![]() |
|
Peugeot 106 XR alcam yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
blekas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Nisan 2011 Konum: iyi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Nisan 2011 Saat 20:26 |
slm arkadaşlar cok acil yardımınıza ihtiyacım var
öncelikle ben acemiyim araba kullanmayı ögrenicem + aile arabası yapıcam bi 4 sene binmeyi düşünüyorum bu araba Peugeot 106 XR1994 model 4000 tl ye satılıyor sordugumda sadece boya istiyor diyor gerçektende istiyor şüpheliyim neden bu fiyat bir boya yüzünden bu fiyata düşülebilirmibirde bunun parçası nasıl benim durum sadece benzin parasını öderim parça lazım olsa sıkışırım beni 3 sene götururmu benim için önemli arkadaşlar cevabınızı bekliyorum yardımcı olursanız sevinirim NOT:arabadan hiç anlamıyorum yeni yeni kurs felan ögreniyorum |
|
sport
|
|
![]() |
|
blekas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Nisan 2011 Konum: iyi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mj silin bari yer kaplamasın
|
|
sport
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Geleneksel olarak yeni gelen uyeler bir tanisma topigi acarak kendilerini taniyorlar. Forumda "UYELERIMIZI TANIYALIM" bolumundeki basliklar gibi bir baslik acarak kendinizi tanitiniz.
Forumda bakim oldugundan pek cok kisi yazinizi gorememis olabilir. Metanetinizi kaybetmeyin hemen. |
|
![]() |
|
Emre Ekrem ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emre Ekrem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
aracın fotoğrafı ve eğer nette satılıyorsa bir linki olsa yorum yapabiliriz tabi ki, parça konusunda ise, peugeot devamlı arıza veya sorun çıkaran bir araç değildir, dediğiniz gibi benzin koyup gidebilirsiniz fakat bu hali hazırda sorunsuz alınan araçlar için geçerli, bir link veya bir kaç fotoğraf koyarsanız daha fazla yardımcı olmaya çalışırız.
|
|
![]() |
|
haklısınız.cevap için teşekkur ederim araba satılmış
|
|
sport
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |