![]() |
|
206 genel bakımla ilgili |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fufu206 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2008 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Ağustos 2008 Saat 16:06 |
Arkadaşlar,
206'ma 55000 kmde en son bakımı maslak oto sanayiide yaptırmıştım. 65000 km'yi geçti şimdi. genelde 12-13 bin km olmasını bekle diyorlardı arkadaşlar. sizce bakımı biraz bekleteyim mi yoksa daha çok geç kalmadan bakıma götüreyim mi? ayrıca bakım için nereyi öneriyorsunuz? teşekkürler |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hemen yaptır, koyduğun yağ kaç bin km lik 5.000-10.000-15.000 hangsini ilk bakımda koydurdun önemli olan o na göre 2. bakımı hesapla
|
|
![]() |
|
bakım için yetlıkı servıse gıt arkadasım
|
|
![]() |
|
Afyoq ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ağustos 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
10binlik bakıma gitmedinmi gitsen yerinde olur :)
Düzenleyen Afyoq - 04 Ağustos 2008 Saat 13:43 |
|
Tayfada Biziz Kaptanda
|
|
![]() |
|
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
10 000 de bir gti bence..
|
|
![]() |
|
aracın benzınlımı dızel mı
|
|
![]() |
|
deniz_206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
USTA 10.000 KM.Yİ GEÇMESİN BAKIM YETKİLİ SERVİSE GİT BENCE MESELA PEUGEOT PARLAR YADA MASLAK RENA PANDELİNİN YERİ.. |
|
![]() |
|
fufu206 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2008 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
merhaba..
cevaplar için çok teşekkürler..
peugeot 206 HDI 2006 model. 65000 bakımı yapılcak..
mepa'da yaptırmayı düşünüyorum. sanırım özele gitmiycem bu sefer.
tahminen ne kadar olur arkadaşlar bilen var mı?
teşekkürler...
|
|
![]() |
|
Mepayı kesınlıkle tasıye etmıyorum ben hıc memnun kalmadım ama yınede karar senın eger rutın ıslemler yapılacaksa (yanı surprız cıkmassa) 200 300 cıvarı tutar fakat trıger devırdaım falan degısecekse kı normalde 80000 90000 de degısır ama su ankı duruma bakarlar o zaman fatura yukselecektır Her ne kadar yetkılı servısler ızın vermeselerde aracın basında durmaya ozen goster benden soylemesı ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |