![]() |
|
cd çalar üzerindeki tuşlar çalışmıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Mayıs 2011 Saat 11:11 |
eğer sorunun çözülürse ne olursa olsun çizik cd takma dostum....
|
|
![]() |
|
nekbey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@metin; teybi değiştirmem son çare :) önce biraz uğraşmam lazım çözümü için ..
@by_ersin; daha bu sabah "2 günlük orjinal CD!" taktım, 7-8 kere de falan okudu.. bak heveslendim şimdi, şu halde gözü tozludur diyorsun öyle mi? hemen bir temizleme CD'si bulmam gerekiyor... |
|
2004 206cc 1.6
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
benim nacizene tavsiyem... önce bi orjinal cd tak.. ama orjinal cd.. aynısını yapıyorsa.kesin okuyucu gözü tozludur..silinince geçer.. ama o göz cizildi ise değişmesi gerek.. daha önce bende yaşadım bunu..... çizik cd takma abi arabana sonuç böle oluyor.... geçmiş olsun umarım silinince geçer...
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
kartal sanayide bu orjinal blaupunkt servisi var her türlü onarımı yapıyorlar aradım görüştüm ama fiyatları çok yüksek, en iyisi güzel bir teyp ile değiştirmek çünkü bu orjinal teypler hep sıkıntılı, yaptırsan da yine benzer sorunlarla karşı karşıya kalabilirsin.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
nekbey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
selamlar..
206cc aracımın CD Çalarında şöyle bir sorun var: CD'yi takıyorum, okumaya çalışıyor, okuyamıyor geri veriyor.. bunu 2-3 kere yaptıktan sonra okuyor ve çalıyor.. veyahut çalarlen benzinciye girdim, kontak kapadım, açtım devam etmiyor.. 1-2 kere takıp çıkatmak gerekiyor.. giderek sıklaşan bir şekilde bunu yapıyor... CD kafası temizleyen CD'lerden alsam işe yarar mı yada bilinen bir çözümü var mıdır? CD çalar'ı olduğu gb değiştirmek istemiyorumçç teşekkürler.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |