![]() |
|
206 nın motoru 307 ye olurmu |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
efsanemurat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efsanemurat
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Mayıs 2011 Saat 17:40 |
slm arkadaşlar talihsiz bi olay yaşadım aracımın motoru komple gitti seyir halinde giderken blok parçaladı aracı servise bıraktım 14000 tl masraf çıkardılar sadece blok 4000 dediler bende çıkma motor bulayım dedim bi yerde buldum 2010 model 5000 km.bi araçtan çıkan bi motor buldum yanlız bulduğum motor 206 motoru aradım görüştüm motoru alacağım kişi olur dedi bilgisi olan arakadaşlarada sorayım dedim 206 nın motoru 307 ye olurmu bilen arkadaşlar yardımcı olsun acil bi konu
|
|
2004 model 307 hdi xr 120000 km de
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
öncelikle geçmiş olsun
valla forumdaki yorumlarda gördüğüm kadarı ile motorları aynı diye biliyorum ama hepsimi aynı bazılarımı bilmem.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
VEDATDINC ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Şubat 2011 Konum: düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 176 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı VEDATDINC
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aracın ruhsatında yazan motor tipi ile takacağın aynı olmalıdır diye düşünüyorum
|
|
2004 307XR 1.6 atiker
|
|
![]() |
|
efsanemurat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efsanemurat
valla arkadaşlar motoru almayı düşündüğüm yer yıllardır bu işi yaptıklarını söylüyorlar kesin olur diyorlar servis net bilmiyor |
|
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
çok geçmiş olsun kardeşim senin sorunun forumdaki tüm sorunlardan çok daha büyük allah yardımcın olsun
|
|
![]() |
|
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
evt üzücü :(
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efsanemurat
teşekkür ederim arkadaşlar valla arabayı aldığım 2 hafta olmamıştı neyse cana gelmesinde servis çok para istiyor nerdeyse arabanın fiyatı kadar şimdi kafam çok karıştı alsam motoru acaba olurmu diye
|
|
|
|
![]() |
|
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
her işte bi hayır vardır. Allah sevdiklerini bağışlasın. olur yada olmaz.. sıkma canını. vardır elbet bi yolu
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Büyük Geçmiş Olsun
Uyuyor ... Çünkü Aynı Olay Benim Başıma Gelmişti... 2006 Model 207 Den Çıkma Bir Motoru 307 XR Ye Taktım Tabiki Her Motor Uymuyor .. Model ve Beygir Özellikleri Aynı Oluyor.. Sponsorumuz Olan OTO EFE Peugeot & Citroen Çıkma Yedek Parça 0212 486 33 66 Bir Danışmanı Tavsiye Ederim |
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
kardeşim dizel 1.4 hdi motorları aynı geçmiş olsun
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
göktuğ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 661 |
seyir halinde nasıl blok parçalıyor arkadaşlar buna sebep olan somut birşey var mı? blok parçalamak ne demek?
|
|
2004 PEUGEOT 307 xr 1.4 hdı
|
|
![]() |
|
azdek ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: Afyon&Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
Geçmiş olsun kardeş ruhsatta sıkıntı çıkmasın sonra iyi araştır
|
|
Soner Hoca
2005 307 1.4 Benzin 16V 5K, |
|
![]() |
|
MemoTech ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
Geçmiş olsun arkadaşım. Canın sağolsun halledilir birşekilde. Bende uygun olduğunu düşünüyorum.
Yasal olarak sorun teşkil eder fakat uygulamada hiçbir sorun çıkmaz. Muayenede bile okuyamıyorlar ve okunamadı deyip geçiyorlar. Kim 1.4 HDI motor numarasının yerini biliyor yada yazılı olanı okuyabildi ki şimdiye kadar?
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efsanemurat
herkese teşekkür ederim ruhsatta sıkıntı çıkmaz dediler faturasıyla birlikte götürüyorsun ruhsata işliyorlar servis öyle söyledi her işte bi hayır vardır artık bi çaresini buluruz |
|
|
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
geçmiş olsun bende uyacağını düşünüyorum.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
gecmis olsun ayni tip motor ise uyar
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
aracın dızelmı benzınlımı hangı model
birde yaptıracagın usta ile gıt motoru almaya
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efsanemurat
araç dizel 1.4 hdı serviste yaptıracam parçada başka şehirden gelecek
|
|
|
|
![]() |
|
xdesign ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 336 |
Dostum çok çok geçmiş olsun. Aracın kaskosu varmıydı acaba?
|
|
Dünyaya 206 defa da gelsem sadece sen!
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efsanemurat
teşekkür ederim
![]() |
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |