauçuk bir plastik dirsek var adeta çürümüş bugün sipariş ettim yarın taktıracağım parça 70 tl yarın fotolayabilirsem paylaşırım sağlık olsun
Düzenleyen insomnia - 13 Temmuz 2011 Saat 12:02 |
|||
306 1.6 XR şeytan kırmızı
Alpıne S serıes 30 cm Subwoofer & Sony Xplod 500w XM-SD14 Amphı & Pıoneer DEH-4250 sab bass 4*50w & Kıcker DS 650.2 Mıd Bass & O RH+ bayariin haa |
|||
![]() |
|||
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
geçmiş olsun.
|
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
ne yazıkki ikinci el araçlarda böyle parçalar yılların verdiği yorgunlukla yavaş yavaş aşınabiliyor. fırsat buldukca bu tarz önemli parçaları kontrol etmekde fayda var.
|
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
gecmıs olsun. nasıl bırsey mıs o oyle 70 TL :)) eskı ve yenıyı fotolayıp eklersen gormus olalım
|
|||
![]() |
|||
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
kardeşim geçmiş olsunda biraz banada pahalı geldi
|
|||
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|||
![]() |
|||
insomnia ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: B.paşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 404 |
||
maalesef arkadaşlar parça biraz pahalı piyasada 3.4 yere sordurduk en son adil otomativde bulduk yarın parçaları fotolarım
|
|||
Alpıne S serıes 30 cm Subwoofer & Sony Xplod 500w XM-SD14 Amphı & Pıoneer DEH-4250 sab bass 4*50w & Kıcker DS 650.2 Mıd Bass & O RH+ bayariin haa |
|||
![]() |
|||
||
cecoli üstat yağ dönüş hortumunu kırmıştım geçenlerde pipet kadar şey 30 tl |
|||
|||
![]() |
|||
mdincer34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mart 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 425 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
geçmiş olsun arkadaşlar
|
|||
2005 407 2.0 comfort hdi otomatik / 136 hp
|
|||
![]() |
|||
anil307 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2011 Konum: öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
||
gecmıs olsunn
|
|||
307 XSİ 2.0 hatchback 3 (coupe) kapı BEYAZ 2002 lpg/benzin (SATILDI)
|
|||
![]() |
|||
||
eyvallah arkadaşlar
|
|||
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
şahin peugeot murat abiye sordun mu.
|
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
||
aslında gerek kalmadı 70 tlyi bayıldık limonlu bir soda çekmek üzereyim |
|||
|||
![]() |
|||
||
kardeş büyük geçmiş olsunnn....
|
|||
![]() |
|||
||
iyi ki durumu erkenden fark etmişsin. Allah korumuş. Ağabeyimin eski bir arabası vardı mazda 323 sedan LPGde kullanıyorduk, LPGden benzine geçirmeye çalıştım, araba stop etti, sanayiiye götürdüm, benzin hortumu patlamış, hemen değiştirdik. Usta dedi ki "Eğer biraz daha zorlasaydın, benzin sıcak motora gelirdi, arabayı yakardın." Geçmiş olsun. |
|||
![]() |
|||
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
||
|
|||
![]() |
|||
||
Geçmiş olsun. |
|||
![]() |
|||
||
arkadaşlar dün itibari ile yırtılmış hortumu değiştirdik bana 70 tl hortum 40 tl işçilik + bir takım üst alt elbiseye mal oldu ... anlatiimm...
lastiği geçirmek o kadar zor olduki önce arka sağ lastiği söktük takamadık sonrasında arka sağ çamurluk söküldü takamadık ki bu arada 1 saat falan geçti usta pes etti sağolsun kardeşi geldi uzaktan belli harbi usta depoyu alttan bir miktar gevşeltip aşağı düşürdü bende çamurluk içindeki benzin hortumu civatasını söküp ancak öyle takabildik tabi buarada 45 dk öyle geçti neyse topladık vs full depoya yakın benzin vardı marşa bir bastık ibre çeyrek gösteriyor ne yaptıysak düzelmedi başaramadık yarın bizim burada sadece citroen ve peugeot araçlara bakan bir arkadaş var ona gideceğim durumu burada yazarım. Buarada öncelikle cecoli ve efe ustaya verdiği destekten ötürü teşekkür ederim Arkasından 306 ma biraz kırgın olduğumu ifade eder bilgilerinize arz ederim |
|||
|||
![]() |
|||
||
hadı gecmıs olsun dıyeyım ama su gosterge olayı ne oldu ve resımlerde nerede ??? Düzenleyen CeCoLi - 03 Haziran 2011 Saat 21:40 |
|||
![]() |
|||
||
üstat yarın bilgisayara bağlayacaz makinayı çözebilirsek detalı bir şekilde resimleyip yazmayı düşünüyorum |
|||
|||
![]() |
|||
||
dostum yardımcı olabileceğimiz bişe varsa söyle..esenlerdeyim ben biliyorsun her zaman gelirim...öle 306 na kırgın felanda olma ..bak yarın sabah ben arabanın önğnğ dğşeremezsem satıcam dedim ...ama yemez yani ![]() |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |