![]() |
|
sarmalı deri direksiyon kılıfı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
boranaydogmus ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Aralık 2010 Konum: Kırşehir/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 181 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı boranaydogmus
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2011 Saat 21:59 |
Bugün Kayseri'den arkadaşıma da bir tane 206 aldık ve gelmeden direksiyona deri kaplatalım dedik. Fakat deri kaplamanın Kayseri'de çok pahalı olduğunu öğrenince deri sarmalı kılıf yaptıralım dedik ve sonuç bu... Bence eskisine göre çok güzel oldu. Yapan arkadaş Kayseri sanayisinde oto döşemecisi Mesut diye bir arkadaş. Ben işçiliğini çok beğendim gerek olmamasına rağmen en kısa zamanda gidip kendi arabama da yaptırmayı düşünüyorum. Ama ben aşağıdaki fotoğraflardan honda direksiyonundaki deriden istiyeceğim. Fotoğraftaki honda Mesut'un. Kayseri'de olup da yaptırmak isteyenler gidebilirler. Uploaded with ImageShack.us İsteyene Mesut'un telefonunu verebilirim.
|
|
206 X-Design 1.4 Benzin/Lpg
|
|
![]() |
|
Öner ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mart 2011 Konum: İst - Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bende yarın sanayiye gidip fiyat falan alıcam ama bu şekilde olursa ben yaptırmam. Şahsi fikrim bence kötü yukarıdaki uygulamalar. Elimdeki fotolarda çok daha iyi çalışmalar var. Belki fiyata göre iyidir yaptırdığınız yer. Ama sonradan deri kaplandığını anlaşılmıcak kadar iyi deri ve dikimler piyasada mevcut.
|
|
206 X-Design 2006 1.4
|
|
![]() |
|
boranaydogmus ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Aralık 2010 Konum: Kırşehir/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 181 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı boranaydogmus
![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam bizim yaptırdığımız uygulama deri kaplama değil, sarmalı deri uygulaması, fiyatına gelince 15tl sarmalı deriye para verdik 20tl yapan arkadaşa para verdik. deri kaplandığı anlaşılmayan uygulamalarda direksiyon komple sökülüyor ve fiyatı da 120-200tl arasında değişiyor. Adam kendi arabasındakinden isterseniz onu da 60'a yaparım dedi o da sarmalı deri uygulaması.
|
|
|
|
![]() |
|
vbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
Hocam çok sıkı ve titiz dikilirse ne ala yoksa söküp 150 kayme verip orjinal diktirin derim :)
|
|
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
|
![]() |
|
maestro ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |
arkadaşlar ben de aynı uygulamadan yaptım kılıfı 10 tl civarında internetten sipariş verip kendim diktim kolların birleştiği kısımlar da hoş durmadığı için oralara da suni deriden parça yaptım işte sonuç... http://www.upload.gen.tr/resim.php/www/c6iziym8/Grnt142.jpg.html
|
|
![]() |
|
vbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
işçilik temiz ek parça harika olmuş.. güle güle kullan kazasız günler ...
|
|
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
|
![]() |
|
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
Arkadaşlar kendiniz yapabilirsiniz işçilik vermenize gerek yok bence. Arkadaşım subaruya kendisi yaptı başka arkadaş da cheryy tigo suna uyguladı gayet başarılı oldular. Nette var istetip yapabilirsiniz. İçinden çıkan ip sağlam deil onun yerine kendi aracınızla aynı renkta ip kullanabilirsiniz daha şık durur bir de yarım ay şeklinde çuvaldızla rahatlıkla dikebilirsiniz. Ben kol kısmını kapatmadığı için uygulamadım.
|
|
![]() |
|
murat deniz ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 311 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı murat deniz
benim aracımda da var deri kaplama uygulaması. ben söylemedikçe kisme farketmedi bile. hatta söylememe rağmen inanmıyorlar kaplama olduğuna. kollar dahil tek parça ve çokta temiz bir işçilikle diklimiş. ama nerde kaça yapıldı bilmiyorum benden önceki sahibi yaptırmış bursada.
|
|
2004 PEUGEOT 206 x-linE 1.4 75 bg benzin / Ariane 15" jant + 185 55 15 goodyear efficientgrip 0 RH +
kara böcükk :) |
|
![]() |
|
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
100 150 ver di mi yapıyorlar deri döşemeciler. sarmalılar ise ucuz yollu çözüm
|
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
o fiyata göre güzel uygulama , orj. deri kaplamaya 130-150 arası fiyat çekiyorlar. tşk.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı boranaydogmus
Yukarıda linki verilen carub marka pug'dakinin aynısı. Bu uygulamaya Kayseri'deki döşemeciler Japon işi diyorlar. Bence fiyatına göre çok güzel bir uygulamadır. Hem aracın orjinalliğini bozmuyor hem de uygulaması basit. Uygulama basit ama bence işçiliği iyi bir döşemecinin uygulaması daha doğru; çünkü adam ters dikiş çapraz dikiş gibi dikişler atıyor. Ben yapamam şahsen eli iğne ipliğe yatkın kimseler belki yaparlar.
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı boranaydogmus
orjinal deri kaplamaya en iyi fiyat veren 150tl verdi ama bir de direksiyonu söktürüp getireceksin dedi ona da 30 tl istiyorlar dedi.
|
|
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
bakın ben lalelide deri sektöründe çalışıyorum... orjinal deri direksiyona yetecek şekilde en babası 5 usd gerisi işçilik yani .... |
|
![]() |
|
black_rock ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 29 Mart 2011 Konum: KONUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 343 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı black_rock
aynısından bende yaptırdım çok güzel oldu,20 parça,10 işçili 1 saat ugraşmıştı ama güzel oldu..
|
|
206 X-Line 2004 benzin+lpg
|
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
ben deri parçasına 5 tl verdim. 2 TL de 2 adet iğne ve iplik ile 8 TL geldi bana işçilik bana ait tabi :))
|
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
![]() |
|
kudret_yildirim ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2011 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 139 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kudret_yildirim
gerçekten güzel işçilik olmuş, ustanın ellerine sağlık
|
|
![]() |
|
mehmet eren ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Eylül - 1990 Kayıt Tarihi: 19 Temmuz 2011 Konum: ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet eren
hayırlı olsun Guzel olmuş.
|
|
Peugeot 2001 Model 306 Platınum
Tüplü(Atiker)1.6 Motor 90 Beygir.127.000KM 5053747493 Sıfır al omur boyu kullan. |
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
10 numara olmuş dostum
|
|
![]() |
|
Fatih Ceyhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Aralık 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Fatih Ceyhan
bunun aynısını kendim aracıma yaptım, gayet güzel oluyor, resimler en kısa zamanda atarım
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |