![]() |
|
benzin ve motorinde beklenen indirim geldi. |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Mayıs 2011 Saat 17:29 |
http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/17745211.asp?gid=381
Düzenleyen mustafakirli - 09 Mayıs 2011 Saat 17:29 |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
günün güzel haberi
![]() |
|
![]() |
|
çok düşmüş bee pehh
![]() |
|
![]() |
|
bulent 77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 14 - Mart - 1977 Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 419 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bulent 77
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
umarım devam eder
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
ben dedim iki ileri bir geri yapıyorlar, iki kere zam yaptılar ve şimdi indirim gelcek demiştim (:
evet beyler indirim de geldi şimdi iki kere zam bekliyoruz (:
uyanıklar salak mı sanıyorlar, ham petrol fiyatlarının düştüğü gün zam yaptılar bugünde geri aldılar, yani petrol fiyatları düştü ama biz indirim yapmamış olduk. ulan uyanıklık yapıyorsunuz tamam da bari bizi salak yerine koymayın :D
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
E buna da sukur.
|
|
![]() |
|
yine indirim gelecek bence . ham petrol 115 $ dan 100 $ a düştü .buda zaman la cebimize yansıyacaktır. bence erken bile geri aldılar. sabah varil fiyatlarına bakmıştım düşer felan diye aramızda konuşurken indirdiler. 4 liraya kadar iner bence fiyatlar. :P
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
sana inanmayı okadar çok istiyorum ama inanasım gelmiyor (:
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
hahhaha :) bu kadar korkmayın bence geliyo indirim .... önümüz sseçim zaten kesin inecek. bunu bilmek icin büyücü olmaya gerek yok.
|
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
normaldir seçimler yaklaşıyor 1 geri 2 ileri devam ederler :) bunada şükür diyorum.. tamda bu akşam benzin alcaktım :D
|
|
![]() |
|
1 i iner 2 siii çıkar
1 i iner 3 üüü çıkar Sen her gece rüyalarımda gelip bana bedava benzin veriyorsun... Ahhhh ne güzel şarkıydı yaaaa. Gerçek sözlerini unutturdu adamlar bize... |
|
![]() |
|
musician ![]() 1. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Mart 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 53 |
dün fullledim çok güzel oldu gerçekten....
|
|
Peugeot 206 + ComforT
Alimünyum Gri Eskişehir |
|
![]() |
|
göktuğ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 661 |
çok şükür
|
|
2004 PEUGEOT 307 xr 1.4 hdı
|
|
![]() |
|
toprakk ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Mart - 1979 Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 168 |
şerefsiz bunlar yaaaaaa... sen bindir bindirrrrr. seçime iki gün kala azıcık indir. ulan bu indirimmi :@ yazık halka. dalga geçiyorlar resmen
|
|
2003 model 206
|
|
![]() |
|
toprakk ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Mart - 1979 Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 168 |
bazı arkadaşlar 4 tl'ye inecek merak etmeyin demiş. 4 tl^yken ülke ayağa kalkmıştı. bu benzin 2500'e, mazot 2 tl'ye inmedikçe indirim kabul etmiyorum arkadaş.
|
|
2003 model 206
|
|
![]() |
|
Bu Gün Aldığım En Güzel Haberlerden Biri Oldu...
Mustafa Kardeşim Seni Öpüyorum :)) |
|
![]() |
|
hhuzun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2010 Konum: FRANSA /AKSARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
![]() |
|
306 2.0 HDI 2000 MODEL BREAK PETROL MAVISI FRANSIZ
|
|
![]() |
|
murat deniz ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 311 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı murat deniz
tam da bugün benzin alıcaktım :) günün en güzel haberi, paylaşım için teşekkürler..
|
|
2004 PEUGEOT 206 x-linE 1.4 75 bg benzin / Ariane 15" jant + 185 55 15 goodyear efficientgrip 0 RH +
kara böcükk :) |
|
![]() |
|
ne kadar muthıs bır toplumuz degıl mı :)) kuruslarla bıle sevınebılıyoruzz :)))))))))))))))))))))
|
|
![]() |
|
Napalım Abi Artık En Ufak Olumlu Bir Habere 10 Takla Atar Olduk :)() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |