![]() |
|
yakıt filtresi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ramtas ![]() 1. Vites ![]() ![]() 21 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 157 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Nisan 2011 Saat 11:13 |
merhaba arkadaşlar.bişey sorcam bu 2005 1.6 307 benzinli otomatiklerde yakıt filtresi varmı yokmu .bilen varmı.?
|
|
1.6 xt 307 2005 benzinli otomatik istanbul
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yakit filtresi olmayan araba olmaz. Ancak sizinkinde emin olmamakla birlikte benimkinde(307 SW) yakit filtresi diger araclarda oldugu gibi kolay degistirilebilir ayri bir parca olarak bulunmuyor. Bunun yerine pompanin icerisinde gazli beze benzer bir yapiyla birlikte tumlesik olarak bulunuyor. Bunun da degistirilmesi gerekmiyor deniliyor ancak ne derece dogru bilemiyorum.
Sizin aracinizda yakit filtresi olup olmadigini http://public.servicebox.peugeot.com/ adresinden ogrenebilirsiniz (kayit olmaniz gerekli) |
|
![]() |
|
ramtas ![]() 1. Vites ![]() ![]() 21 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 157 |
kaydım var o siteye şu an açık ama net bişey bulamadım
|
|
1.6 xt 307 2005 benzinli otomatik istanbul
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Sasi numarani sol ustteki kisma girdiginde soldaki menude Filtre diye bir baslik goreceksin. Ona tiklayinca eger Filtresiz diyorsa sizinki de benim aracimdaki gibidir. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |