![]() |
|
inceden modifiye( yeni fotolar) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
eren8er ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2011 Konum: Bursa/Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 428 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Mayıs 2011 Saat 03:08 |
merhabalar....malum bu 106 ların dodikleri sıkıntılı..benimkilerde salma vardı biraz onları toplattım..ön tamponda düşüklük vardı o halledildi yerine oturtuldu..rüzgarlık ve ön tampon eki aldım..ek takıldı rüzgarlık boyadan sonra inş..
boya yapılacak bölgeler şöyle ; ön tampon komple boya olcak..tampon çıtası mat siyah olcak arka tampon komple boya olcak..tampon çıtası mat siyah olcak aynalar mat siyah boyancak.. sağ sol marşpiyeller ve dodikler boyancak.. rüzgarlık aldım..oda mat siyah boyancak.. ön tampon ek takıldı..araç renginde boyancak..( eki zorla taktılar desem yeridir..öle ek falan sevmiyorum aslında bakalım beğenmezsem sökerim) hepsine 500 tl ye anlaştık..salı günü sokucam aracı boyaya..bittiği zaman aracı temizleyip fotoğraflarını koyucam tekrar..bakalım artık hayırlısı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen eren8er - 08 Haziran 2011 Saat 23:03 |
|
![]() |
|
anil307 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2011 Konum: öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
seviyorum bu 106 larıda sıgmıyorum ya =)
|
|
307 XSİ 2.0 hatchback 3 (coupe) kapı BEYAZ 2002 lpg/benzin (SATILDI)
|
|
![]() |
|
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
ekler spoyler onlardan mı? bir de spoyler i ne ile yapıştırdılar iş bitiminde 106 ın güzel olacak Düzenleyen kankam_743 - 28 Mayıs 2011 Saat 03:16 |
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
güzel olacak kardeşim ama güzelde aracın var
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
göktuğ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 661 |
iyi fiyat bence işçilik kaliteliyse eğer. ben ön arka tamponları komple 250 ye boyattım. ayrıca tampon eki yakışmamış bence...
|
|
2004 PEUGEOT 307 xr 1.4 hdı
|
|
![]() |
|
Selim Engin EREN ![]() 2. Vites ![]() ![]() 19 - Aralık - 1971 Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2010 Konum: k.çekmece.ist. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 305 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Selim Engin EREN
herşey 4x4 olmuş,boyada kaliteli çıkarsa sorun yok güle güle kullan.
|
|
peugeot205gtı1.9 amarıcan met. mavi.benzin
|
|
![]() |
|
eren8er ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2011 Konum: Bursa/Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 428 |
evet onlarda dahil..rüzgarlığı daha yapıştırmadılar..boyadan sonra yapıştırcaklar..tam oturuyomu diye baktık o yüzden bantlayıp baktık..sağl teşekkürler.. |
|
![]() |
|
allah razı olsun.. |
|
![]() |
|
valla şuan bende ekin yakışmadığını düşünüyorum ama hazır takılmışken herşey bitene kadar beklicem..o zamanda beğenmezsem sökerim.. |
|
![]() |
|
sağolun teşekkürler.. |
|
![]() |
|
özbilek ![]() 1. Vites ![]() ![]() 19 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 52 |
bittikten sonra güzel olacak gibi yanlız ön tampondaki ek olmamış gibi. dediğin gibi yakışmazsa çıkarırsın.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
eğer tampon ekinden memnun kalmazsan ben talip olurum aklında olsun ...
|
|
![]() |
|
Tamam.. Bu hafta boya ısı bitsin. Haber veririrm.
|
|
![]() |
|
aclern ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2010 Konum: Acıbadem - İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 65 |
Bence tampon ekini koyma. Sonradan eklendiği çok belli ve orjinalliğe çok ters geldi bana. Ama gerisi beş beş olmuş. Umarım boyada iyi çıkar.
Düzenleyen aclern - 28 Mayıs 2011 Saat 21:58 |
|
![]() |
|
ya dediğim gibi işte..aracın bütün işleri bitsin..çıkarıp çıkarmayacağım belli olcak..şimdi bide şöyle bişey var..rengi farklı çok sırıtıyo..gerçekten emanet gibi duruyo ![]() |
|
![]() |
|
quiksilverr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı quiksilverr
güzel olucak kardeşim sonuçta nede olsa guik :)
|
|
peugeot
|
|
![]() |
|
he yaa guik ![]() |
|
![]() |
|
ön tampon ekini söktüm..bizim yollarımız yere yakın şeylere hiç müsait değil
![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Slm. bence ön dil yerine megane karlık daha iyi olur.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |