![]() |
|
206 + envy dizel DİREKSİYON ÇOK AĞIR NEDEN |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zebex ![]() 1. Vites ![]() ![]() 03 - Nisan - 1940 Kayıt Tarihi: 13 Mart 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Nisan 2011 Saat 22:52 |
YENİ ALDIĞIM 206l + DİZELİN DİREKSİYONU AĞIR NEDEN ACABA YENİ ARABADA BU NORMAL OLURMU
|
|
wwwwwwwwww
|
|
![]() |
|
aspava ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Nisan - 1962 Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2010 Konum: B.paşa kocatepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 53 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
benim 206 tı da agır demeki hepsi aynı
|
|
Allah Sağlık Para Afiyet Versin Amin ASPAVA
|
|
![]() |
|
Mesut ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
benım plşus ta da aynı sorun vardı servıse gıttım soyledım bunalr boyle dedıler :D zamanla alısıyor ınsan :D
|
|
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
bu bır sorun degıl kardeslerım :)) aracın normalı bu zaten...
207 lerdekı gıbı elektrıklı dıreksıyon yok. eskılerı gıbı hıdrolık dıreksıyon var.
|
|
![]() |
|
rifatseker ![]() 3. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim araçta dizel 206 plus aynı direksiyon :))
|
|
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
|
![]() |
|
nedim83 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 179 |
benim 206+ da aynı..baştan agir geldi ama sonra alişiyor insan.yalniz ön lastikler biraz indiginde baya bir agirlaşiyor.
|
|
PEUGEOT 206 FEVER 1.4 hdi
|
|
![]() |
|
Sönmez ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Haziran - 1989 Kayıt Tarihi: 22 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 220 |
basınca bi agırlık cokuyo kendısıne kamyon soforu gıbı hıssedıyorum kendımı |
|
'2o6 Xs 1.6 2oo3
Seytan ^ Kirmizisi |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
benim aslan da bazen kuş gibi hafifliyor ulan diyorum lastik yerinden mi çıktı okadar hafif (: genelde biraz sert ama. |
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
pekçok arabaya göre ağır ama ön takımda sorun olduğundan da olabilir. ben salıncak ve rot başlarını değiştim arızalıydılardireksiyonda belirgin bir yumuşama hissettim .
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |