![]() |
|
led uygulaması..sonrası..ve başıma gelenler... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2011 Saat 13:19 |
|
dün akşam dedikki aracımıza kendimiz led uygulaması yapalım..başladık çalışmalarımıza... önce arka bagaj ışığından bir kablo ile elektirik aldık ..
ledi arka tavana yapıştırdık..
![]() ve sonunda arka taraf bu şekilde bitmiş oldu.. ![]() sonra ön tarafa geçtik.. ön taraftaki ayak yerlerine uygulama yaptık..buranında elektiriğini tavan lambasından çektik..kabloyu tavan kaplamasının altından ön direk fitilinin altından geçirerek aşşağı indirdik.. ![]() ![]() buraya kadar her şey tamamdı çokta güzel olmuştu.. ![]() işte sıkıntı bundan sonra başladı arkadaşlar... aracı çalıştıramadık.. elektirik var. her şey çalışıyor.. sadece ön panelde kontağı çevirdiğimizde benzin lambası el fren lambası abs airbag ışığı hatta yağ lambası dahil yanmıyordu.. marşa bastiğimizda çalışçak gibi olup ama çalışmadı.. dedikki sanırım benzin bitti benzin alalım ..arkadaşın arabaya binip benzin istasyonu gezdik durduk kimse vermiyor benzin.. emniyetten yazı karşılığı veriyolarmış bunuda yeni öğrendim neyse... esenlerden o benzinlik senin bu benzinlik senin cevizli bağdaki petrol ofisine kadar gittik.. o sırada polis arabasını farkettik pompada... adamlar benzin alıyordu.. anlattım derdimi geldi benimle içeri.. dedi bu adama benzin verin ama ruhsatın bir kısmı sizde kalsın ..artabasını getirsin plakasına bakın ruhsatıda geri verin dedi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ve sonuçta usta yaptı...ama nasıl yaptı anlamadım..sigorta atmamış bişe yanmamış.. bana söylediği şu.. aracın kendi ön elektirik tesisatını daha önce alarm takarken karıştırmışlar oynamışlar açık kablo bırakmışlar..bizde uygulama yapınca şase yapmış. araç motorun çalışmasına izin vermiomuş.. ![]() ![]() ![]() akşam gidip o benzinliğe aha dicem aracım bu ruhsatımın yarısıda bu ver dicem öbür yarısını ![]() ![]() ![]() hep benimi bulcak bu sıkıntılar...gülsemmi ağlasammı anlamadımm.. ha ustayala ufak tartışma olunca adam işçiliğin bedelini arttırdı bu arada ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
senin durumuna pişmiş tavuğun başına gelmedi derler , geçmiş olsun pekiledler ne oldu
![]() |
||
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
||
![]() |
||
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
|
geçmiş olsun kardeşim ledlerinde çok güzel oluyordu ama
|
||
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
||
![]() |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
vallahi arkadaki led sökmedim o duruyor.. ama önleri söktü usta.. gıcık oldum herife..önlere koymıcam..gene aynısı olur diye korkuyorum
![]() |
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
olsun hiç değilse şaseyi de onartmışsın daha büyük sorunlar çıkarabilirdi geçmiş olsun. |
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
|
ya sorma metin hocam.. tazı takıcaktım araca o bile içimde patladı yapamadım ... bu akşam gidim alayım şu ruhsatıda bu gecede onla uğraşçam :) en azından elektiriksel bişe değil
![]() |
||
![]() |
||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
kontak açıkken led montajı yaptın sanırım :) şasede yapınca sigorta attı :) neyse geçmiş olsun
![]() |
||
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
||
![]() |
||
|
haydı gecmıs ola :)) her ne kadar malıyetlı olsada
|
||
![]() |
||
|
yok sigorta felan atmamış.. sanırım şase beyinsel ve immobilazer kilitlemesine neden oldu.. |
||
![]() |
||
|
ya kusura bakma sabah usta beni çıldırtınca seni arama hissi doğdu içime ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
estagfurullah ayıp edıyorsun ara kardesım
![]() |
||
![]() |
||
|
bi tanesin sen eyvallah ...zaten sen 1 birol abi 2
![]() |
||
![]() |
||
dejavuer ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: türkiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
|
kardeşim geçmiş olsun keşke kutup başını söküp biraz bekleyip tekrar taksaydın kendi düzeliyor
|
||
306 gti 6
|
||
![]() |
||
Platinium ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1986 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: İST. / Bağcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 487 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Platinium
|
Geçmiş olsun, aynı olayı anfi tesisatı çekince yaşamıştım tesisatı bitirdim araca bindim marşa bastım çalışmadı kutup başını söküp yeniden bağladım sorun çözüldü :)
Düzenleyen Platinium - 20 Mayıs 2011 Saat 19:34 |
||
![]() |
||
|
yok abi benim kutup bvaşı o gece söküp yarım saat bekledik..olmadı... zaten böyle beni delirtcek şeyler hep beni buluyor..zaten yeni aldığım jantıda sürttüm....çıldırcam artık ya.. aldığım nyere gittim sırf çizik yüzünden bi tane jant istedim vermedi herif takımı bozamam dedi..benim acilen arabayada kendimede okutup üfletmem lazım
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Geçmiş Olsun Kardeşim
![]() Üzüldüm Yav Benimde Aklımda Böyle Bir Proje Vardı İyice Korkuttun Beni Şimdi ![]() |
||
![]() |
||
|
albayım benim bi ledle böyle bir şey başıma geldi .... ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |