![]() |
|
Peugeot Seni Uzaya Yollayacak |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2011 Saat 20:04 |
Peugeot, İnternet Üzerinden Düzenlediği Bir Yarışmada
Uzay Yolculuğu Hediye Ediyor... Oyunun Tek Amacı http://www.spot3008.com da Paylaşılan 360 Derecelik Panaromik Bir Londra Fotografı Üzerine Yerleştirilmiş 20 Peugeot 3008 Modelini Bulmak... |
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
uzaya kadar harcayacağı akaryakıt değerinde benzin versin daha iyi
![]() |
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynen Kardeşim Benim 2 Senelik Akaryakıtımı Rahat Karşılar....:))) |
|
![]() |
|
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
bi denemek lazım
|
|
![]() |
|
![]() |
|
gokayy ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Haziran - 1994 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 759 |
ben 1-2 tane anca bulabildim çok zor ya
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
gerçekten zor kişinin farklı üyeliklerde epey denedikten sonra yapabilir anca nerden bileceksin nerde var nerde yok uzaya yollayacak kolay bişe mi tabi böyle bişe yapar
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
Biraz Zor Bi Oyun Herkese Kolay Geleee (:)
|
|
![]() |
|
sistemci ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2011 Konum: YURTDIŞI Durum: Aktif Değil Mesajlar: 78 |
Harbii diyorum yolda bırakır ;)
Az evvel geldim işten ve önümde bir adet muhtemel 2012 308 vardı. Gıb-gıcırdı ;) Araba nasıldı söylüyorum size, sol arka stop, frenler ve sinyal komple çalışmıyordu ;) İnsan soruyor kendisine, Peugeot mu?, Uzay mı?, boşver yahu ;) |
|
Davranışlarımızdan sorumlu olmanın vakti geldi...
|
|
![]() |
|
turkuazyy ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı turkuazyy
Evet arkadaşlar benim 3.aracımda pejo. 206,206+ ve son olarak 3008 allure hdi manuel ve tek severek aldığım araba fakat bir daha pejo mu allah yazdıysa bozsun derler ya. Beyaz 3008 sipariş verdim. 2 gün sonra aradılar beyaz da sorun var pejo Türkiye sizi düşündüğünden aracı vermiyor istemediğim 3 renkten birini seçin dediler. Seçtim ve yaklaşık 1 hafta sonra arabamı teslim almaya gittim ve aracı tanıttılar süper araç dedim kendim. 100 mt ilerden yakıt al yolda kalma dediler almaya gittim ve bir de ne göreyim aracın debriyajına basınca alttan biri resmen ayağına vuruyor. Döndüm geldim aldığım yere. Bu arada araça 8 km de ve ben takribi 750 mt yol yaptım. baktılar bu normal volan dan dediler ben de diğer araçlarda volan yokmu hepsimi böyle dedim. 2500 de savsaklamak için çözeriz dediler. neyse pazar günü ( 1 gün sonra ) tekrar gittim alın bu aracı ne yaparsanız yapın dedim. Pazartesi servise gel dediler ve gittik sorun var. akşam üzeri arıyorlar debriyaj baskı balata değişecek dediler. Yeni arabanın şanzımanı inecek ne komik değilmi. Neyse Pejo Trükeiye vs yazıştık konuştuk seçenek sunmuyorlar. Ben ya arabayı değiştirin yada paramı verin dedim onlar araç tamir olacak diyor. Sonra en komiği şimdi ne yapalım diye soruyorlar? birde size 1 servis bedeli bedava verelim diyorlar ağza 1 parmak bal misali. Yani pejo ilk arabayı vermeyerek beni korudu sandım ama galiba o araba sağlamdı bana arızalı arabayı kakalı diyorum şimdi.Yoksa bu kadar şans kimde olur 2 de 2 bozuk. Neyse arabanın parçasını bulmuşlar cumartesi vereceğiz dediler. Bende dedimki vermeyin çıkarın üst kata atın aşağı üstüne benzin dökün yakın dedim. 59.750 tl ver yeni araba al. 8 Km de şanzıman açılsın ve araba pejo kayıtlarında açıldı şeklinde görünecek en berbat durum. Yarın satmaya kalkınca bakalım ne olacak. Bir daha mı pejo adını duymak istemiyorum.
Ha araba alırken artık şunu yapacağım. 5-10 bin civarında 2. el araba alacam. En azından ustana gösterirsin biner gezersin testini kendin yaparsaın. En az %20 ucuza alırsın. En mantıklısı bu. Görmediğimiz arabaya eşek yükü para verip üste birde gelmesini bekliyoruz ve de arızalı arabayı alıyoruz uğraş dur. Siz siz olun bu tecrübeyi kafanızın kenarına yazın. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |