Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - !!! ÖNEMLİ !!! Cruise Control takılması hakkında
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

!!! ÖNEMLİ !!! Cruise Control takılması hakkında

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
d3n1s Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı d3n1s Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: !!! ÖNEMLİ !!! Cruise Control takılması hakkında
    Gönderim Zamanı: 06 Nisan 2011 Saat 22:17
arkadaşlar bugün Peugeot yetkili servislerinden birinde çalışan üst düzey birine ulaştım, Cruise Control taktıracağım diye aşındırmadığım kapı kalmadı anlayacağınız :) Neyse, konuştuğum kişi cruise control taktırmamı kesinlikle önermediğini söyledi, yetkili servislerde cruise control takılmasının Peugeot'nun Fransa'daki genel merkezi tarafından yasaklandığını da ekledi. Sebebi ise frene basıldığında devreden çıkması gereken cruise control sisteminin freni algılamayıp devreden çıkmaması imiş. Yurt dışında ciddi kazalara yol açmış bu durum, Türkiye'de de bir kaç kişinin canı yanmış. Bu yaşananlardan sonra da Peugeot cruise control donanımına sahip araçları çağırmaya başlamış. Amerika'da yaşanan, ve ölümle sonuçlanan Lexus kazasının sebebinin de frene basıldığı halde devreden çıkmayan cruise control sistemi olduğunu hatırlatmak isterim. Sözün özü, ben cruise control sevdamdan vazgeçmiş bulunmaktayım, güvenlik söz konusu olduğunda konfor hiç önemli değil bana sorarsanız.
Yukarı Dön
Faruk Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Faruk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2011 Saat 10:24
düz viteste debriyaja basınca sorun olmaz.o sorun olanlar otomatiklerde ve sonradan takılanlarda olabilir.bende öle bi sıkıntı olmadı :S
2007 PEUGEOT 307 SW 1.6 110 BG HDİ PREMİUM GRİ
2012 PEUGEOT 308 1.6 E-HDİ 112 BG ACTİVE AUTO6R ALP BEYAZI
dizel gibisi varmı????
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2011 Saat 11:45
Hocam ben partnerde bu özelliği kullandım yaklaşık 400 km yol gittim. hemde cruze hep açıkken tek bi kez olsun problem çıkarmadı. birçok kez durdum kalktım . her durumda denedim hiç bir problem çıkarmadı. bence o devreden çıkarmaya çalışan arkadaşlar fren yerine gaza basmıştır. ayrıca takacağımız arabalar genelde manuel debriyaj diye bişey var basınca motoru şanzımandan ayırıyor :))  ben servisin bu yaklaşımını doğru bulmuyorum. yasaklanma konusuna gelince cruze kontrol sıfır araç alınca 900 ila 1500 tl opsiyon masrafı alıyorlardı. yalnız bu aletin serviste 150 tl ye takıldığı öğrenilince yasak oldu. 
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2011 Saat 11:58
Cruise ile orta hizda giderken aniden frene asildiginizda cruise devreden cikmasa bile aracin frenleme yapacagini dusunuyorum. Tamam belki frenleme mesafesini artirir burasi kesin ama o kadar da fark ettirecegini dusunmuyorum. Ayrica cruise ile giderken gaza bastiginizda da cruise'den cikmasi gerek diye biliyorum. Bence bu soylesiye itibar etmemek gerek.

Düzenleyen koliva - 07 Nisan 2011 Saat 12:01
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2011 Saat 11:59
adam iyi sallamış bide damardan girmiş frene basında çıkmıyor diye (: öyle durum sonradan taktırıpda yaşayan yok. takmamalarının tek sebebi arabayı alırken hız sabitleyici istersen 600 tl sonradan taktırırsan 140 tl!

ayrıca frene basında devreden çıkmazsa debriyaja basarsın boşa atarsın, faruk otomatiklerde sorun olabilir demiş onda da olmaz otomatikde de boşa atabiliyorsun.
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...
Yukarı Dön
Muhammet ÇAKIR Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Muhammet ÇAKIR Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2011 Saat 12:07
benım bıldıgım gaz pedalına takılıyor yanı gazla alakalı bolume takılıyor fren sıstemı debrıyaj sıstemıne takılmıyor :) bu da demektır kı oyle bırsey mantıksal olarak olamaz ki şunu da belırteyım aracların frenlerı yağla çalışmıyor mu? :) o yağı kesmesı lazım kı arac durmasın ve kaza yapsın boşa atma ıhtımalı frene basında durma ıhtımalını goz onune alırsak adamın soyledıgı yanlış bilgi bence bu sistemi serviste yapamayacakları ıcın soylemış olabılırler
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!!
Yukarı Dön
hunterakon Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı hunterakon Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2011 Saat 13:29
Orjinalini yazan: Muhammet ÇAKIR Muhammet ÇAKIR Yazdı:

benım bıldıgım gaz pedalına takılıyor yanı gazla alakalı bolume takılıyor fren sıstemı debrıyaj sıstemıne takılmıyor :) bu da demektır kı oyle bırsey mantıksal olarak olamaz ki şunu da belırteyım aracların frenlerı yağla çalışmıyor mu? :) o yağı kesmesı lazım kı arac durmasın ve kaza yapsın boşa atma ıhtımalı frene basında durma ıhtımalını goz onune alırsak adamın soyledıgı yanlış bilgi bence bu sistemi serviste yapamayacakları ıcın soylemış olabılırler
bu konuda bence yanlış düşünüyorsun. benim eski aracım opel di 2003 model sonradan cruze kontrol taktırdım ve frene basdığında dokuntuğunda hatta hız sabitliyici devreden cıkıyordu.bu hız sabitliyici zaten gaz telli araçlara benim bildiğim olmuyor. gaz teli olmayan araçlara daha uygun olduğun biliyorum çünkü mekanik bir şey değil bu hız sabitliyici. sen rampa çıkarken o aynı devirde kalırsa araç hızı düşer hız sabitliyicinin görevide rampa çıkarken hızı korumak gibi yada rampa aşşağı inerken gazı kesmek gibi görevi var bunu gaz pedalı telli olursa nasıl yapacak hiç düşündünüzmü:D
fren pedalına basınca çıkmaması gibi saçma sapan sebebeler bulup satmamak isteyen pejo bayilerinede sesleniyorum ben değil siz kaybediyorsunuz ben gidip özel servisede yaptırırım garantı dışı kalacaksa kalsın paramı veririm kendim yaptırırım 2 yıl garanti verecekler diye hiç bir şey yaptırtırmıyorlar
2011 206+ comfort 1.4i landirenzo lpg
Aracım http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=13376&title=hunterakondg-monster206lpggriankgncel
Yukarı Dön
d3n1s Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı d3n1s Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2011 Saat 14:43
arkadaşlar manuel viteste debriyaja basınca devreden çıkar, eyvallah buna itirazım yok, bana söylenen böyle bir ihtimal olduğu, o kadar. Ayrıca eğer yasaklanmasının sebebi ekonomik olsaydı bunu bana söylerdi görüştüğüm kişi, ve beni yetkili servis dışında bir yere yönlendirirdi. Her neyse, ben forumu bilgilendirmek istedim hepsi bu, isteyen istediğini yaptırabilir, istediğini düşünebilir, ancak güvenliğin konu olduğu bir paylaşımda yaptığınız yorumlar sanki biraz aşırı olmuş gibi, "adam sallamış" ne demek?
Yukarı Dön
mimitt Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
06 - Mart - 1985

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı mimitt Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2011 Saat 14:49
gaz telli araçlarda da hız sabitleyici oluyor.2001 model 406 sv bva aracım da bu donanıma sahipti ve ga zteli vardı yani elektronik gaz kelebeği yoktu,tabi bu durumda biraz daha farklı bir çalışma presibine sahip oluyorlar sizin gaz pedalınıza müdahale eden ayrı bir sistem daha bunuluyor araç içinde,sonradan takılan sistemlerde işe iş tamamen düzgün yapılım yazılım gerekli şekilde ayarlandığında bu sorunun ortadan kalkacağını düşünüyorum,hız sabitleyicilerin rahatlık dışın da uzun yolda yakıt ekonomisine katkısı olduğuda kesin,bende 308 aracıma taktırmayı düşünüyorum araçta gerekli bütün donanım var bir tek kol takılacak bu yüzden maliyeti ucuz 150 200 tl gibi bir maliyeti olduğu söyleniyor,bakımm için gittiğimde soracağım ,birde yazılım tekrar gözden geçirilip gerekli fonksiyonların devreye alınması gerekiyor,sonrasında olay biraz dikkate kalıyor.çünkü fabrika çıkışı takılan sistem neyse onu takıyorlar başka bir durum söz konusu değil otomatik bir araç bile olsa sonuçta olası bir sorun anında aracı boşa almak yada vites küçültmek mümkün.
Yukarı Dön
VEDATDINC Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı VEDATDINC Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2011 Saat 15:00
fren müşürü arıza yaparsa kaza riski var ama çok zor bi ihtimal olduğunu düşünüyorum bende sonradan taktım ama hiç sorun yaşamadım ayrıca fren müşürü 4 uçlu 2 si fren için diğer 2 si cruize kontrol devre dışı bırakmak için.
2004 307XR 1.6 atiker
Yukarı Dön
hantsome28 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı hantsome28 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2011 Saat 19:50
ewet arkadaşlar bende 2004 model 307 aracım için samsunaki yetkili servisi aradım...aracım ahız sabitliyici taktırmak istediğimi söyleddm.Serviste çalışan usta kesinlikle tavsiye etmediklerini  beyine güncelleme yapıldığında tekrardan Cruse controlü tanıtamadılarından dolayı takmadıklarını beyan etti.Şaştım kaldım bir anda ...hevesim kursağımda kaldı. araştırmaya devam
2004 model 307 SW Triptonik ....hayat üç buçuk ile dört arasında geçer.ya dört dörtlük yaşarsın yada üç buçuk atarsın...
Yukarı Dön
mdincer34 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı mdincer34 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2011 Saat 21:42
bende araştırıyorum 307 2204 model aracım için bence yanlış bilgi var .mesela yol bilgisayarı gibi ben sonradan taktırdım güncelleme yok zaten ayarlardan açılışını yapıyorlar o kadar.hız kontrolda öyedir sanırım parçayı tak ve zaten aracın beynnde olan bir özelliği aktif yap kullan bu kadar  basit giib ama tabi işin ustalarına sormak lazım.
2005 407 2.0 comfort hdi otomatik / 136 hp
Yukarı Dön
VEDATDINC Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı VEDATDINC Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2011 Saat 22:33
sadece aktif hale getirmek yeterli tavsiye etmeyenler fransadan gelen yasaktan dolayı korkuyorlar yada çalıştırmayı bilmiyorlar
2004 307XR 1.6 atiker
Yukarı Dön
zubeyir35 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı zubeyir35 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2011 Saat 23:01
Executive Paketi (Hız sabitleme, Hazneli yükseklik ayarlı ve iki yöne hareketli ön kol dayama, Deri kaplı direksiyon simidi)
  • Comfort Pack
  • 600

Arkadaşlar 600 tl fiyatla opsiyona koyduğunuz parçayı serviste 150tlye sattırırsanız olacağı bu! 
diyelim sıfır araç aldınız veya aracınız 5 yasında zaten servis kurallarına göre takılan parçanın 2 yıl garantisi var ! bunlarda serviste takmıyorlarki 600 tl alsınlar insanlar aracını alırken taktırsın. pejonun saçmalığından başka bişey değil yıllarca ww kullandım 1 kere böle sorun yasamadım takılıyor diosa servis bi şeyi takılıyordu takılmıyo diyorsa takılmıyordu. bende 307 1.6hdi 2006 yeni kasa var aslanlar gibi taktırdım 250tlye misler gibi kullanıyorum. planet 2000 programı olan biraz kafası çalışan her kez bunu evinde bile takar . hiç bir seyde olmaz misler gibi kullanır!:):):):)
2006 307 1.6 hdi 110hp
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2011 Saat 23:30
Orjinalini yazan: VEDATDINC VEDATDINC Yazdı:

sadece aktif hale getirmek yeterli tavsiye etmeyenler fransadan gelen yasaktan dolayı korkuyorlar yada çalıştırmayı bilmiyorlar

kolu takıp bilgisayara bağlayıp aktif diyecek bitti. tip a ve tip b vardır orada tip b yi seçmesi lazım sanırım okadar.
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...
Yukarı Dön
d3n1s Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı d3n1s Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Nisan 2011 Saat 00:31
Orjinalini yazan: zubeyir35 zubeyir35 Yazdı:

Executive Paketi (Hız sabitleme, Hazneli yükseklik ayarlı ve iki yöne hareketli ön kol dayama, Deri kaplı direksiyon simidi)
  • Comfort Pack
  • 600

Arkadaşlar 600 tl fiyatla opsiyona koyduğunuz parçayı serviste 150tlye sattırırsanız olacağı bu! 
diyelim sıfır araç aldınız veya aracınız 5 yasında zaten servis kurallarına göre takılan parçanın 2 yıl garantisi var ! bunlarda serviste takmıyorlarki 600 tl alsınlar insanlar aracını alırken taktırsın. pejonun saçmalığından başka bişey değil yıllarca ww kullandım 1 kere böle sorun yasamadım takılıyor diosa servis bi şeyi takılıyordu takılmıyo diyorsa takılmıyordu. bende 307 1.6hdi 2006 yeni kasa var aslanlar gibi taktırdım 250tlye misler gibi kullanıyorum. planet 2000 programı olan biraz kafası çalışan her kez bunu evinde bile takar . hiç bir seyde olmaz misler gibi kullanır!:):):):)

yalnız bu pakette kol dayama ve deri direksiyon da var, bir de bu parçaların fiyatlarını sor istersen, sadece cruise değil 600 lira olan. Bana söylenen bir risk olduğu ve riskin gerçekleşme olasılığının da az olduğu. Sonuçta ortada bir ihtimal söz konusu, bunu göze alan yaptırır, almayan yaptırmaz, bu kadar. Ben avrupa pug forumlarını da gezdim, 206'ya cruise takılınca PP'den hangi kodların ne şekilde değiştirileceğini de öğrendim, hangi motor numarasıyla kimin ne yaptığını, kimin nasıl sıkıntılar çektiğini ve nasıl çözdüğünü de öğrendim. Bambaşka bir 206 parçası için bu bahsettiğim kişiyle temasa geçtim, hazır cruise olayını da sordum, bu cevabı aldım, ve bunu burada paylaştım. Panik fren anında ayağım ilk önce debriyaja gitmezse fren mesafesini ciddi anlamda arttıracak bir ihtimal olduğunu öğrendim ve vazgeçtim. Yazmaz olaydım ya, Türk insanı olarak yasak delmeye ne kadar meraklı olduğumuzu bir kere daha öğrendim. Güvenli değil işte, neyi zorluyoruz ki?
Yukarı Dön
mimitt Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
06 - Mart - 1985

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı mimitt Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Nisan 2011 Saat 00:48
şimdi burada Türk insanı dediğiniz için bana atıfta bulunduğunuzu düşünüyorum ve sonuçta günümüz araçlarının bir çoğunda  elektronik donanımlar hat seviyeye ulaştı,bu ihtimal sıfır aldığınız fabrika montajlı araçta da olacaktır,o zaman arabalara güvenmeyip binmeyelim, yada güvenliğimiz için yapılmış bazı şeylerin bile zararımıza olacağını düşünelim.aracımda esp afu ebd gibi sistmler mevcut bu sistemlerin sayesi ile ben her hangibir tehlikeyi atlattım diyelim arkadan biri gelip burdu ne olacak. üstelik hb araç arkadan gelen darbeler daha şiddetli olacaktır.

Düzenleyen mimitt - 08 Nisan 2011 Saat 00:48
Yukarı Dön
d3n1s Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı d3n1s Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Nisan 2011 Saat 01:04
Orjinalini yazan: mimitt mimitt Yazdı:

şimdi burada Türk insanı dediğiniz için bana atıfta bulunduğunuzu düşünüyorum ve sonuçta günümüz araçlarının bir çoğunda  elektronik donanımlar hat seviyeye ulaştı,bu ihtimal sıfır aldığınız fabrika montajlı araçta da olacaktır,o zaman arabalara güvenmeyip binmeyelim, yada güvenliğimiz için yapılmış bazı şeylerin bile zararımıza olacağını düşünelim.aracımda esp afu ebd gibi sistmler mevcut bu sistemlerin sayesi ile ben her hangibir tehlikeyi atlattım diyelim arkadan biri gelip burdu ne olacak. üstelik hb araç arkadan gelen darbeler daha şiddetli olacaktır.

ben spesifik olarak seni veya herhangi birini kastetmedim, genel olarak benim uyarıma yapılan yorumlaraydı o sitemim. Aynı mantıkla sokağa da çıkmayalım, kafamıza saksı düşebilir, uyumayalım, deprem olabilir bina üzerimize yıkılabilir gibi listeyi uzattıkça uzatabiliriz. Böyle bir olay olmuş diyorum, risk var diyorum, insanlar hala yok olur da şöyle olur böyle olur yapılır takılır servis daha ucuza mal olduğu için yasaklamış gibi cevaplar veriyorlar. Ben de biliyorum neyin nasıl yapılacağını. Ayrıca evet attığımız her adımda, hatta yaşadığımız her saniyede risk var, ama bile bile lades demek bana mantıklı gelmiyor, hepsi bu. Hayat senin, araba senin, para da senin, sen bilirsin. Hatta sana neyi nasıl yaptıracağını bile anlatabilirim ille de taktırcam dersen, ama bence bu alınacak bir risk değil.
Yukarı Dön
mimitt Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
06 - Mart - 1985

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı mimitt Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Nisan 2011 Saat 01:24
Bende uzun zamandır araştırıyorum,servisle de görüşmelerim oldu bir tek fiyat konuşmadık,ilk fırsatta bu özelliği aktif hale getircem aracımda.daha önceki araçlarım da uzun yolda çok işime yaradı.aracımı sikinci el aldığım için seçme şansım olmadı bu opsiyonu.
Yukarı Dön
hantsome28 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı hantsome28 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Nisan 2011 Saat 07:28
arkadşlar taktırıpta sorunsuzca kullanan yokmu..bilgilendisin lütfen..Servis kesinlikle yanaşmıyor...
2004 model 307 SW Triptonik ....hayat üç buçuk ile dört arasında geçer.ya dört dörtlük yaşarsın yada üç buçuk atarsın...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon motor yağ damlatma, yanık kokusu ve kaputtan duman son mesaja git 435 0 Bayer
konu icon 206 XT elektriksel problemler son mesaja git 462 0 AtomAdnan
konu icon Türk Askeri Çanakkale'de - Serdar Yıldırım son mesaja git 4807 5 Serdar102
konu icon Yağ Seviyesini Ayarlayın Uyarısı son mesaja git 4052 1 torekV
konu icon VİTES GEÇİŞİ son mesaja git 1318 0 peugeot301
konu icon ABS VE KAYGAN YOL UYARISI son mesaja git 342 0 samizel
konu icon seyir sırasında gaz kesme (Dizel) son mesaja git 1892 1 heavyburak26
konu icon 408 GT KOLTUK ISITMA PROBLEMİ son mesaja git 36364 2 elbir55
konu icon 206, 206+ ve 307....3 Satır Yol Bilgisayarı Ekranı son mesaja git 105750 591 ersin61
konu icon Serdar Yıldırım Hikayeleri son mesaja git 2773 3 Serdar102
konu icon Teyp Sessiz Modu son mesaja git 32380 15 Mehmetx
konu icon Al4 şanzıman hakkında bilmemiz gerekenler son mesaja git 54571 165 Fatih4624
konu icon 4 lü ikaz lamba hatası son mesaja git 1238 0 Hasan7478
konu icon 3008 - 2017 Allure P2563 Hata kodu. son mesaja git 18741 2 by_bozkurt
konu icon 2016 308 1.6 E-Hdi Classic Edition Plus son mesaja git 2770 0 kralbaba22
konu icon MANUEL 206 4. VİTESTE ÖTME SORUNU son mesaja git 502 0 aziz271
konu icon Peugeot 206 Otomatik Vites Geçişlerinde Vuruntu son mesaja git 457 0 Samet.akky
konu icon 308 1.6 Bluehdi marş esnasında sarsıntılı alıyor son mesaja git 17015 10 serdarcan34
konu icon Peugeot 1.6 Bluehdi N75 sorunu çözümü son mesaja git 2860 0 serdarcan34
konu icon Urban move airbag son mesaja git 2367 0 Westbornova
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 MAY EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Serdar102 2
torekV 1
AtomAdnan 1
Bayer 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English