![]() |
|
Peugeot 407, yeni GT Line |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Nisan 2011 Saat 00:09 |
![]() Yeni GT Line versiyonu ile 407 prestij, konfor ve saf gücün eşsiz bir kombinasyonunu sunuyor. Otomatik vites seçeneği ve 2.0 HDi dizel motoru sayesinde 163 hp güç sunan Peugeot 407 GT Line RNEG renkli geniş bilgi ekranı, elektrikli açılır tavanı, Bluetooth telefon kiti, deri döşemesi ve 17" Cosmos tipi alaşımlı jantları ile farklılaşıyor. 163 beygirlik dizel motorPeugeot 407 GT Line, son derece güçlü 163 hp son nesil HDi dizel motor ile klasik otomatik (Tiptronic) 6 ileri vites kutusu ile segmenti içindeki en kuvvetli "dizel motor-vites kutusu" kombinasyonlarından birini sunuyor. 6 ileri tiptronik vites kutusu 340 Nm'lik yüksek torku çok verimli bir şekilde yüksek performansa dönüştürüyor. 407 GT Line herhangi bir opsiyona yer bırakmayacak şekilde oluşturulan yüksek donanım seviyesi ve uygun fiyat pozisyonu ile dikkat çekiyor. Bu versiyon Executive müşteri taleplerine hitap etmek üzere; prestij, ayrıcalık, yüksek seviye konfor donanımı, kesintisiz iletişim olanağı ve yüksek torklu bir dizel motor performansını bir araya getiriyor. Ahşah görünümlü süslemeler407 GT Line ile RNEG geniş (7") renkli bilgi ekranı, Bluetooth telefon kiti, deri döşeme ve ısıtmalı ön koltuklar, elektrikli açılır tavan, 17" Cosmos tipi alaşımlı jantlar, metalik boya standart olarak sunuluyor. GT Line'da bulunan iki farklı iç döşeme kombinasyonu araç içine kalite ve prestij getiriyor. Bej deri döşeme ile bir araya getirilen çift tonlu ön konsol ve kapı iç panelleri ve ahşap görünümlü süslemeler ile koyu gri deri ile bir araya getirilen tek tonlu ön konsol ve kapı iç panelleri ve krom görünümlü süslemeler farklı zevklere hitap ediyor. Bilgi ekranıBluetooth telefon kiti ile birlikte sunulan 7" genişliğindeki renkli bilgi ekranı iç görünümü güçlendirirken daha kolay ve rahat okunma imkanı sağlıyor. 17" COSMOS tipi alaşımlı jantlar ise GT Line özel versiyonuna dinamizm ve ayrıcalık kazandırıyor. Koltuk arkasına monte edilebilen ceket askısı da ücretsiz olarak sunuluyor. Ne Yazıkki Türkiyeye Gelmeyeceği İçin Bu Özelliklerden Yoksun Kalacağız.Düzenleyen albaydemircan - 20 Nisan 2011 Saat 00:58 |
|
![]() |
|
göktuğ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 661 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hangi şehirlere gidecekmiş? bizim buraya uğramaz heralde hacı:)
|
|
2004 PEUGEOT 307 xr 1.4 hdı
|
|
![]() |
|
vay masallah :)) su 407 nın burnuna hastayım yaa...
|
|
![]() |
|
Timsah Gibi Mübarek Bakmaya Ürküyorum Resmen
![]() |
|
![]() |
|
407 tedavülden kalkmamış mıydı?
|
|
![]() |
|
Yok Hayır.
Bazı Bayiilerde Halen Var Düzenleyen albaydemircan - 20 Nisan 2011 Saat 00:27 |
|
![]() |
|
Daha Doğrusu Türkiyeye Getirilmeyecekmiş Artık Öyle Biliyorum.
|
|
![]() |
|
C!N ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Ekim - 1984 Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2009 Konum: ZonguldaK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
GT Line satıldı ki Tr'de, hatta ben test sürüşü bile yapmıştım...
|
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
güzel araba
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
güzel makina :)
|
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
![]() |
|
Serhun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mart 2011 Konum: ÇORLU 59,5 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 478 |
Güzel araç paylaşım için teşekkürler.
|
|
![]() |
|
mimitt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 461 |
uzun zamandır piyasada olan bir araç yeni derken benim fark ettiğim tek değişiklik ahşap görünümlü göğüs herhalde yoksa ikinci eli bile var aracın :) piyasadakilerde black line serisinden tanıdığımız piano black kaplama var ben başka bir fark göremedim :D 508 in duyurulmasıyla birlikte bütün opsiyonları yüklediler 407 lere birde yazılım ile 163 hp oldu adıda gt line oldu.
Düzenleyen mimitt - 20 Nisan 2011 Saat 21:17 |
|
![]() |
|
mdincer34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mart 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 425 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
harika mikina ya sedan araçların içinde en sevdiğim tasarıma sahip inş 307 den sonra düşünüyorum gemi gibi maşallah.
|
|
2005 407 2.0 comfort hdi otomatik / 136 hp
|
|
![]() |
|
badcombatant ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Aralık - 1988 Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2010 Konum: İST-Sultanbeyli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 341 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı badcombatant
kanatları olsa uçucak :D
|
|
![]() |
|
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
paylaşım için teşekkürler
|
|
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |