![]() |
|
araç rengiyle aynı renk folyo |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
emrnl ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Ağustos - 1990 Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 151 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2011 Saat 00:32 |
arkadaşlar 206 tamponu ve kapı çıtalarını araç gövede rengine boyatmak istiyorum.ama parçalar plastik olduğu için boya atar diyolar ve buda çok çirkin duruyo yani boyatamıyorum.geçenlerde aklım araç rengiyle aynı renk folyo kaplamak geldi aklıma.sizce olurmu ve araç rengiyle aynı renk folyo bulabirmiyim.evetse nereden? buarada renk şeytan kırmızı
|
|
206 colorline 2001
|
|
![]() |
|
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim bildiğim boya folyodan daha uzun ömürlü olur. Plastikler için özel astarlar var ondan kullanırsan boyan ne atar ne de başka birşey olur.
|
|
![]() |
|
emrnl ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Ağustos - 1990 Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 151 |
bencede boya daha uzun öürlü ama folyo attığında sök biraz lastik parlatıcı sür eski halini alıyor.ama boyada sımpara astar atacağım için eski haline dönme gibi ihtimal kalmıyor tek çare yeniden boyamak:S
|
|
206 colorline 2001
|
|
![]() |
|
yok mu hiç boyatan bişey yapan? etrafta hep görüyorum gövde rengi çıtalı 206lar nerelerdesiniz:D
|
|
206 colorline 2001
|
|
![]() |
|
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
aynı renkte boyalar da mevcut. Yani eski rengine döndürmek için. Hatta birebir mat siyahlar var tampon çıta için özel yapılmış. Benim ufak tefek boya sıçradığı için siyah boya attırdım 8 aydır hiçbirşey olmadı. Bi reklamcıyla senin dediğin aynı renkten folyo attırmak için konuştum yok dedi plastik aksamları tutmaz dedi güneş gördü mü hemen atar dedi.
Düzenleyen kankam_743 - 20 Mayıs 2011 Saat 00:55 |
|
![]() |
|
o zamn denek lazım. teşekkürler bilgi için;)
|
|
206 colorline 2001
|
|
![]() |
|
rica ederim ne demek.
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
kardeşim güzel bi boyacı bulacaksın tampon plastik boyama için özel bi yapışkan maddesi var onu sürüyorlar sonra boyuyorlar hiç birşey olmuyor boyaya
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
folyo kaplatma zaten biraz sütttün mü ve içine su aldımmı kalkıyor,
en iyisi güzel bir plastik astar ve üzerine güzel bir boya.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
peki ankarada önerebileceğiniz bi usta varmı bide ne kadara yaparlar?
|
|
206 colorline 2001
|
|
![]() |
|
Emre Ekrem ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emre Ekrem
Plastik parçalarım da dahil tamamen folio kaplı ve hiç bir sıkıntı yaşamadım. Ankara da foliotech firmasında yaptırdım.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
astar atmazlarsa atar tabikide. ustanızı güzel seçin. plastik astar atar boyar vernikler hiç bi şekildede çıkmaz. folyo işine kalkışmayın derim.
saygılar
|
|
![]() |
|
hocam fiyat neydi acaba? |
|
206 colorline 2001
|
|
![]() |
|
Emre Ekrem ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emre Ekrem
Tüm araç mat kırmızı oldu, kırmızı folio artı karbon parşalar toplam 1500 tl ye mal oldu, kullanılan malzeme oracle olduğu için biraz pahalıya geldi "daha düşük maliyetli malzemeleri de mevcut" forumda ki konulardan birinde bir fotoğraf koymuştum. Yanlış hatırlamıyor isem Muhammet Çakırın aracını tanıttığı konu idi.
|
|
![]() |
|
teşekkürler bi arayım şu resimleri:)
|
|
206 colorline 2001
|
|
![]() |
|
bulent 77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 14 - Mart - 1977 Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 419 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bulent 77
folyo daha pratik ve geri dönüşümü kolay bence folyo ile kaplat begenmezsen çıkarırsında ..
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Boya Atmıyor işinin Ehli Bir Kaportacıya götür Hiç Bir Şekilde Atmıyor. Folyo İşinede Gelince Bir Süre Sonra Folyo Yıpranıyor Kaliteli Folyoda Boyadan Daha Pahalı .. Tavsiye Etmiyorum |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emre Ekrem
Aracın tamamı Oracle marka folio ile kaplandı, siyah kısımlar karbon kaplı. Yaklaşık 2 ay süre geçti ve hiç bir sıkıntı yaşamadım. Bu tür aplikasyonları yapan bir çok firma var piyasada, önemli olan işinin ehli bir aplikatör bulmak. Bağzı folio türleri boyadan daha pahalı değil, folio, aracın üzerine atılan boya ile aynı kalınlığa sahip bir malzemedir ve istenilen boyanın kalitesine denk folio da boya kadar bir ücrete sahiptir. Kalkıp içinde 3, 4 renk bulunan ve ışık durumuna göre renk değişen bir folio yu standart bir boya ile kıyaslar iseniz evet folio daha pahalı olur. Arabamın üzerindeki folio 5 yıl garantilidir ve güneşin durumuna göre pastel kırmızı, alev turuncu ve şeker pembe arasında değişmektedir. Ruhsata işletebilir sıkıldığınızda ise eski renginize dönebilirsiniz. Yok bu araç kazalı, taklalı boyanmış gibi abuk sabuk düşüncelere maruz kalmazsınız. ![]() Düzenleyen undertaker - 20 Mayıs 2011 Saat 13:59 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |