![]() |
|
direksiyon sorunum.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
life ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Mayıs 2011 Saat 20:53 |
arkadaşlar foruma yeni katıldım kendimi tanıttım.bişeyi unuttum tornacıyım sorularınız olursa buyrun:
sizlere sormak istediğim bişey var.aracım 106 qik direksiyon kutusu değişti ancak yumuşaklık 1 hafta sürdü biraz sertleşti şuan sanırım direksiyon pompasından dır die düşünüyorum sizce?
|
|
![]() |
|
vbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pompa yapabilir ama forumda benzer bir konu vardı bir aratsan belki fikir verir
|
|
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bu konuda bilgili arkadaşlar size dönecektir konuyu güncel tutun
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
Kemanyak ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Aralık - 1978 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dostum Psikolojik bir şey. Bende de aynı şey olmuştu. Yeni yumşaklığa alıştıktan sonra fark yokmuş gibi geliyor. Başka arkadaşlarına denettir yahut direksiyon hidroliğini kontrol et.
|
|
Kemanyak Kisses You
207 SW OUTDOOR 1.6HDİ 2008 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |