![]() |
|
Peugeot 307 Uyumlu Full Teyp Mutlaka Bakın |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
ugur ![]() 1. Vites ![]() ![]() 19 - Nisan - 1978 Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Mayıs 2011 Saat 18:31 |
Arkadaşlar bu herkezin merak ettiği bir konudur.Sorularınıza hemen bi cvp veremeyebilirim ama özetle söyleyeyim ,direksiyon kumandası yol bilgisayarındaki saati aklınıza gelebiecek herşey direksiyon kumanda da dahil çalışıyor kabloları kesip biçimeden takılıyor geri vitese atınca hemen algılıyor 307 için yapılmış bire bir uyumlu anlayacağınız kadarıyla eskisini söküp bunu takyosunuz hiç bi modifiye yapmadan fiayıtına gelince tv anteni ve geri görüş camerası dahil 1000 tl ye aldım kendim monte ettim Kamosonic marka.
|
|
![]() |
|
göktuğ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 661 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
iyi satışlar...
|
|
2004 PEUGEOT 307 xr 1.4 hdı
|
|
![]() |
|
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
Ürün satılık değil Göktuğ.
İyi günlerde kullanın.. |
|
A3
|
|
![]() |
|
iibrahimm ![]() 2. Vites ![]() ![]() 19 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 289 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı iibrahimm
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
x carling almadan önce görseydim hic düşünmeden bende alırdım cok güzel olmuş güle güle kullan
|
|
307 1,4 hdı
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Çok Harika Bir Makina Araca Renk Katmış Resmen...
Çok Yakışmış Televizyon Özelliği Olması Büyük Bir Artı Bence Düzenleyen AlbaYDemircaN - 21 Haziran 2011 Saat 15:14 |
|
![]() |
|
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
süper olmuş valla hayırlı olsun. 206 da öle bi seçenek yok maalesef.
|
|
![]() |
|
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
yol bilgi ekranın oraya ekranı nonte ediyorusun ki 206 için özel tasarlanmış cd calar yada kaset calarınıda söküyorsun özel teybi var onu monteliyorsun. birebir orj fabrika üretse okadar güsel olur. ama bu bahsettiğim orj cıkma falan değil sıfır ürün.
|
|
![]() |
|
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-peugeot-206-orijinal-dvd-gps-navigasyon-multimedya-49098654/detay/?
herkez görsün bilsin istedim saygılar
|
|
![]() |
|
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
babacan pardon o zaman bilmiyordum ilk defa görüyorum. Nasıl yapılır bölümünde sıradan bi navigasyon motesi felan vardı ama orjinal deil kalorifer ızgaraları iptal oluyordu orayı burayı kesip biçiyorlardı oradan kafama takılmış kalmış öle.
Bu senin dediğin cihaz aracın orjinal verilerini de gösteriyor mu acaba? sıcaklık, kapı açık, varsa yol bilgisayarı bilgilerini v.s. Yol görüşünü engeller mi?
Baya heyecan yaptı şimdi bu makine Düzenleyen kankam_743 - 16 Mayıs 2011 Saat 04:52 |
|
![]() |
|
ugur ![]() 1. Vites ![]() ![]() 19 - Nisan - 1978 Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
teşekkür ederim arkadaşlar iyi dilekleriniz için satılık değil :)) 307 sahilerinin orjinal teyp dışında başka bir teyp kullanmak isteyenler için bilgilendireyim dedim.Teypte herşey var tv,bluetooth,nav (navigasyon yüklü 2 gb hafıza kartında güncel haritasıyla geldi),dvd,sd cart,usb,2a/dp (telefondan müzikleri dinleyebilme) teybin orjinal çıkışları haricinde 4+1 ses ve woofer çıkışı orjinal teypten bas tizleri çok daha güzel ve ses çıkışı eskisinden daha güçlü çerçeve ihtiyacı duymadan sanki orjinaliymiş gibi hiç boşluk kalmadan yerleştiriyorsunuz soketleri aynısı 2 adet kumandası var teybin menüsünden orta konsoldaki ekranı kumanda edebiliyorunuz (yol bilgisayarındaki tüm ayarları) tabiki fiyatı biraz fazla ama mp3 çalmayan teyp hiçte zevk vermiyo birde en önemli özelliği araba economy moda geçtiğinde hala teyp açık kalıyo tabi teybi kapatınca arabayı çalıştırmadan açılmyo arabayla okadar uyumlu ki geri fitese atığınızı anlıyo mesela geri görüş camerasını daha monte etmemiştim ama şaşırdım geri vitese attım park moduna geçiyo (cameranın elektirik bağlantısı yapılmamışken) bu tür teypleri alırken dikkat edin 600 - 700 tl de var ama direksiyon kumandası yol bilgisayarındaki verileri orjinal soketleri kesip uydurup bantlamak ve arabaya zarar vermek içten bile değil peugeotlara orjinal veya peugeotla için özel üretim olmayan teypler uygun değil çünki arabayla teyp uyum içinde çalışıyo bizim araçlarda böyle.
|
|
![]() |
|
m.peker ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Kasım 2010 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 649 |
acaba ürünü neredn aldınız
|
|
307 1.6 110 hp comfort dizel
|
|
![]() |
|
göktuğ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 661 |
pardon abi satıllık sandım. ama çok iyi olmuş maşallah. ben de bundan bakıyorum da bir tane boyutları nedir bunun? teyp le cd changerin yerini doldurmuş tek başına...
|
|
2004 PEUGEOT 307 xr 1.4 hdı
|
|
![]() |
|
teybi gittigidiyor.com alışveriş sitesi var ordan aldım ve satan adamı aradım pazarlık ettim fiyatı daha yüksekti kamosonic ks-p03 diye aratın çıkıyor farklı dükkanlarda var hepsini arayıp pazarlık edin ölçülerine gelince hiç bakmadım ürün 307 için diye geçiyo zaten 207-307-308 için ayrı ayrı var hatta aynısının honda, ford volswagen için olanı var bu arabalar için ayrı ayrı konsola göre üretilmiş. |
|
![]() |
|
Bugra_Han ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Haziran 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Bugra_Han
vericek gücüm olsa yarın gider alırım.Harika olmuş.
|
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
gerçekten çok iyimiş.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
Vay Anasını En Sonunda Bu Cihazıda Getirmiş Adamlar.... Hep Yabancı Sitelerden Araştırıyordum Hep Fakat Fiyat Oldukça Tuzlu ![]() Paylaşım için Sağol Dinocom Yarama Tuz Bastın Abi ![]() |
|
![]() |
|
inceyasar ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 171 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı inceyasar
dostum bu teyp can-bus a mı van-bus a mı uyumlu ?
|
|
![]() |
|
semsword ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2009 Konum: Bakırköy/İST. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
Maşallah... Çok güzel olmuş....
|
|
![]() |
|
Arkadaşlar ''Mesaja Çok Güzel'' Yazmanız İçin Kocaman Resimleri Alıntı Yapmaya Gerek Yok
![]() |
|
![]() |
|
semsword ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2009 Konum: Bakırköy/İST. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
Bu ekran güneş ışığını doğrudan alacağından sıcak yaz günlerinde yanar mı, iflas eder mi acaba... Ben de bu aralar böle direksiyondan kumanda edilebilen ve 206'ya eğreti durmayan bişey araştırıyorum. Ama bence bu ürüne bu fiyat çok fazla. Bunun ederi en fazla 700-800TL...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |