![]() |
|
Satıyorum 14 ınc 206 Jant Takımı..! |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Mayıs 2011 Saat 18:30 |
||||
Aynen Usta Yoksa Kolay Kolay Böyle Bir Hataya Düşermiyim :)))) |
|||||
![]() |
|||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
Yok Be Kardeşim Ne Alakası Var İşimiz Görülsün Yeterki... Dediğim Gibi Resimlerini Çeker Yollarım Sana Beğenirsen Hediyem Olacak Konu Burada Kapatılmıştır... ![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
albayım sımdı anlastık senle. sen lastıklerı degıstırecegını bastan soylesen yaa :))
|
|||||
![]() |
|||||
||||
Yok. Kabul edemem. Sen buraya satmak için koydun. Ben ticaretine engel olmuş sayarım kendimi.
|
|||||
![]() |
|||||
||||
Güncel Gelsin Benden Sabah Sabah
|
|||||
![]() |
|||||
||||
Görüyorsun Demi Kardeşim Beni Yalnız Buldular... Nasılda Saldırıyorlar :))) Yetiş Dinoco m Nerdesin |
|||||
![]() |
|||||
||||
Aynen Kardeşim Albaydemircan Bu Kaçarmı Ondan Yav Ben Neredeyse 407 nin Tamponunu Bile 206 ıma Takıcaktım ![]() Düzenleyen AlbaYDemircaN - 21 Temmuz 2011 Saat 20:11 |
|||||
![]() |
|||||
||||
Valla Kardeşim Benim Kapaklarda Çok Yeni Değil... Ama Resim Çeker Koyarım Siteye Beğenirsen Sana Hediye Ederim Kardeşim Ne Demek Senden 4 Kapağın Parasınımı Alıcam |
|||||
![]() |
|||||
||||
Eyvallah Çok Sağol Biraderim |
|||||
![]() |
|||||
||||
Tabiki Uymaz Usta :))) Yav Geçen Bi Çıkma Lastikçiye Gittik Sizin Lastikleri Alırım Dedi Size İstediğiniz Ölçülerde Temiz Lastik Veririm Dedi... O Yüzden Değerlendireceğim Usta:))) |
|||||
![]() |
|||||
||||
yaa albayım takar o lastiği ben güveniyorum ona:))
|
|||||
![]() |
|||||
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
||||
:)))))
|
|||||
![]() |
|||||
||||
Albay jant kapaklarını ayrı satıyor musun? Bir de o resim senin jant kapaklarına mı ait? Benimkiler eskimişte.
|
|||||
![]() |
|||||
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
||||
|
|||||
![]() |
|||||
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
kardeşim hayırlı satışlar
|
|||||
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|||||
![]() |
|||||
||||
ama onunkı 13" jant :)) 175 70 13
|
|||||
![]() |
|||||
||||
Abi Lastikler Duruyor Onları Bizim Öbür Araba İçin Değerlendirmeyi Düşünüyorum Diğer Aracın Lastikleri Bitik O Yüzden |
|||||
![]() |
|||||
||||
Eyvallah Kardeşim Çok Sağol |
|||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |