![]() |
|
cam tavan güneşlikleri |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Nisan 2011 Saat 15:22 |
||
106 ya sunroof yaptırmaya kalksam ne kadar masraf olur acaba?
|
|||
![]() |
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
750 - 950 TL Gibi Bir Tutar Olur Fakat
Orjinal Gibi Verim Bekleme Tamamen Manuel Düzenleyen albaydemircan - 15 Nisan 2011 Saat 16:53 |
|||
![]() |
|||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11677 |
||
106 sunroofunu sonradan taktırırsan düzgünde olsa satarken problem çıkar.
Sunroofsuz 106 da alınmaz bence. |
|||
![]() |
|||
||
Bende Tavsiye Etmiyorum... Aracıma Yaptırmak İstedim Bir Zamanlar İlerde Sıkıntı Yaşayabileceğimi Söyleyince Arkadaşlar Vazgeçtim. |
|||
![]() |
|||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11677 |
||
eski aracımdan bir kare sunroof zevki başka birşey ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Sanroof tan Ziyade Cam Tavan 206 lara Hastayım Geçenki Çapa Buluşmasında Deniz_206 ın Aracına Bindim Harbidende Fark Ediyormuş Yav
|
|||
![]() |
|||
||
106 da malesef o yok ama ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Hem 106'mda hem 206'mda keşke sunroof olsa çok dedim. O yüzden bundan sonra direk 206 CC alıcam.
![]() Tabi kişisel tercih meselesi ama ben senin yerinde olsam kesinlikle sunrooflu araçlara bakarım.
|
|||
![]() |
|||
insomnia ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: B.paşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 404 |
||
emin olun zuzaylılar bile yukarıdan sunroflu araca bir başka bakıyorlar otopsi yapmak için salya akıtıyorlardır sunrofsuz Pugcular neyapsın
|
|||
306 1.6 XR şeytan kırmızı
Alpıne S serıes 30 cm Subwoofer & Sony Xplod 500w XM-SD14 Amphı & Pıoneer DEH-4250 sab bass 4*50w & Kıcker DS 650.2 Mıd Bass & O RH+ bayariin haa |
|||
![]() |
|||
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
||
bende elektrıklı tam otomatık sunrof actırmıstım 106 aracıma 3 yıl sorunsuz kullandım 3 yıldır da sattıgım kişi sorunsuz kullanıyor elektrıklı bambaşka bişi normalda 106lar manuel ve hiç hoş degıl elle çevir çevir taş devri gibi
|
|||
![]() |
|||
||
Affınıza sığınarak bir soru da ben sormak istiyorum. 2000 model Peugeot 206 XT aracım var. Sunroof taktırmak gibi bir niyetim var. Orjinal 206 Sunroof istiyorum. Elektrikli olsun istiyorum. Ne kadara mal olur? Verimli çalışır mı? Saygılarımla. |
|||
![]() |
|||
serkan24577 ![]() 1. Vites ![]() 28 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2010 Konum: izmir KSK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 665 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
benim arabayı kullan kanka sunroflu havadar oluyo :)
|
|||
![]() |
|||
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
||
orjınalını takamazlar anca kucuk kare takarlar oda bişeye benzemez
|
|||
![]() |
|||
||
Eyvallah Kardeşim Bir Kısmet Olurda İzmire Gelirsem Kullanacam Mutlaka Sen Merak Etme ... ![]() |
|||
![]() |
|||
||
anlaşıldıki bu sunroof işi sırtımıza kambur olacak.satarkende alıcılar yok orjinal diil yok tavan dayanıklılığı zayıflamıştır diye mıy mıy edicekler.ya sunrooflu araç bulcam yada sağlı sollu camları açıp sunroof ortamı yaratıcam =) herkese çok tşrklr... |
|||
![]() |
|||
||
Haklısın kardeşim. Mesela benim araba 5kapı 206 XT 1.6 Sadece ABS ve sunroof yok. Şimdi Sunrooflu 206lara bakıyorum ve keşke sunrooflu bir 206 alsaydım diyorum. Geçenlerde de ABS olmadığı için karlı bir yolda arabayı durduramadım. :) Arabamı değiştirecek olursam 5kapı 206 XT 1.6 Sunroof ve ABS olanını alacağım. |
|||
![]() |
|||
||
[/QUOTE]
Haklısın kardeşim.
Mesela benim araba 5kapı 206 XT 1.6 Sadece ABS ve sunroof yok. Şimdi Sunrooflu 206lara bakıyorum ve keşke sunrooflu bir 206 alsaydım diyorum. Geçenlerde de ABS olmadığı için karlı bir yolda arabayı durduramadım. :) Arabamı değiştirecek olursam 5kapı 206 XT 1.6 Sunroof ve ABS olanını alacağım. [/QUOTE] :) durduramadım derken !!! inş büyük bir kaza olmamıştır... abs şart...
|
|||
![]() |
|||
||
Haklısın kardeşim.
Mesela benim araba 5kapı 206 XT 1.6 Sadece ABS ve sunroof yok. Şimdi Sunrooflu 206lara bakıyorum ve keşke sunrooflu bir 206 alsaydım diyorum. Geçenlerde de ABS olmadığı için karlı bir yolda arabayı durduramadım. :) Arabamı değiştirecek olursam 5kapı 206 XT 1.6 Sunroof ve ABS olanını alacağım. [/QUOTE] :) durduramadım derken !!! inş büyük bir kaza olmamıştır... abs şart... [/QUOTE]Karlı bir yolda fren yaptım, durduramadım sadece yoldan çıktım. Sonra arabayı çektik, yola devam ettik. Lastik yarılmış, onu attım, yenisini aldım. O kadar yani. Ucuz atlattık. |
|||
![]() |
|||
||
geçmiş olsun harbiden ucuz atlatmışsın...
|
|||
![]() |
|||
||
sağ ol kardeşim. |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |