![]() |
|
307 far aydınlatma sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Mayıs 2011 Saat 23:06 |
|
önceden açtığım konuda belirttiğim gibi aracımın merceklerinin özelliğini yitirdiği söylenmişti ustalar tarafından bu sebeple aydınlatmada büyük bir sorun yaşıyorum...mercek için far komple değişmesi gerekiyor dediler---merceği çıkma bulma imkanımız varmı yoksa mercek bittiği için far setini almak zorundamıyım....
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
peugeot efe ile görüştün mü?
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
|
hayır kardeşim görüşmedim şimdi irtibata geçeyim...
|
||
![]() |
||
d3n1s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 359 |
|
çıkma mercek bulunur ama biraz araştırman lazım. Benim sana kişisel tavsiyem hazır merceklerinin ömrü de bitmişken yeni far alana kadar fabrikasyon xenon merceği ve fabrikasyon xenon kiti montajı yaptırman olacak. BMW'lerde Audi'lerde ve aklına gelebilecek diğer markalarda orjinal donanım olarak gelen xenon'u merceğiyle balastıyla farına monte eden yerler var.
|
||
206 Quik
|
||
![]() |
||
|
fabrikada sıfır mercek ve xenon mu takdır diosun?eğer doğru anladıysam bana maliyeti ne kadar olur...
|
||
![]() |
||
|
çıkma mercek bulsam 307 ye hepsi uyarmı..yoksa herhangi bir kriterde aramammı gerekiyor....
|
||
![]() |
||
d3n1s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 359 |
|
fabrikada değil, bu işi yapan insanlar var, kendi dükkanlarında montajı yapıyorlar. 206'ma yaptırmak üzere fiyat aldığımda işçilik dahil mercek montajı için 400 lira demişti. 300 lira da OEM xenon kitine fiyat vermişti. Toplam 700 liraya BMW X6'nın farını arabama taktırmışım gibi olacaktı. |
||
206 Quik
|
||
![]() |
||
|
307'den çıkan merceğin çapına göre araman gerekiyor, her merceğin gövde büyüklüğü ve lensinin büyüklüğü farklıdır. |
||
206 Quik
|
||
![]() |
||
|
aracımda mercek orjinal olarak var sadece özelliğini yitirmiş..Benim istediğim far değişmeden sadece mercek değişmesi gibi bir imkanım varmı...peugeout 307 2006 model lerinde mercekler motoru ile birlikte mi yoksa mercek motordan ayrı mı???mercek ararken motorunu da aramam gerekiomu?
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
ilker abi le görüştün mü
|
||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
|
merceğin içindeki camın ölçülerinde kaliteli bir mercek bulursan daha güzel daha iyi aydınlatır.
|
||
||
![]() |
||
g-demir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
|
Efede vardır, yoksa da o bulur ;)
|
||
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
||
![]() |
||
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
kardeşim sponsorlarımızı ara bi sor çıkma falan elbet bi şekilde bulursun sana yardımcı olurlar
|
||
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
||
![]() |
||
|
çok sağolun arkadaşlar dediğiniz kişilerle irtibata geçiyorum....
|
||
![]() |
||
|
"ilker abi le görüştün mü"forumdaki nick i nedir...
|
||
![]() |
||
|
güncel...
|
||
![]() |
||
|
güncel...
|
||
![]() |
||
|
ilker abi dedğiniz kişinin nick i nedir forumda
|
||
![]() |
||
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Elimde orjinal farları var istersen 2 adet sağlam far veririm istersen 2 adet ayakları kırık far veririm merceğini değerlendirirsin
|
||
|
||
![]() |
||
|
kardeşim düşündümde far işi bana pahalıya patlıyacak mercek bulabilirsem bu şekilde sıyırmayı düşünüyorum....sende orj mercek varmı?
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |