![]() |
|
207 sabah ilk çalıştırmada egzost dumanı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fahri_y81 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fahri_y81
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Nisan 2011 Saat 00:55 |
http://www.youtube.com/watch?v=VoUVkXxvErw
Arkadaşlar yukarıdai linkte verdiğim video da aracımda motor soğukken ilk çalıştırmada egzosttan gelen duman ile ilgili video var. Acaba bu bir sorunmudur. Bunun için 3 defa 2 farklı servise gösterdim normal olduğu söylendi. Deneyimli arkadaşlar varsa bu konuda yorumlarını alabilrsem belki içim biraz rahatlicak. Sorun varsa neden olabilir. |
|
![]() |
|
furkan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2010 Konum: izmir buca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 396 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yeni araçlarda ilk 20bin km de yapıyor motor alışınca yapmaz
|
|
![]() |
|
fahri_y81 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fahri_y81
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sonradan başımı ağrıtmaz değilmi? garanti bittikten sonra cepten ödemek istemiyorum. :))) |
|
![]() |
|
hhuzun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2010 Konum: FRANSA /AKSARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
enjokterlere bir bak. |
|
306 2.0 HDI 2000 MODEL BREAK PETROL MAVISI FRANSIZ
|
|
![]() |
|
marasov ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2010 Konum: öğretmen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
yeni araçsa bir şey yapma elletme
faydası olurmu bilmem ama araçı sert kullanıyorsan istop etmeden 20-25 saniye bekle öyle kontagı kapat. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fahri_y81
Aracı Sert Kullanmıyorum.
Çalıştırdığımda 20-30 saniye bekliyorum öyle hareket ediyorum yoldan gelip yine bir süre bekledikten sonra istop ediyorum ama yok hep yapıyor. Araç yeni araç henüz 4 bin km de. Servisler hiçbirşeyden şüphelenmiyorlar. Tek söledikleri normal bişey. Belkide normal bilemiyorum |
|
![]() |
|
furkan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2010 Konum: izmir buca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 396 |
yeni araçlarda bilhassa pejoda ilk 20000 kmde dizellerde yağ eksiltme normaldir işte bu yağ rodaj esnasında eksiliyor canını sıkma bişey yok aracında sürekli duman atarsa sıkıntı var demektir
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fahri_y81
Saolasın inşallah sıkıntı yoktur. |
|
![]() |
|
2008 yılında sıfır 207 aldık ilk bakım için servise gittik 2 litre yağ kalmış karterde bakım zamanı aksatmadan götürdüm servis rodajda eksiltme olur dedi 30000 km de bakımda dikkat ettim sadece 700 gram yağ eksiltmişti
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Ciddi Bir Sorun Olacağını Sanmıyorum Fakat Yine Peugeot tan Anlayan Bir Servise Baktırmanı Tavsiye Ederim
|
|
![]() |
|
okan0665 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Temmuz 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
bu sıkıntıyı servis kayıtların aldır mutlaka, sonra bu parça garanti kapsamında değil, ilk 2500'de getirmediniz vs deyip yan çiziyorlar. Benim de araçtan gelen bir ses vardı, ilk 2500 bakımına götürdüğümde de söylemiştim, yaptık deyip verdiler aracı ama sorun çözülmemişti. 15000 bakımında götürdüğümde sesin amortisörden kaynaklandığını, değiştirmeleri gerektiğini söylediler, amortisör ilk 2500 km boyunca hata verirse garanti kapsamında değiştiriliyormuş, yoksa değiştirilmiyormuş. Ben aynı sıkıntı 2500 bakımında da vardı, çözülemedi, kayıtlarınıza bakın isterseniz dedim, biraz mücadele ile 160 TL istedikleri parçayı herhangi bir ödeme yapmadan değiştirtmiş oldum.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |