![]() |
|
İşte gelen ses bu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nteker ![]() 2. Vites ![]() ![]() 08 - Ağustos - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2010 Konum: Aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 122 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Nisan 2011 Saat 13:55 |
http://www.videonuyukle.com/video/12409/307-ses
Yukarıdaki adreste bulunan video yu ben çektim benim araçtan gelen ses bu. Direksiyonu tam sağa veya sola doğru çevirince daha da artıyor. |
|
![]() |
|
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pompada arıza var galıba dostum
|
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bence kayışlar bıraz gerilmeye ihtiyacı var :) hafıf bı bosluk var ve genellıkle kayışlar bu şekilde direksiyon çevirirken bu sesi cıkartıyor pompada arıza olsa bu sekılde degıl ıkı demırın bırbırne surtmesıyle ortaya cıkıyo
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
ADA PEUGEOT ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ADA PEUGEOT
direksiyon yağını kontrol et eksikse tamam la yağ kapağı açıkken direksiyonu tam sağa tam sola bir kaç defa çevir ses gitmezse power değişecek
|
|
Ankara'da peugeot'nun yeni adresi!!!
|
|
![]() |
|
ADA PEUGEOT ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ADA PEUGEOT
yada bilyalardan biri bozuk
|
|
Ankara'da peugeot'nun yeni adresi!!!
|
|
![]() |
|
nteker ![]() 2. Vites ![]() ![]() 08 - Ağustos - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2010 Konum: Aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 122 |
Teşekkürler arkadaşlar. Bakalım cuma veya cumartesi yetkili servise gitcem, inşallah hallolur.
|
|
![]() |
|
Aceleden vidoyu direkt koyamamıştım: Aşağıda mevcut.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |