Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - led uygulaması..sonrası..ve başıma gelenler...
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

led uygulaması..sonrası..ve başıma gelenler...

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: led uygulaması..sonrası..ve başıma gelenler...
    Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2011 Saat 13:19
dün akşam dedikki aracımıza kendimiz led uygulaması yapalım..başladık çalışmalarımıza... önce arka bagaj ışığından bir kablo ile elektirik aldık ..

ledi arka tavana yapıştırdık..

ve sonunda arka taraf bu şekilde bitmiş oldu..

sonra ön tarafa geçtik.. ön taraftaki ayak yerlerine uygulama yaptık..buranında elektiriğini tavan lambasından çektik..kabloyu tavan kaplamasının altından ön direk fitilinin altından geçirerek aşşağı indirdik..

buraya kadar her şey tamamdı çokta güzel olmuştu..

işte sıkıntı bundan sonra başladı arkadaşlar... aracı çalıştıramadık.. elektirik var. her şey çalışıyor.. sadece ön panelde kontağı çevirdiğimizde benzin lambası el fren lambası abs airbag ışığı hatta yağ lambası dahil yanmıyordu.. marşa bastiğimizda  çalışçak gibi olup ama çalışmadı.. dedikki sanırım benzin bitti benzin alalım ..arkadaşın arabaya binip benzin istasyonu gezdik durduk kimse vermiyor benzin.. emniyetten yazı karşılığı veriyolarmış bunuda yeni öğrendim neyse... esenlerden o benzinlik senin bu benzinlik senin cevizli bağdaki petrol ofisine kadar gittik.. o sırada polis arabasını farkettik pompada... adamlar benzin alıyordu.. anlattım derdimi geldi benimle içeri.. dedi bu adama benzin verin ama ruhsatın bir kısmı sizde kalsın ..artabasını getirsin plakasına bakın ruhsatıda geri verin dedi Sırıtma tabi ben allah dedim benzini buldum Kahkaha daha sonra hemen esenlere geri dönüp benzini koyduk.. araba gene çalışmadıKahkahaSırıtma şimdi aracın arızalandığınamı yanayım..ruhsatın orda kaldığınamı Starneyse sabah çekiciyle bi elektirik ustasına çektik.. adam bir başladı .. yapamadıkça çıldırdıEmbarrassed başladı bana fırça atmaya herkes usta olursa böle olurda felanOuch dedim iyimisin kardeşim..ben sadece led bağladım sonra olanda bu bişe yapmadımki.. ayrıca arızalanmış araç benim sende ustasın bul yap dedim Gülme demez olaydımKahkaha ustanın çalışmaları sökmediği yer kalmadıEmbarrassed

ve sonuçta  usta yaptı...ama nasıl yaptı anlamadım..sigorta atmamış bişe yanmamış.. bana söylediği şu.. aracın kendi ön elektirik tesisatını daha önce alarm takarken karıştırmışlar oynamışlar açık kablo bırakmışlar..bizde uygulama yapınca şase yapmış. araç motorun çalışmasına izin vermiomuş..Shocked anlamadım gittiConfused ama sonuçta işim çözüldü Star

akşam gidip o benzinliğe aha dicem aracım bu ruhsatımın yarısıda bu ver dicem öbür yarısınıStar tabi adamlar dün gece geri gitmedim diye şüphelenip emniyete göndermediyse ruhsatımıStarStar

hep benimi bulcak bu sıkıntılar...gülsemmi ağlasammı anlamadımm.. ha ustayala ufak tartışma olunca adam işçiliğin bedelini arttırdı bu aradaSırıtma 75 tl.. pazarlık bile yaptırtmadıWall

Yukarı Dön
Haksen016 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge
23 - Temmuz - 1973

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Haksen016 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2011 Saat 13:23
senin durumuna pişmiş tavuğun başına gelmedi derler , geçmiş olsun pekiledler ne oldu Gülme
2006 Peugeot 307 XT Triptonik

1973 - Bursa
Yukarı Dön
oguzhan29 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı oguzhan29 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2011 Saat 13:26
geçmiş olsun kardeşim ledlerinde çok güzel oluyordu ama
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2011 Saat 13:29
vallahi arkadaki led sökmedim o duruyor.. ama önleri söktü usta.. gıcık oldum herife..önlere koymıcam..gene aynısı olur diye korkuyorumSırıtma
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2011 Saat 13:39

olsun hiç değilse şaseyi de onartmışsın daha büyük sorunlar çıkarabilirdi geçmiş olsun.

Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2011 Saat 14:00
ya sorma metin hocam.. tazı takıcaktım araca o bile içimde patladı yapamadım ... bu akşam gidim alayım şu ruhsatıda bu gecede onla uğraşçam :) en azından elektiriksel bişe değilStar
Yukarı Dön
tigerland Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tigerland Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2011 Saat 14:04
kontak açıkken led montajı yaptın sanırım :) şasede yapınca sigorta attı :) neyse geçmiş olsun Gülme
206 RG 2000
206 GTI 2001
206 XS 2004
206 RC 2004
206+ 2012
206 GTI 2002
206 RED RC
207 GT
206 RC Black
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2011 Saat 14:07
haydı gecmıs ola :)) her ne kadar malıyetlı olsada
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2011 Saat 14:11
Orjinalini yazan: tigerland tigerland Yazdı:

kontak açıkken led montajı yaptın sanırım :) şasede yapınca sigorta attı :) neyse geçmiş olsun Gülme

yok sigorta felan atmamış.. sanırım şase beyinsel ve  immobilazer  kilitlemesine neden oldu..
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2011 Saat 14:13
Orjinalini yazan: CeCoLi CeCoLi Yazdı:

ya kusura bakma sabah usta beni çıldırtınca seni arama hissi doğdu içime Sırıtma acaba numaramı ekranda görünce sabah sabah delimi bu demişsindir Sırıtma tekrar kusura bakma .. çok teşekkür ederim...
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2011 Saat 15:37
Orjinalini yazan: by_ersin by_ersin Yazdı:

Orjinalini yazan: CeCoLi CeCoLi Yazdı:

ya kusura bakma sabah usta beni çıldırtınca seni arama hissi doğdu içime Sırıtma acaba numaramı ekranda görünce sabah sabah delimi bu demişsindir Sırıtma tekrar kusura bakma .. çok teşekkür ederim...

estagfurullah ayıp edıyorsun ara kardesım Göz Kırpma. musaıt oldugum surece yardımcı olmaya calısırım...
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2011 Saat 18:19
bi tanesin sen eyvallah ...zaten sen 1 birol abi 2 Sırıtma
Yukarı Dön
dejavuer Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
06 - Haziran - 1979

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı dejavuer Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2011 Saat 19:20
kardeşim geçmiş olsun keşke kutup başını söküp biraz bekleyip tekrar taksaydın kendi düzeliyor
306 gti 6
Yukarı Dön
Platinium Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
20 - Ekim - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Platinium Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2011 Saat 19:32
Geçmiş olsun, aynı olayı anfi tesisatı çekince yaşamıştım tesisatı bitirdim araca bindim marşa bastım çalışmadı kutup başını söküp yeniden bağladım sorun çözüldü :) 

Düzenleyen Platinium - 20 Mayıs 2011 Saat 19:34
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Mayıs 2011 Saat 10:18
yok abi benim kutup bvaşı o gece söküp yarım saat bekledik..olmadı... zaten böyle beni delirtcek şeyler hep beni buluyor..zaten yeni aldığım jantıda sürttüm....çıldırcam artık ya.. aldığım nyere gittim sırf çizik yüzünden  bi tane jant istedim vermedi herif takımı bozamam dedi..benim acilen arabayada kendimede okutup üfletmem lazımSırıtma cecolide kurşun döktümmü tamamdırKahkaha
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Mayıs 2011 Saat 10:54
Geçmiş Olsun Kardeşim Unhappy
Üzüldüm Yav Benimde Aklımda Böyle Bir Proje Vardı İyice Korkuttun Beni Şimdi Sırıtma
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Mayıs 2011 Saat 12:11
Orjinalini yazan: AlbayDemircan AlbayDemircan Yazdı:

Geçmiş Olsun Kardeşim Unhappy
Üzüldüm Yav Benimde Aklımda Böyle Bir Proje Vardı İyice Korkuttun Beni Şimdi Sırıtma

albayım benim bi ledle böyle bir şey başıma geldi ....Kahkaha ben şimdi o benim 7 bin liralık tesisatı  nası takıcam onu düşünüyom Embarrassed led böyle yaptıysaStartesisat napar kimbilirEmbarrassed
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 206 Akü ŞArj Problemi son mesaja git 369 0 rekasparov
konu icon 5008 ELEKTRİKLİ BAGAJ son mesaja git 4853 1 efe24
konu icon VİTES GEÇİŞİ son mesaja git 2346 1 peugeot301
konu icon İZMİR - SİNYAL KOLU TAMİRİ YARDIM son mesaja git 4672 7 Sorgum
konu icon Peugeot 206 Garip Sorun Lütfen Yardım son mesaja git 390 0 muratatalay
konu icon 2011 Peugeot 308 - Elektrik Devre Arızası son mesaja git 7800 10 Alphanet
konu icon P tuşu son mesaja git 625 0 Ahmet2341
konu icon Üyelerimizin Meslek Bilgileri son mesaja git 12639 527 Saido26
konu icon 106 gti almak istiyorum yardımcı olursanız çok svi son mesaja git 775 0 Burak307xsi
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 497 0 Sezgindogan
konu icon 3008 1.2 puretech motor arızası son mesaja git 5382 1 Saido26
konu icon Yol bilgisayarı ayar son mesaja git 680 0 Adil.g
konu icon 206 1.4 felline benzinli son mesaja git 481 0 ercanqnc
konu icon 407 emniyet kemeri ön gergi ve airbag hatası son mesaja git 789 0 Xbulut46
konu icon Marş problemi son mesaja git 327 0 Kübra
konu icon pejo 206 1,4 2009 model stop etme sorunu son mesaja git 586 1 Altann
konu icon MANUEL 206 4. VİTESTE ÖTME SORUNU son mesaja git 780 1 Altann
konu icon motor yağ damlatma, yanık kokusu ve kaputtan duman son mesaja git 2400 0 Bayer
konu icon 206 XT elektriksel problemler son mesaja git 1065 0 AtomAdnan
konu icon Türk Askeri Çanakkale'de - Serdar Yıldırım son mesaja git 5737 5 Serdar102
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JUNE EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Alphanet 2
muratatalay 1
Burak307xsi 1
Saido26 1
Ahmet2341 1
Sorgum 1
peugeot301 1
efe24 1
rekasparov 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English