![]() |
|
Bir Kaç DeğişikLik ;) GörüşLeri ALaLım ?? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
mehmet066 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mart 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 107 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet066
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Mayıs 2011 Saat 01:14 |
|
ArkadaşLar JantLarımı Taktım.Muayeneden sonra filmler tekrar çekildi.ön taraf 4 cm kadar düşürüldü.bide pasta cila çekiLdi :) 2 eksiğim kaldı.arka torksiyondan düşürülecek bide spoiler düşünüyorum en kısa zamanda.abartıya girmicem.GörüşLerinizi bekliyorum teşekkürler ![]() ![]() ![]() Düzenleyen mehmet066 - 21 Mayıs 2011 Saat 04:06 |
||
YAŞAM TARZI 206 <3
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Jantlar Aracın Rengine Çok Uyum Sağlamış Bide RC Spoyler Led Stop Siyah Zemin Angel Far...
Yemede Yanında Yat Dikkatimi Çeken Olay 4 cm Düşürdüm Diyorsun Neredeyse Hiç Fark Etmemiş Bende 3.5 cm Düşürmeyi Düşünüyordum Böyle Olursa Ne Anlamı Kalacak Düşürmenin 5 cm de Çok Düşürecek Konfor Kalmayacak Napcaz Biz Böyle Kazasız Cezasız Düzenleyen AlbayDemircan - 21 Mayıs 2011 Saat 01:29 |
||
![]() |
||
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
maşallah.
|
||
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
||
![]() |
||
mehmet066 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mart 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 107 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet066
|
Valla düşürdüm o işi bende anlayamadım.arkayıda düşürünce anlasılacagına inanıyorum hem buda yeter bana zaten fazla düşürmek istemiyordum konfor acısından.led stop olayınıda düşünüyorum aslında ama bakalım hayırlısı yavaş yavaş yapmaya başladım :) tüm arkadaslardan görüş bekliyorum
|
||
YAŞAM TARZI 206 <3
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet066
|
|
||
YAŞAM TARZI 206 <3
|
||
![]() |
||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
çok güzel olmuş gerçekten. Rc spoiler + GTİ tampon yaparsan süper olur o şekilde yere basık gözümün önüne getirdim.. yanından geçerken bakardım yani :))
|
||
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
||
![]() |
||
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
|
güzel aracın var kardeşim güle güle kullanman dileğiyle Allah kaza bela göstermesin
|
||
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
||
![]() |
||
|
araç güzel fakat biraz daha torsiyonları kıstır derim ben
saygılar |
||
![]() |
||
|
ya guzel kardesım. aracı dusmussun ınsan soyle yandan guzel bır resım ceker koyar degıl mı yanı ??? bu resımlerden hıcbırsey anlasılmıyorkı.. aracın durusunu goremıyoruzzz :)))
|
||
![]() |
||
|
heh .. şimdi oldu ..sabahtan beri yok diyorum ..bir eksiklik var diyorum ![]() |
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet066
|
Valla suan başka resim yok ama en kısa zamanda eklerim :) gti tampon düşünmüyorum ama rc spoiler hakkında yardımcı olabilirsiniz nereden alabilirim en ucuza.bu arada tesekkürler görüşleri bekliyorum :)
|
||
YAŞAM TARZI 206 <3
|
||
![]() |
||
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
|
İllaki gti tampon derim ben.
arada dağlar var. güzel olmuş. Maşallah |
||
206 feline 1.4 hdi 2006
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet066
|
|
||
YAŞAM TARZI 206 <3
|
||
![]() |
||
|
ankara mamak tarafındasın heralde kardeşim,aracın arkasındakı sticker'dn anlaşıldıgı kadrıyla :)
aracın güzel,güle güle binersin inş.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet066
|
|
||
YAŞAM TARZI 206 <3
|
||
![]() |
||
d3n1s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 359 |
|
arkayı düşürme bence, çünkü arkayı kafana göre değiştiremiyorsun ve önler eğer bu şekilde kalacaksa arkalar önden daha çok düşecek, arabanın önü havaya kalkmış gibi duracak. Ön tarafı 5-6 cm düşürmedikçe arkayı düşürmek görüntü olarak çok kötü oluyo
|
||
206 Quik
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet066
|
![]() |
||
YAŞAM TARZI 206 <3
|
||
![]() |
||
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
|
maşallah çok güzel araç kazasız belasız kullanın inş.
|
||
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |