![]() |
|
alçaltma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
birtekumutt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1988 Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2011 Konum: ORDU/merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 184 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı birtekumutt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Mayıs 2011 Saat 23:03 |
selam arkadaşlar bende 2003 dizel 4kapı 206 war arabamda 17rc jantı war arabayı bı turlu alcaltamadım bana bı yol gosterın lütfen orjınal yayları kestırdım cok rahatsız oldu şimdi 5cm eibach yay war lastıkle camurluk arasına 2parmak gırıyo spor yay kesilirmi şimdiden saolun yardımlarınız için
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nasıl oluyo ya.benim araçta 3.5cm eıbach var 15 jant var 2 parmak giriyo :)
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=13324 burdan bak istersen...
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
kendini tanıt ılk önce sayın akadaslar.
|
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
![]() ![]() ![]() ![]() |
5cm yayda ıkı parmak girmemesi lazım bu işte bi terslık var bence :) aracı yokuşa koyupdamı baktın kardesım el frenı cekıp koyduysan ön kalkar :D düz yere koyupda bı bak ya yayların 3,5 cmdır yada yokusta bakmıssındır ki dizek daha fazla basıyor dıye bılıyorum
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
birtekumutt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1988 Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2011 Konum: ORDU/merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 184 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı birtekumutt
ilk defa yazmıyorum bu sitede kendımı daha önce tanıtmıştım her konu açtıgımda tanıtma mı yapacagım..yay 5cm kutusundan kendım cıkardım resımlerı koymak için ugrasıyorum koyamıyorum bundan önce konı 3.5cm wardı yuksekdı sımdı eibach 5 cm war cok hafıf daha dustu anlamadım resmını duzde cektım ama olmuyo bı turlu delı etti benı yardımcı olun lütfen |
|
![]() |
|
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
lastiklerin 35 yanakmıdır nedir:)
|
|
![]() |
|
xdesign ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 336 |
Arkalar torsiyonlumu dicem de hani 2 cm yukarda kalması gerçekten de abartı. Önceden orjinal yayları kestirirken amortisörü tornada kıstırmış olabilirler mi şasecine (ustana) bi sor derim. Yani tek ihtimal öyle görünüyor. Yoksa hele ki 17'lerle 5cm eibech çamurluğa iskambil kağıdı bile giremez.
|
|
Dünyaya 206 defa da gelsem sadece sen!
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı birtekumutt
lastiklerim 40 yanak ya baktırdım ustama normal dıyo araba cok rahat ama yuksek işte bıde 45 yanak deneyecem bıraz olsun boslugu kapatır belkı
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |