![]() |
|
307 cam kaldırma seti ve kumandadan cam kaldırma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mdincer34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mart 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 425 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Nisan 2011 Saat 21:14 |
arkadaşlar 307 2004 xr aracımın şöför tarafındaki kumanda panelini söktüm soketleriçıkartıp temizlemem gerekiyor ancak düğmelere ulaşamadım elektrikli cam kumanda butonunu sökmek isterken takılıo zorlamadım nasıl sökebilim ve bir yerde okudum araç ön camları indirip sonra kaldırıp basılı tutarak kumandadan kitleme butonua basılı tutarak kapıları kitleyince cam kaldırma aktif oluyormuş doğrumudur yapan arkadaş varmıdır. ??
|
|
2005 407 2.0 comfort hdi otomatik / 136 hp
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
merkezi kiilit değilde camları açıp açma moduna basılı tutucan sonra tamamen kapatıp basılı tutcan oluyor. ben aküyü söktüğümde sadece ön camlar iptal olmuştu, kapıları kitleyince arkalar kapanıyordu sadece. bu şekilde önleride tanıttık düzeldi. |
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Faruk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 801 |
kumanda dan cam kaldırmayı aktif etmek için.
Aktif edilmesi için;kontağı açın,ön iki camı indirin sonuna kadar,sonra ön iki camı kaldırın ama tuşları bırakmayın yaklaşık 10 sn. kadar tutun o şekilde,ardından tekrar iki camı da indirin.
Bu işlemden sonra kumandadan aracı kilitledikten sonra kilitleme tuşuna uzunca basıp aktif olup olmadığını deneyin. başka bi yerden aldığım bilgiyle bu işllemi yaptım ve sonuç aldım.şimdi uzun basınca camların hepsi kalkıyor.... |
|
2007 PEUGEOT 307 SW 1.6 110 BG HDİ PREMİUM GRİ
2012 PEUGEOT 308 1.6 E-HDİ 112 BG ACTİVE AUTO6R ALP BEYAZI dizel gibisi varmı???? |
|
![]() |
|
mon ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 13 Mart 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
206 da da var mı bu özellik arkadaşlar?
|
|
206 2001 1.4 Colorline, Atiker
İlim dahi sanma senindir, Bilim dediğin yalnız Rab içindir. |
|
![]() |
|
mdincer34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mart 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 425 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar tavsiye için teşekkür ederm denilenlerin aynısını yaptım ve artık kumandaya basılı tutunca camlar kendiliğinden kapanıyor anlamadığım bukadar güzel bir özellik nedenaktif değilde kendimiz uğraşıp aktif ediyoruz acaba başka ne özellikler var :)
|
|
2005 407 2.0 comfort hdi otomatik / 136 hp
|
|
![]() |
|
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |