![]() |
|
206 Şarj Dinomosu Arızası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Yusuf Tekoglu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 22 - Ocak - 1992 Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2010 Konum: Çamlıca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yusuf Tekoglu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Nisan 2011 Saat 23:09 |
Slm Arkadaşlar Geçtiğimiz pazar akşam eve giderken gösterge panalinde akü ışığı yandı bende hemen sağa çektim Şarj dinomosunun arızalandığını anladım ve aracı stop ettim marşa bastık akü çok zayıftı.itip vurdurduk çalıştı eve kadar geldim yine ışık yandı ve stop etti.büyük İhtimal Şarj Dinomosunun Kömürleri bitti Bu Masraf ne kadara çıkar bana ? Daha önce başına gelen varsa yazabilrmi Acaba ?
|
|
Honda Gibi Gazlarım BMW Gibi Yanlarım...
Mercedes Vito 112 CDI VIP 34 CTC 01 |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
3rkans ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2010 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
90 tl yede ben yaptırdım.kömür 50 tl işçılık kırk tl
|
|
206 X-line the Orginal
Mersin |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |