![]() |
|
Amortisör Takozu Ne İşe Yarar? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Nisan 2011 Saat 08:55 |
arkadaşlar merhaba.
peugeotların amortisörlerinde bulunan takozların amacı nedir. Ne işe yararlar?
ayrıca stabilize yollarda ufak tefek kasis ve çukurlardaki darbeleri emmek yerine neden ön konsola kadar iletir. Yumuşatmak için çözüm önerileriniz nelerdir. Amortisör mü takozumu yoksa ön takımmı (:
Not: lastikler yeni.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
mdincer34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mart 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 425 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ben ön takımı yaptırdım önden gelen sesler düzelti ancak o arkadan gelen malum ses devam ediyor sesrt girince sanırım amort.sert yol tutuşu iyi olması amacıyla birde lastiklerde konforu etkiliyor lastiklerin önlere yaz sonu micheln alacağım sessiz yumuşak lastik çok fark ediyor
|
|
2005 407 2.0 comfort hdi otomatik / 136 hp
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dünyanın en sessiz lastiği nokian'dır kanıtlanmıştır. 2 gün önce aldım ben yolda giderken diğer araçların lastik sesleri daha çok geliyor (: arkadan gelen ses basit o amortisörün üzerinde içine toz girmesin diye koydukları plastik var kimi takoz diyor kimi tozluk diyor onu tukarıya oturt güzelcede silikonla bişeyi kalmaz.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
mdincer34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mart 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 425 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
nasıl ulaşabilirim o parçaya peki ve lastik konusunda nasıl nokıan sessiz ve yumuşakmı konfor naıl benim şimdi continantel var orta sert ufak bir bozuk yolda aşırı titretme ve ses yapıyor.senin aldığın lastik nazıl tavsiye edermisin bu konuda üstad ?
|
|
2005 407 2.0 comfort hdi otomatik / 136 hp
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |