![]() |
|
106 Kalorifer Petekleri Nasıl Sökülür? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
emsalsizcix ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mart 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emsalsizcix
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Mayıs 2011 Saat 13:20 |
Arkadaşlar geçen gün temizleyim diye söktüm kendime dogru çekerek geri taktım fakat suanda sürekli dönüyo yani arka tarafına kadar dönüyo kalorifer ızgaraları. Montajda bi hata yaptıgım kesin bi yardımcı olursanız sevinirim.
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Benzinli arac icin: 5 numara kalorifer petegi. ![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
arkadas havalandırma agızlarından bahsedıyorr :)))))
kalorıfer petegı demıs ama bahsettıgı petek degıl
|
|
![]() |
|
emsalsizcix ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mart 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emsalsizcix
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynen öyle havalandırma agızlarından bahsediyorum kusura bakmayın :D
|
|
![]() |
|
vbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
hocam sen alet edevat olmadan sökeceksen girme sakın toplayamama sorunun var
|
|
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |