![]() |
|
Egzostan gelen su akıntısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fahrikem ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Ekim - 1980 Kayıt Tarihi: 29 Kasım 2010 Konum: KÜTAHYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Mayıs 2011 Saat 22:34 |
pejo 206 aracımı en son 1 hafta önce kullanmıştım bugün çalıştırdım sağına soluna baktım egzosta çok hafif su akıntısı vardı ve egzos ta gaz çıkışı hafif patırdıyarak ani kısa aralıklı fasılalı çıkıyordu araçta herhangi sorun var mıdır tşkler.
|
|
![]() |
|
Kemanyak ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Aralık - 1978 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dostum araç LPG li mi ? Lpg li ise normal. Kısa süreli çalışmalarda egzostta su kalıyor. Sanayide ufak bir delik açtırarak egzosunun ömrünü uzatabilirsin. Kazanın en alt noktasını deldiriyorsun...
|
|
Kemanyak Kisses You
207 SW OUTDOOR 1.6HDİ 2008 |
|
![]() |
|
fahrikem ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Ekim - 1980 Kayıt Tarihi: 29 Kasım 2010 Konum: KÜTAHYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
Yok hayır benzinli arkadaşım
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Kimyasal olarak denklem soyle:
C8H18 + 12.5 02 --> 8CO2 + 9H20 Yani benzin (Oktan)+ 12.5 x Oksijen = 9 x Su + 8 x Karbondioksit. Cikan su miktari hatri sayilir miktarda ve genellikle buhar seklinde disariya cikar. Ancak eger egzoz soguk ise bu duman egzozda yogunlasir ve tekrar suya donusur. Sizin gozlemlediginiz su da bu sudur diye dusunuyorum. Düzenleyen koliva - 07 Mayıs 2011 Saat 23:07 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |