![]() |
|
cam filmi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
TOLGA ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1093 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Ağustos 2008 Saat 16:29 |
|
arkadaşlar camlara 3 numara siyah cam filmi çektirmeyi düşünüyorum,
en ucuz ve kaliteli nerede kaça yaptırabilirim fikri olan var mı?
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
en ucuz aksarayda 50 lira :)
|
||
![]() |
||
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
|
Bizim gökhan o işi yapıyor..Ondan haber bekle..
|
||
![]() |
||
|
sinan dan hiç bir soru kaçmaz.. |
||
![]() |
||
|
hem ucuz hem kalıtelı oluyormu
ben gokhanın yerıne fıyat verım on cam harıc 350 ytl lummar marka...
|
||
![]() |
||
TOLGA ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1093 |
|
ne 350 mi
![]() 4jan 1 lastik alıyorsun o paraya,
|
||
![]() |
||
|
hehe :)
|
||
![]() |
||
|
Kalite ıstıyorsan fıyat normal ama dedıgım gıbı bu yazı cıkarsın dersen aksaray rulez :) |
||
![]() |
||
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
|
++++++
|
||
![]() |
||
|
elgard nasıl?
|
||
![]() |
||
Atakan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Quik Gonzalez Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2008 Konum: Üsküdar/koşuyol Durum: Aktif Değil Mesajlar: 213 |
|
120 ye yeni yaptırdım bostancı tuning
|
||
![]() |
||
|
bız gecen sınanla aksaraydaydık 50 ytl ye sokakta yapıyorlar...
|
||
![]() |
||
|
kardeş araç neydi tam olarak birde kaç cam ona göre bi fiyat verelim |
||
![]() |
||
|
biz yapıyoruz standart 300 ytl ile başlayan fiyatlar film özelliği ve araca göre 500 e kadar değişen fiyatlar var |
||
![]() |
||
Sonic ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 48 |
|
sen serhat abiden cam filmi al 4 milyara sonra taktırırsın :):):)
|
||
![]() |
||
|
aksaraydaki ne aman kardeşim yolu öğren git gel çok yaparsın aman kardeşim ordan asla yaptrma tutmuo yemn ederim ben yaptım tutmuo 3 sefer gittim tekrar çekti ama sorun halolmuo ynai tamirlik gelneler çok ki lanet okuyanlarda yani git gelmek yoruo onun için başka yere gidolar benm gibi
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |