![]() |
|
ANAHTAR KUMANDASI |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ocal24 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Mayıs 2011 Saat 18:51 |
merhaba arkadaşlar benim aracım pug 307 2007 model 1,6 hdi yani makyajlı kasa üzerinde can-bus beyin sistemi var forumdan araştırdım kadarıyla benim aracıma hız kontrol kolu sorunsuzca takılıyor bende taktırmaya karar verdim forumda taktıran bir arkadaştan bilgi aldım ve tarif etti yere gittim fakat sorun cıktı arac hız konrolu kolunu görüyor ama işlem yapmıyor sorun bunlada kalmadı hız kontrol kolunu takmaktan vaz gectik ama busefer anahtarın kumabdası calışmıyor ne yaptıysa çalıştıramadılar anahtar tanıtmayı denedile olmadı bilgisayardan yani beyinden denediler yine olmadı en son yeni bir anahtar denediler yine olmadı en son biz bunu yapamadık yetkili servisine gidin dediler acaba sorun ne olabilir arkadaşlar
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Her yeni uye gibi sizin de ilk olarak Uyelerimizi Taniyalim kismina oncelikle ugramaniz gerekiyor
![]() |
|
![]() |
|
azdek ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: Afyon&Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
Tanıyalım sizi doğru söylüyor koliva birde ustaların uğraşıp bulamadığı arızaya görmeden ne yorum yapılsa boştur
|
|
Soner Hoca
2005 307 1.4 Benzin 16V 5K, |
|
![]() |
|
ocal24 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
bu gün araç servise gitti anahtar kumandasıyla ilgili ve sonuç kötü hız kontrolu denerken sinyal kolu arıza kapmış sonuç ondanmış ve degişmesi gerek dediler parça fiaytı 800TL özellik taktıralım derken actımız masrafa bakarmısın arkadaşlar
|
|
![]() |
|
forewer_fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
geçmiş olsun.işte her ustayım diyene gitmemek lazım bunun en acı örneği:(
|
|
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
|
![]() |
|
cesva25 ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 138 |
AYNEN
![]() |
|
![]() |
|
naksi ![]() 2. Vites ![]() 01 - Ocak - 1978 Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 117 |
çıkma bulamıyormusun ucuza
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |