![]() |
|
206 hararet nereye kadar çıkar |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
furkanbaki ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2011 Konum: mersin/anamur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanbaki
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Mayıs 2011 Saat 19:31 |
arkadaşlar 206xr 2000 model aracımla biraz rampa tırmanınca aracımın harareti 90 nın üzerine dogru çıkmaya başladı ve korktum durdum biraz sonra tekrar yola devam ettim ama durum yine aynı ustaya dedim normal abi 90 nın üzerine çıkınca fan devreye girer dedi ama ben yinede sizinde bilginizi almak istedim acaba radyatörüm tıkanmış olabilirmi
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
90-100 arası normal.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
110a kadar cıkar korkmana gerek yok 110a cıksa yani panikleme sen cok erken panık yapmssn
|
|
![]() |
|
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
normaldir 206 lar hep öyle tam fan açılacakmış ki sen durmuşsun.
|
|
![]() |
|
furkanbaki ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2011 Konum: mersin/anamur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanbaki
![]() ![]() ![]() ![]() |
tşk ederim arkadaşlar bu radyatör temizleyiciyi kullanan varmı hiç acaba gerekten işe yarıyormu |
|
![]() |
|
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
yedek su depondaki su temizse yada antfirizin temizse hiç oynama. İlla kafama takıldı yapacam diyosan gelecek kışa doğru kaloriferi aç sıcak hava üflesin motoru durdur radyatörürün alt kısımdaki hortumu çıkar bütün pis su antfiriz boşalsın hortumu geri tak su doldur motoru ve kaloriferi tekrar çalıştır su eklemeye devam et motoru tekrar durdur hortumu tekrar çıkar su boşalsın. Hortumu tekrar tak kelepçesini de tak. Aldığın 3 ltre antfirizi koy suyla da tamamla. biraz motor çalıştıktan sonra tekrar su seviyesini kontrol et. ertesi gün tekrar kontrol et. temizliyicilere falan para verme gerek yok. Radyatörün dış kısımlarını yıka hava tut yeter. Basınçlı su kullanma radyatöre zarar verir. Düzenleyen kankam_743 - 17 Mayıs 2011 Saat 21:22 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanbaki
![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkür ederim arkadaşlar yazan ellerinize kuvvet inş
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |