![]() |
|
km nin orjinal olup olmadıgını nasıl anlarız? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Nisan 2011 Saat 23:23 |
|
km nin orjinal olup olmadıgını nasıl anlarız?bi aleti fln bişeyi var mı ?
|
||
![]() |
||
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
KARDEŞ KILOMETRE HİÇBİŞEKİLDE ANLASILMAZ ANCAK İYİ ARABADAN ANLAYAN Bİ KİŞİ ANLAYABILIR DİREKSIYONDAN VİTES TOPUZUNDAN TABAN HALISINDAN DÖŞEMELERDEN YIPRANMASINDAN
|
||
![]() |
||
|
Araç Nedir...
|
||
![]() |
||
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
aynen öyle , direksiyon , döşemeler , cam açma kapama düğmeleri , vs. buralardan anlayabilirsin.
|
||
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
||
![]() |
||
|
=) eywallah... |
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
|
Bence Allaha havale et
![]() |
||
![]() |
||
|
yok kimsenin günahını almıyım bu ilan sahibi km ile oynamış demiyorum.bi arkadaşım beni uyardı km konusunda bende nasıl anlaşılır diye sordum yoksa bu adam kmyle oynamış demiyorum.yapanlarıda dediğin gibi allaha havele ediyorum...
|
||
![]() |
||
d3n1s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 359 |
|
araba bayan arabasıysa direksiyon vites topuzu taban döşemesi gibi şeylerle de anlaşılmaz, orjinal 30 bin km'de bayan arabası gördüm, vites topuzu çizik içinde, direksiyon yıpranmış, müzik setinin düğmelerinin etrafı hep çizik. Ama araba ip gibiydi, duruşu gidişi, motoru ayrıca servis kayıtlıydı. Neyse, bayanların kullandığı kozmetikler kremler ellerinin değdiği yerleri çabuk deforme ediyo, taktıkları yüzükler vites topuzunu çiziyo, tırnaklar uzunsa düğmelerin etrafı yıpranıyo, topuklu ayakkabıyla kullanıyorsa taban döşemesi mahvoluyo gibi. Arabanın motoru, yürüyeni, ön takımları düzgünse, arabanın orasından burasından olmadık ses gelmiyorsa, şaselerinde direklerinde düzeltme tamir yoksa, arabanın dışını macunla baştan yapmadılarsa km düşürülmüş olsa kaç yazar :)
|
||
![]() |
||
klemann ![]() 1. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
servisi arayarak ogrenmen bi ihtimal, tabiki tanidigin varsa. servisler global servis anlayisiyla calistigi icin mesela bu arac en son kac km de servis girmiş oradan tahmin edebişlirsin. ben cok gordum arac 90.000 de servisi ariyorum en son 120.000 de 1 sene once giris yapmis diyorlar ;) tabi eski model arac en son kac km de servise girmiş bilemem ama bence yinede bi dene sen.
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Merak ettigim birsey var. Burada (Belcika) arabayi muayeneye goturdugunuzde muayene bitiminde size verilen kagitta kilometre dokumleri cikiyor. Yani su tarihte araba muayeneye gelmis ve kilometresi su gibisinden. Orda gecmis senelerin hepsini gorebiliyorsunuz. Madem bu TUV avrupa modeli, Turkiye'de yok mu boyle bir uygulama? |
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
bende 307'mi alırken araştırmıştım. Özel servisler kilometre hariç kaza boya vs ne varsa söylüyor, yetkili servislerde kilometreyide söylüyor ama sözlü olarak. çünkü önceden başlarına bişey gelmiş sanırım birine bişey yok demişler sonra araç sorunlu çıkmış başları ağrımış mahkeme falan. |
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
|
Eski Kasa PUG larda Pek Anlayamazsın İç Mekandan Yola Çıkıp Vites Topuzuna Kadar İyice İncelemen Lazım Zaten 106 Alıyorsan O Aracın 150.000 & 180.000 Km den Aşağı Olacağını Sanma Mantıklı Düşünürsen Bana Hak Vereceksin Hor Kullanılmış Olması Cabası Temizini Bulmak Neredeyse İmkansız hatta Full İmkansız Arkadaşım 3 Tane Aldı Yüzü Kolay Kolay Gülmedi En Sonda Temiz 206 Bulduk Şimdi Güle Güle Biniyor. Sıkıntı Yok Birazda Şans Meselesi ... ![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |