![]() |
|
alttan gelen ugultu sesı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Mayıs 2011 Saat 20:27 |
arkasdaslar arabamda ayagımı gazdan cektıkten sonra haraket halındeyken bır ugultu gelıyor sankı gaza bastıgım zaman keslıyor bostada yapmıyor şanzumandanmı yoksa baska bıseymı bazende keslıyor anlamadım
|
|
peugeot 307 1,6 16v 110 hp technoplus uranüs yeşili brc lpg kıt simota air intake kit otto spec egzos eicbah 3,5 pro kıt yay,17 ınc rc jant marshal 215 45 17 matrac lastik 0505 603 85 79
|
|
![]() |
|
voodoo ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 21 Ağustos 2010 Konum: Antwerpen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
valla turkce tam olarak bilmiorum adini fakat sole anlatayim,tekerleklerde olan rulmanlar var 206 larda 70.000 kilometrede bir degismesi gerekio,kitapcasina hareket edilirse :) bunlarda olan bosluklardan dolayi ugultu yapabilio...baktirmani tavsiye ederim
|
|
2001 206
2.0 GTI Antwerpen |
|
![]() |
|
yusuf206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2011 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
tekerlek bilyası dağılmış ise araç hareket halindeyken özellikle 100 km hızla yada daha fazla hızla giderken çok rahatsız edici bir ses verir uğultu gibi... aracın boşta olup olmaması bişeyi değiştirmez... gaza bastığım zaman kesiliyor dediğin sanırım motorun sesi uğultunun duyulmasını engelliyor...eğer sorun bilyadaysa absli ve abs siz modelleri var dikkat edersin ona.....
|
|
206 XT 118 HP
|
|
![]() |
|
kergom ![]() 1. Vites ![]() ![]() 19 - Mart - 1981 Kayıt Tarihi: 16 Mayıs 2010 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Ayni sikayet 15 gundur bendede vardi daha once gittigim rot-balansciya gittim arka tekerleri makine ile cevirtip dinlettim benimki sag arka teker rulmanindan kaynakli cikti daha yaptirmadim ama enkisa zamanda yaptiracagim,aklinda bulunsun seninde berki teker rulmani olabilir. |
|
MEHMET ÖĞREK IZMIR 307 XT
|
|
![]() |
|
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
eyvallah arkadaslar ama benım anlamadıgım gaza basınca gelmıyor kardesım sendedemı gelmıyor gaza basınca bne sanzumandan supelendım ınsallah rulmandandır ama bosa atınca gelmıyor ya sanzumandanda gelmesı mantıksız 44000 km arac ne olabılırkı anlamadım gıttı cuma gunu cozecem ınsallah
|
|
peugeot 307 1,6 16v 110 hp technoplus uranüs yeşili brc lpg kıt simota air intake kit otto spec egzos eicbah 3,5 pro kıt yay,17 ınc rc jant marshal 215 45 17 matrac lastik 0505 603 85 79
|
|
![]() |
|
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
aynı sorun ben dede var
|
|
![]() |
|
rulmanmı acaba baska fıkrı olan yokmu
|
|
|
|
![]() |
|
se®k@n ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Eylül - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Konum: Ankara|Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
Gazdan ayagını cekince geliyosa, cok cok büyük ihtimal sanzuman bilyasından geliyo o ses.. Kronikmiş, ustam söylemişti bana da..
Umarım dedigim gibi degildir.. Ama gösterirken mutlaka sor benim dedigimi..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |