|
Peugeot Service Box |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
vbmaster
2. Vites 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2011 Saat 09:52 |
Hocam bu service box dan resim koyuyorsunuz ya bunu download falan edip bakma şansımız var mı? nereden indirebilrim....
|
|
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
|
vbmaster
2. Vites 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
nette buldum bişeyler 8 gb falan diyor ama 40 50 part var :)
|
|
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
|
vbmaster
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hocam bir de şu tamircilerin laptoplara bağladığı program ve kablodan bulamaz mıyız kablo ismi ne olarak geçiyor?
|
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Planet 2000 programın adı. Kablo da Peugeot - Citroen arıza tespit cihazı olarak geçer.
|
|
vbmaster
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Program internette var ama kabloyu bulamadım nereden alabilirm
|
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bu orijinal ürün, en ucuzu bu: http://urun.gittigidiyor.com/Lexia3-Citroen-Peugeot-Ariza-TespitCihazi-Turkce_W0QQidZZ39237866
Bir de şu tarz ürünler var ama isteğini karşılar mı bilmem:
|
|
vbmaster
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hocam zaten program var bu box olmadan usb ile direk pc ye bağlan mıyor mu?
|
|
|
vbmaster
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
eğer bağlanmıyprsa o kadar para verilmez bu alete :)
|
|
|
vbmaster
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ben sadece şu parça resimlerini yolluyorsunuz ya Box tan aldım nebileyim 6 nolu parça falan onu istiyorum o parçaları nasıl görebilirim illa servise mi gideceğiz? yok mu programı ...
|
|
|
rifatseker
3. Vites 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
http://public.servicebox.peugeot.com/
buraya üye olduktan sonra sende o resimleri görebilirsin. Programın kendisini istersen service box internette ortalama 8 gb 3 dvd olarak download sitelerinde var. Onun bu siteden farkı , tamir ve bugüne kadar oluşan arızaların kayıtlarınında görünüyor olabilmesi. Düzenleyen rifatseker - 13 Mayıs 2011 Saat 13:40 |
|
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
|
vbmaster
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Uploaded with ImageShack.us ya burada gösterge paneli benikinden değil 3 satır olan benimki ama şasi no dan girdim resim temsili mi
|
|
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ServiceBox ile internet vasitasiyla sasi numaranizi girerek aracinizdaki mevcut tum donanimlari, referans numaralarini girebilirsiniz. Bunun offline calisan ve sasi numarasini girmeden de butun araclarin donanimlarini gorebileceginiz bir sekli de var ki ben genellikle onu kullaniyorum. Ismi Sedre DocBackup. Sedre DocBackup ile ServiceBox'ta gordugunuz herseyi gorebilirsiniz. Ayrica Sedre ile birde Sedre Backup geliyor ki bu da aracin elektrik donanimini size veriyor. Mesela sinyal kolundan cikan kablo BSI'in hangi bacagina gidiyor ordan cikip nereye gidiyor gibi.
|
|
vbmaster
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hocam budur işte Allah razı olsun sabahtan beri bakınıyorum :)
|
|
|
orhanetap
2. Vites 01 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 140 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı orhanetap
|
Planet 2000 win7 de çalışırmı ?
|
|
206 xt 1.6 110hp
|
|
vbmaster
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hocam çalışıyormuş ben baktım linki varmı ?
|
|
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Planet 2000'e genellikle pp2000 derler.
pp2000 winXP icin yazilmistir ve genellikle XP uzerinde calistirirlar. Digerlerinde de calistiran gordum ama cok sorunlu. En iyisi Win7'niz bile olsa VirtualMachine ile XP uzerinde calistirmak. |
|
vbmaster
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Nette compability mode windows xp sp3 seçilince çalışıyor diyor ama denemek lasım:) linki atarsanız kurar deneriz :):)
|
|
|
koliva
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hangisi icin diyorsunuz? Sedre benim bilgisayarimda Win7'de calisiyor. Ancak pp2000, XP uzerine kurulursa daha randumanli olur diye dusunuyorum. Link mi ne linki? |
|
Eyüp Duygun
1. Vites SPONSOR FİRMA Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2010 Konum: Göztepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 237 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Eyüp Duygun
|
Arkadaslar o orjınal diye koydugunuz linklerdeki PP2000 soketlerinin hepsi Çin üretim.Orjınal interface i kimse o paraya satmaz.Zaten cin olanlarda eksık fonsiyon calısıyor.
Ek bilgi olsun program ve o kabloda elinizde olsada kullanmanız pek mumkun degil.Eşleşme sifrelemesi gerekiyor.Soru gelir ise daha ayrıntılı cevaplamaya calısırım. |
|
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ben soru sorcam ama biraz farklı olacak,
hafta sonu aracı arıza tespite bağlattım hız sensörü arızası verdi ama hata kodu yok, bu yazılımdan mı kaynaklanıyor?
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |