![]() |
|
307 rüzgardan çok etkilenip yolda geziyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
mdincer34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mart 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 425 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Nisan 2011 Saat 19:17 |
aracıım 307 2004 model araç 90 ı geçince yaanından geçen hıslı araçlardan çok etkileniyor ve yolda geziyor sanırım çok yüksek olmasından kaynaklanıyor nasıl bie çözüm bulunabilir arkadaşlar.
|
|
2005 407 2.0 comfort hdi otomatik / 136 hp
|
|
![]() |
|
helot ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2011 Konum: Manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 119 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bende 307 kullanıyorum fakat benimkinde böle bi sorun olmadı şimdiye kadar yada ben farketmedim :)
|
|
![]() |
|
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
o arabanın ruzgardan etkılenmesı cok zor kardesım baska bır sorun olmasın
|
|
peugeot 307 1,6 16v 110 hp technoplus uranüs yeşili brc lpg kıt simota air intake kit otto spec egzos eicbah 3,5 pro kıt yay,17 ınc rc jant marshal 215 45 17 matrac lastik 0505 603 85 79
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Araç yolda geziyorsa bencede başka birşeylerde sorun olabilir. Ben aracımı agresif kullanırım bazen ancak hangi hızda olursam olayım benim geçtiğim yada beni geçen araçlar nedeniyle yolda gezme sorunu yaşamadım.
|
|
![]() |
|
eneslan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 231 |
Bende 307 kullanıcısıyım ve hiç öyle bir şikayetim olmadı hatta tam tersine aerodinamik tasarımı oldukça başarılı :). Acama rot-aks takımlarında bir problemmi var acaba buda rüzgarda size daha çok hissettiriyor. Fikir olan varmı arakdaslar .
|
|
Enes
( Peugeot 307 Comfort Technoplus 1.6 110 PS Benzin + Lpg 2006/2 (makyaj)) |
|
![]() |
|
furkan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2010 Konum: izmir buca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 396 |
307 asla rüzgardan etkilenmez
|
|
![]() |
|
mdincer34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mart 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 425 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar cevaplar için çok teşekkü ederim bende şaşırıyorum minik değilki araç ağırda ama hızlanınca araç yolda geziniyor bugün test ettim rüzgar vurunca daha bir hissedilir oluyor ön takım yapıldı ancak lasitklerdeki sorun acaba etkilermi ama yolda gezinmesine neden olmaz kanımca araç sağa hafifi çekiyor rot balans yapılmasına rapmen lastikçi lastiklerin dişleri iyi ancak değişmesi gerekir demişti ama rüzgardan neden etkileniyr yanımdan bir araç hıslı geçse hissediyorum sola yada sağa geziniyor
|
|
|
|
![]() |
|
azdek ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: Afyon&Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
Hocam bende 307 kullanıyorum rüzgardan etkilenmesi bir yana rüzgarı etkiliyor aslan mübarek senin araçla önceki sahibi oynamış olabilir amortisörlerle falan
|
|
Soner Hoca
2005 307 1.4 Benzin 16V 5K, |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
hmm amortisörlerle oynadığının nasıl anlarım acaba baskı balata değiştirmek için usta arayışındayım onu götürdüğümde bir sorayım bakalım ne diyeccek bir arkadaş forumda yazmıştı sanırım lsatiğin yada aks içinde bilye var ondan yaparmış yolda gezme sorununu
|
|
|
|
![]() |
|
azdek ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: Afyon&Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
|
|
Soner Hoca
2005 307 1.4 Benzin 16V 5K, |
|
![]() |
|
eneslan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 231 |
Lastiklerin tellerinin bozulmuş , kopmuş olması da bu sebeplere yol açabilir. Lastikçiniz de değişmesi gerekiyor demiş ama neye göre dedi tabi oda önemli :)
|
|
Enes
( Peugeot 307 Comfort Technoplus 1.6 110 PS Benzin + Lpg 2006/2 (makyaj)) |
|
![]() |
|
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
307 yol tutuşu ile meşhur bi araç nasıl olur anlamadım lastıklerın iyimi
süspansıyonun nasıl
rot ayarların duzgunmu
|
|
![]() |
|
volkan_uysal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2010 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı volkan_uysal
Hocam 90la giderken benim aracı sallayacak adamın, havasını alırım ![]() Şaka bir yana problemin olduğu kesin...
|
|
307 XT 1,6 110 BG / 81 BF 307 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
rot ayarı yoktur. ön takımlarda arıza vardır. lastiklerin desen farkı olabilir. bi çok neden var fakat bunlar asıl sebepler sayılır.
virajlara girerken araç savuruyormu? bu gibi durumlarda akıs taşımasındaki ayarsızlıktanda savrulmalar olabilir
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
araç çok mu yüksek yada yolda giderken yol tutuşu ve savrulma konusunda amortisörlerin büyük önemi var. eğer amortisörler gidikse tutuşu azalmışsa diğer araçların rüzgarları bile etkileyebilir.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
BDRHN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Yüksek hılzarda hiç elinizi direksyonda bırakıp denedinizmi 110 120 gibi hızlarda bizdede ilk aldımızda bole bi sorun vardı lastiklerden kaynaklanıyodu şimdi dunlop var üstünde gayet memmunuz sorun kalmadı :)
|
|
![]() |
|
hhuzun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2010 Konum: FRANSA /AKSARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
imkansiz yolda gezmesi. rotul ayarlarindaki bosluk fazla olmasindan dolayi yolda titreme yapar.130 gecince gezinme diye birsey olmaz.ama dedigim gibi ayarlarina baktir
|
|
306 2.0 HDI 2000 MODEL BREAK PETROL MAVISI FRANSIZ
|
|
![]() |
|
Serhun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mart 2011 Konum: ÇORLU 59,5 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 478 |
Lastik havaları fazla veya balon yapmış (tabanı bozulmuş) lastiklerden kaynaklı olabilir. Amortisörlerde patla varsa da olabilir. Ama otoban gibi bir yerde yanınızdan geçen her araç diğer aracı sallıyor. Sizin derte etiğiniz buysa normal bir durum özellikle yüksek araçlar geçinde daha çok rahatsız eder.
|
|
![]() |
|
bulent 77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 14 - Mart - 1977 Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 419 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bulent 77
307 lere sorunsuz araç diyemeyiz..ama böyle bir sorunumun olmadıgını söyleyebilirim.
|
|
![]() |
|
burakdmr ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 24 Mart 2011 Konum: SİNOP/SAMSUN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
ben de uzun yol yaptım yakın zamanda 130 la geçtim bir kamyonu focus'a oranla biraz daha salladı ama öyle abartı birşey değildi
|
|
2008 Peugeot Comfort 1.6 HDİ 90 Hp
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |