|
kılima sogutmuyor |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
iibrahimm
2. Vites 19 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 289 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı iibrahimm
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 15 Mayıs 2011 Saat 23:33 |
selam arkadaşlar bugün kılimayı actım fazla soğutmadıgınıfark ettim cok az soğutuyor ve öncedende vardı tohaf bir koku yayılıyor polen filitresini yeni deyiştim ve birinci kademedecalışmıyor yada bana öyle geliyor gecen sene cok iyi soğutuyordu gaz verilmesi gerekiyormuş nasıl verilıyor bakımı nasıl yapılıyor ben yapabilirmiyim acaba kılimaya buzdolabına gaz verırım fakat oto kılimasına gaz verildiyini hic görmedim yardımcı oluranız sevinirim
307 2004 1,4 hdı |
|
307 1,4 hdı
|
|
cerci07
2. Vites Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
dedigin gibi gazi bitmistir sistem ayni sistemdir buz dolabinaverdigin sekilde ver gazi
|
|
|
|
iibrahimm
2. Vites 19 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 289 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı iibrahimm
|
icindeki eski gazı toplayıp sistemi temizlediklerini duydum ne derece dogru bilmiyorum ve gaz baglantı girişleri buzdolabıyla farklı belkide farklı bir aparatı falan vardır
bursada tavsıye edeceyınız yer varmı |
|
307 1,4 hdı
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bırak işi ustası yapsın. O da bu işten ekmek yiyor...
|
|
mon
2. Vites 12 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 13 Mart 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
önce sistemdeki eski akışkanı vakumluyorlar 15 20 dakika sürüyor bu iş, ardından a134 r soğutucu akışkan basıyorlar. Lakin bu sistem kapalı sistemdir neden akışkan azaldı bence önce onu bir araştır sistemde kaçak vardır bunu kapatmassan yine aynısı olacaktır yazık 50 60 tl veripte sonra yine gaz bitti deme. bide bak bakalım klima açıkken klimanın motoru dönüyor mu? dönmüyorsa gazı yoktur muhtemelen.
Sen bir ustaya götür ve aynen söyle geçen sene soğutuyordu bu sene soğutmuyor de sistemdeki kaçağı arasın. |
|
206 2001 1.4 Colorline, Atiker
İlim dahi sanma senindir, Bilim dediğin yalnız Rab içindir. |
|
Haksen016
3. Vites 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
|
Bursada beşyolda . Bursa dan ist. yoluna gierken yan yolda sağda sanırsam samancı gıdanın biraz daha altında klimacı vardı ben daha önce gitmiştim.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
iibrahimm
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı iibrahimm
|
kılimanın gazı iki üc senede bir eksilir demişlerdi zatenanlaşılan bir ustaya gidecez bu bu iş buzdolabı gibi deyil ge masraf cıktı hayırlısı
|
|
307 1,4 hdı
|
|
iibrahimm
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı iibrahimm
|
kılimayı yaptırdım gaz eksilmiş 460gr varmış 580 gr olması gerekiyormuş gazı topladı temizledi tekrar gaz verdi kılima peteyınıde bir köpökle temizledi kokuda kalmadı
|
|
307 1,4 hdı
|
|
307P
1. Vites 09 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Sorun düzeldi mi peki soğutuyor mu artık
|
|
ose
2. Vites 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
e artık soğutsun bi zahmet
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ya denilen gibi kapalı bir sistem, gaz eksilmez kış yaz sene de geçse eğer doğru bir şekilde yalıtılmışsa (bakınız kütle korunum kanunu) soğutma işinin içerisinde olduğum için söylüyorum "mon" arkadaşın dediğini dikkate al varsa kaçak belirli periyotlarda basıp durmak zorunda kalırsın.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |